Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2018
28

Genomgång av Stryktipset (29/9)

En halvintressant omgång som på förhand känns lite för favoritbetonad och jag tror det blir svårt att få till någon riktig utdelning här. Dock gör jag vad jag kan för att försöka hitta lite (långsökta?) skrällar men det finns några trevliga favoritspikar dessutom. Med lite flyt skräller det i rätt matcher och då kan utdelningen lätt skjuta upp över miljonen. Lycka till hur ni nu än komponerar systemen!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Brentford (match 10, en etta)
(10) Brentford – Reading 1
Ett starkt hemmalag som dessutom stundtals gör mycket mål. Tar nu emot ett lag som inte imponerar speciellt på bortaplan. I år har Brentford fyra raka segrar med 11-2 i målskillnad när matcherna spelas på Griffin Park. Visserligen endast en förlust borta för Reading hittills och de har mött helt ok motstånd. Lite oroväckande form på Brentford med två raka förluster, inklusive ligacupen, men det har varit på bortaplan. Förra säsongen hade de endast tre förluster hemma. Neal Maupay leder skytteligan på åtta gjorda mål och vi förlitar oss på honom även idag.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Norrköping (match 13, en tvåa)
(13) Sirius – Norrköping 2
Norrköping har endast en förlust i Allsvenskan sen maj och framåt och det var borta mot Malmö med 2-1. Att de sex två gånger om i serien inte lyckats besegra Trelleborg är inget vi väger in speciellt mycket här. Fem segrar på de sex senaste matcherna och då har både AIK och Malmö besegrats med två mål. Nu är det formsvaga Sirius med två poäng på fem senaste som ställs på andra sidan, och det är ett lag Norrköping i grunden inte bör ha några större problem med. Speciellt inte nu när de nästan kan se guldet inom räckhåll. Norrköping har två raka 1-0 segrar mot Sirius.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Fulham (match 3, en tvåa)
(3) Everton – Fulham 2
Här är Everton mastodontiska favoriter i jämförelse med hur de här två lagen presterar i ligan. Everton en poäng före med sina sex totalt på en tolfteplats. Dock två raka förluster i ligan där det blev 1-3 hemma mot West Ham. Inget som imponerar och då Mitrovic och Schurrle sett bra ut i Fulham tycker jag det här är en mycket intressant spik till låga 17%. Visserligen är Richalison tillbaka nu efter sin avstängning men han gjorde inte mycket väsen av sig i förlustmatchen mot Arsenal.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(1) Chelsea – Liverpool 1
De möttes i ligacupen i veckan och med tanke på att flera stjärnor byttes in i matchen mot slutet så var det allt en viss prestige mellan lagen. Hazard avgjorde med en läcker soloraid där de flesta spelarna i Liverpool såg ut som koner och självklart kommer laget ha en viss fördel inför den lite mer viktiga ligamatchen pga detta. Revanschlustan lär dock vara stor i Liverpool men i en jämnstreckad match där Liverpool dessutom blivit knappa favoriter är Chelsea ett måste på hemmaplan. Tycker inte vi ska höja upp Liverpool för mycket även om de inlett säsongen med sex raka trepoängare.
Statistik

(4) Huddersfield – Tottenham X
Tottenham har inte sett bra ut hittills under säsongen och Kane känns inte som den självklara matchvinnaren som han så många gånger varit tidigare. Huddersfield är förvisso under all kritik där de huserar i botten av tabellen med sina två poäng och minus elva i målskillnad. Men jag är inte förvånad om det här kan bli en mållös historia och 17% på krysset känns i lägsta laget och ett tecken som måste med även om vi inte kan utelämna Spurs. Men en seger på fem senaste (inklusive ligacupen och Champions League) imponerar inte.
Statistik

(5) Manchester City – Brighton 1
Normalt sett en säker hemmaseger och på mindre system är det här en bra spik då den inträffar så pass ofta och dessutom inte tappar något i värde. Tycker dock att 86% är för mycket för att spika på Stryktipset ifall man letar efter en hög utdelning, speciellt i kombination med två stycken spikar som är streckade på 67% och 64%. Men försök vikta över på City för att inte få för mycket på Brighton här, för de har nu 16 raka bortamatcher i Premier League utan en seger. Endast i fem av dessa har de dessutom lyckats göra mål. Ettan ett måste här och det är nog mer troligt med 4-0 än att Brighton tar poäng.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Arsenal – Watford 1
Arsenal har nu fyra raka segrar i Premier League och ytterligare två med cuperna. Men det är inga övertygande segrar överlag och jag tycker vi ska ha uppe varningsflaggen här. Watford ligger fortfarande med i toppen och laget måste respekteras än så länge trots 1-2 förlusten hemma mot United samt endast en poäng borta mot Fulham. 66% på Arsenal känns lite för högt här även om de borde bli mer och mer samspelta med sin nye tränare ju längre säsongen går.
Statistik

(6) Newcastle – Leicester 1
Nu måste det ändå vara dags för Newcastle att få vinna. Inlett serien med endast två poäng i två mållösa matcher mot Cardiff och Crystal Palace. Just mot Palace senast var de dessutom rätt utspelade och kom undan med blotta förskräckelsen, medan de mot topplagen förlorat samtliga matcher med 1-2 och gjort det bra taktiskt. Hemmaplan nu i en match där de är knappa favoriter och det känns som minst en poäng ska in på kontot nu trots att Leicester tog en trepoängare senast på hemmaplan mot svaga Huddersfield.
Statistik

(7) Wolverhampton – Southampton X
Intressanta Wolves har en seger och två oavgjorda på hemmaplan och då har man mött självaste Manchester City dessutom. Måste så klart respekteras här men att strecka upp en nykomling till 59% blir fel hur jag än vrider och vänder på det även om Southampton klarade sig kvar med nöd och näppe förra säsongen. Endast en seger för bortalaget hittills men den kom mot Crystal Palace och Wolves är i mina ögon ingen svårare motståndare. Endast 16% på skrällen här känns som ljuvlig fisk på en tallrik.
Statistik

(8) Birmingham – Ipswich 1
Två lag som förra säsongen hade väldigt få oavgjorda matcher vilket inte kan sägas om lagen hittills i år. För Birmingham har hela sex av nio slutat med ett kryss, och på hemmaplan är det samtliga fyra. Nu är det dock ett Ipswich med fyra raka förluster borta som kommer på besök och de är dessutom segerlösa i år även om de förvisso inte heller förlorat någon match på hemmaplan. Senast Birmingham förlorade inbördes på hemmaplan var 2012. Dock streckade på höga 56% här vilket gör att tvåan till 16% ändå känns lockande pga att den här serien är jämnare än man oftast tror.
Statistik

(9) Blackburn – Nottingham 1
Två lag på 14 poäng som i första hand siktar på att ta en kvalplats innan serien är slut. Lång väg dit och en av alla svårlösta matcher på vägen. Blackburn har som nykomlingar inlett serien på bästa sätt och är fortfarande obesegrade på hemmaplan samtidigt som Nottingham jagar sin första seger på bortaplan. Blackburn känns mest intressanta och till 42% finns det dessutom lite värde på laget och kan vara en tänkbar spik.
Statistik

(11) Millwall – Sheffield United X
Millwall i botten på sex poäng mot Sheffield United i toppen på sexton poäng. På hemmaplan bör dock Millwall respekteras då de förra säsongen endast förlorade fyra matcher där. Sheffield United är dessutom klart starkare på hemmaplan och av den anledningen tycker jag vi lutar oss mot Millwall här till klart lägre procent även om Sheffield i grunden är ett litet bättre lag.
Statistik

(12) Norwich – Wigan 1
Wigan har tagit 13 av sina 16 poäng på hemmaplan hittills, men nu är det bortaplan och det gör att jag tror kanariefåglarna tar en trepoängare här. Norwich inledde nämligen serien lite tafatt med endast en poäng totalt mot tre bra motståndare. Nu har de dock fått mer ordning på försvarsspelet och har tre raka segrar med en total målskillnad på 4-1 och man har dessutom avväpnat självaste Middlesbrough som är tippade att gå direkt upp till Premier league. Hemmaplan blir viktig här och jag tänker inte slösa med strecken även om krysset inte känns helt ofarligt.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1x2
3. 2

4. 1x2
5. 1x2
6. 1x

7. 1x2
8. 12
9. 1x

10. 1
11. 1x
12. 1
13. 2


För den som vill komma billigare undan. 96 rader på Liverättning

1. 1x
2. 12
3. 2

4. 1x2
5. 1
6. 1x

7. x2
8. 1
9. 1

10. 1
11. 1x
12. 1
13. 2

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td