Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2018
01

Snöbollen startar igen!


Efter fotbolls VM tog Snöbollen och många med den lite semester för att ladda batterierna inför hösten då mycket sport kickar igång igen.

Nu tycker vi det är dags att dra igång Snöbollstävlingen igen som kommer köras varje vecka framöver.

Ni som vet vad en ”snöboll” är kommer att känna igen konceptet. Så här kommer tävlingen att gå till.
  • Tävlingen sker veckovis med ett spel per dag.
  • Spelet kan vara en singel eller multipel – bara det når upp till det förutbestämda minimioddset.
  • Tävlingen startar på måndagar (du kan börja lägga spel på söndagen).

Exempelvis:

Måndag: Minimiodds är satt till 1,40. Då måste det totala oddset på ditt lagda spel uppgå till minst 1,40, dvs. singel- eller multipelspel med ett totalodds på minst 1,40. Spelet kan läggas tidigast dagen innan.

Tisdag: Minimiodds är satt till 1,80, där det totala oddset för ditt lagda spel måste uppgå till minst 1,80, dvs. singel- eller multipelspel med ett totalodds på minst 1,80. Spelet kan läggas tidigast dagen innan.

Och så vidare.

Regler:
  • Reglerna är enkla – det gäller att klara sig igenom hela veckan utan att förlora. Man måste alltså vinna sju raka dagar i följd för att vinna jackpotten, men det kommer även att finnas delpriser ifall man inte klarar sig hela vägen till söndagen.
  • Endast helvinst räknas; förlust, halvvinst eller push räknas alla som förlust.
  • Spelen läggs tidigast dagen innan och senast innan matchstart. Vilka ligor samt marknadstyper det går att spela på kommer att variera från vecka till vecka. Första veckan kör vi alla fotbollsligor. Spelen kommer rättas automatiskt så det enda ni behöver göra är att lägga spelen och hoppas på vinst.
  • Det är endast tillåtet att delta med ett konto per person och märker vi att detta missbrukas så blir man diskvalificerad.
  • Tävlingen är gratis att delta i om inte annat anges. Ibland kan den komma att köras i samarbete med något spelbolag – då förstås med ett specialerbjudande till Sharps medlemmar.

Vad vinner man då?

Priserna ändras varje vecka och aktuella priser visas alltid på tävlingssidan. Jackpotten kommer öka för varje vecka som ingen klarar av den.

Vilka sporter/ligor ingår?

Det kommer variera från vecka till vecka med lite olika teman. Det kommer tydligt synas under varje veckas omgång vilka sporter och ligor som är valbara.


In och tävla, stort lycka till!

Kommentera (2)

promo
td