Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2018
26

Erbjudande för alla golfälskare inför Ryder Cup!Så är Ryder Cup äntligen här igen. Den tyngsta och mest prestigefyllda golftävlingen efter herrarnas fyra majors. Tävlingen som numera är mellan USA och Europa spelas vartannat år och har anor ända sedan 1927 då tävlingen spelades mellan USA och Storbritannien. Efter det har den utvecklats och under tre tävlingar från 1973 var även Irland med i britternas lag. Från 1979 blev det hela Europa som ställdes mot USA och det kan man enkelt förstå då USA endast förlorat tre tävlingar på tjugotvå försök fram till detta datum. Numera är det klart jämnare och på de senaste tjugo tävlingarna har USA endast vunnit åtta stycken. Vilket lag som kommer gå segrande ur den här bataljen som avgörs på fransk mark och startar på fredag morgon vet vi först på söndag kväll.

För den icke inbitne är det ett litet komplicerat uttagningssystem vilka som ska vara med samt hur poängsystemet är uppbyggt med flera olika sorters tävlingar. Åtminstone är det åtta poäng som det spelas om både under fredagen och lördagen samt ytterligare tolv poäng om söndagen. Så först till 14.5 poäng tar hem tävlingen och skulle den sluta oavgjort går segern till regerande Ryder Cup vinnare, USA i det här fallet som vann med 17-11 2016.

USA:s kapten i år är Jim Furyk som själv har en US Open vinst som största vinst. Nu basar han över tolv golfstjärnor där nästan alla har minst en seger i en major. Vi nämner samtliga av dessa, Phil Mickelson, Tiger Woods, Dustin Johnson, Jordan Spieth, Brooks Koepka, Bubba Watson, Webb Simpson, Justin Thomas och Patrick Reed.

För Europa är det dansken Thomas Bjorn som är kapten, och hans främsta meriter är tre andraplatser i majortävlingarna. Den största stjärnan som representerar Europa i år är Rory McIlroy som vunnit fyra major. Utöver honom är de övriga större namnen som vunnit en major, Sergio Garcia från Spanien, Justin Rose från England, Francesco Molinari från Italien samt vår egen Henrik Stenson från blågula Sverige.

Tittar vi enbart på namnen samt vilka meriter de har i bagaget så är det klar fördel USA som kommer få vågen att slå i marken med alla priser de kan lägga i den skålen. Men historia är just historia och flera av ikonerna är inte längre lika aktuella i världstoppen. T ex är det över tio år sen Tiger Woods vann en major men likväl kan han stoltsera med 14 segrar totalt! Wow!

Oavsett vilka det är som drar de längsta stråna är det enkelt att konstatera att det är ett enormt starkt startfält och det kommer bli golftävlingar av yppersta kvalitén. Så varför inte bänka sig framför sändningarna via valfritt media och kasta in några slantar på de vi håller närmst om hjärtat eller grotta ner sig lite extra för att hitta de bästa oddsen med mest värde? Vi hjälper till med lite spelförslag nedan som förhoppningsvis både kan öka intresset för tävlingen men även ge några kronor extra på kontot. Känner ni att det finns några bättre spel eller bara vill kommentera hur ni tror det går i tävlingen så ser vi så klart fram mot att debattera lite med er. Lycka till nu oavsett vilka spel ni bestämmer er för att ha!

Bli medlem hos Bet365 här för att ta del av oddsen!

Favoritspelarens främsta tips.
Ingen Hole-In-One till 1.12 i odds
Bästa svensk blir Henrik Stenson till 1.57 i odds
Totalt över 3.5 oavgjorda rundor till 1.61 i odds
USA att vinna med handikapp -1.5 till 2.10 i odds

Slantsinglingsspelarens tips.
Rory McIlroy 2.5 poäng eller över till 1.72 i odds
Justin Rose 2.5 poäng eller under till 1.83 i odds
Bryson DeChambeau 1.5 poäng eller under till 2.50 i odds

Skräll- och slumpspelarens tips.
Bäste wildcard blir Henrik Stenson till 6.50 i odds
USA vinner första dagens ”foursomes” med 3.5-0.5 till 17.00 i odds
Justin Rose får i den vinnande putten till 19.00 i odds

Kommentera

promo
td