Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
aug 2018
31

Välkomsterbjudande: Oddsboost på favoriterDe stora europeiska fotbollsligorna fortsätter att bjuda på stor underhållning, och till nästa omgång har Unibet återigen valt ut sex favoriter som du som ny spelare kan satsa på till riktigt specialodds – hela 10 gånger pengarna.

Liverpool tog en knapp seger mot Brighton i helgen och är nu tillsammans med Chelsea och överraskningen Watford de enda lag med full pott efter tre omgångar, då Manchester City tappade två poäng med 1-1 mot Wolves. Fortsätter Liverpool att övertyga mot Leicester, som har två segrar och en förlust hittills? Hittar City tillbaka till trepoängarna hemma mot Newcastle?

I Ligue 1 är Paris Saint-Germain och Dijon de enda lagen med nio poäng efter tre omgångar, och Bayern München gjorde det förväntade och vann ganska bekvämt mot Hoffenheim i premiären.

Också Juventus och Real Madrid lever upp till favoritskapet så här långt, båda med sex poäng efter två omgångar i Seria A respektive La Liga. Fortsätter favoriterna att plocka poäng på lördag?

Unibets alternativa välkomstbonus erbjuder nya spelare boostat odds på en av favoriterna i helgens omgång. Spela på seger för Liverpool, Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus eller Real Madrid till odds 10,00.

Alla matcher spelas lördag 1 september:

Kl. 13.30 - Leicester - Liverpool
Kl. 15.30 - Stuttgart - Bayern München
Kl. 17.00 - Nîmes - Paris Saint-Germain
Kl. 18.30 - Manchester City - Newcastle
Kl. 20.30 - Parma - Juventus
Kl. 20.45 - Real Madrid - Leganés

Klicka här för mer info.

Kommentera

promo
td