Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2013
01

Sommarens sista rekvinnare

Sommaren är nu officiellt slut, men för den envisa spelaren är det bara början på andra halvlek. För den fotbollstokiga finns nu daglig action på allt från La Liga till Premier League och för dem som föredrar fotboll med händerna är nu bara NFL-premiären en vecka bort. Vi hoppas under hösten/vintern kunna bjuda på ett uppdaterat Sharps som gör det ännu lättare att hitta vinstgivande rekare att följa såväl som att erbjuda spelare en plattform att bygga upp sitt namn på. Stora planer håller på och skrids just nu för att hålla sidan aktuell och har du som användare några förslag till oss tar vi gärna del av dessa i Feedback & Frågor-forumet.

Under augusti månad har vi 5 kvalificerade vinnare i rektävlingen och totalt inkom det 64 rekar. Vinnarna är följande:

1. 1500 kr - offside
2. 750 kr - maddmax
3. 250 kr - zorba
4. 250 kr - asdex
5. 250 kr - faremisch

Ett stort grattis till offside som plockade hem förstapriset med sina välskrivna rekar där medelbetyget landade på 3.5 stjärnor. Vinnarna kan PM:a Boone om de vill lägga till eller ändra MoneyBookers-uppgifter. Prisutdelning kommer ske under veckan så se till att skicka/ändra era uppgifter så snart som möjligt.

I september månad kommer Ladbrokes sponsra rektävlingen och snälla som de är har de också ökat på prissumman! Vi hoppas i och med detta få in över 100 rekar och se ännu fler upplåsningar/röster på de rekar som kommer ut.

Citat:
Ladbrokes är ett traditionellt brittisk spelbolag som funnits sedan 1886 med över 2500 bettingbutiker i Storbritannien. De erbjuder sina tjänster i flertalet språkval och var ett av de första spelbolagen att etablera sig i Europa från de brittiska öarna. Ett tillförlitligt, säkert och konsekvent spelbolag med en kundservice som är öppen dygnet runt. Gott om valmöjligheter för sportspel och en hel del udda specialevent. Förmodligen det bästa spelbolaget för att ringa in sina spel.
Priser för september månads rektävling:
1. 2000 kr
2. 1000 kr
3. 300 kr
4. 300 kr
5. 300 kr

Priserna kommer att delas ut till era Ladbrokes-konton, så se till att ha ett sådant redo om ni är aktuella för priser.
Ladbrokes erbjuder just nu en startbonus på 1000 kr om koden SW1000 används vid registrering. Läs mer om Ladbrokes som spelbolag i deras dedikerade tråd här på forumet.

Det var allt för denna gång, må fru fortuna vara med er och lysa upp den mörka hösten med lite tur!

---

Ps. För er som har någon timme att slå ihjäl kan jag rekommendera att lyssna på den mycket intressanta radiodokumentären om Spelarskandalen 1990 som finns att ta del av här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt...programid=2519

Kommentera (3)

promo
td