Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
okt 2018
01

Extrapengar på Bomben 1 ikväll (1/10)

Då det är 444 444 kronor extra som delas ut ikväll så tycker jag det är läge att kliva in med några slantar då det med största sannolikhet kommer vara bra återbetalning. Gissningsvis blir det runt 100% så vi tappar generellt inget värde. Det är tre matcher från Allsvenskan som gäller och nedan försöker vi ta fram vad som är mest intressant match för match!

Det är Bomben 1 som gäller främst ikväll. Här ser vi samtliga omgångar.


1. Elfsborg - Häcken
Elfsborg har hittat bra form och har nu sex raka matcher (inkl. cupmatch) utan förlust. De två senaste har slutat med 1-0 segrar mot Örebro och Hammarby. Två lag som kan vara på väg neråt i form som det verkar. Elfsborg borde ha bra energi i laget och man bör gå ut med rejält självförtroende här.

Häcken är dock ett riktigt bra fotbollslag även om de på hemmaplan är klasser bättre. Tog en stark trea borta mot Kalmar senast dock och besegrade Sundsvall borta likaså för några veckor sen. Sju segrar på de åtta senaste i allsvenskan och enda förlusten kom borta mot AIK.

Känns som Häcken gör minst ett mål här men det kan nog bli fler också då det är en offensiv maskin. Troligen lyckas även Elfsborg göra mål även om det inte lär bli så många fler där även om det kan vara intressant med tre mål till låga 9%.

Mest logiska resultat känns som 1-1, 1-2 eller 0-2 då Häcken är det starkare laget.


2. Hammarby - Göteborg
Två lag i rasande form. Hammarby har lyckats ta en poäng på senaste fyra matcherna och har det tufft mentalt just nu. Kan man ladda om batterierna här och komma på rätt spår igen nu när det närmar sig slutet? Kan de ens rädda en plats i Europa League kvalet? Ligger just nu på samma poäng som Malmö men med den här hängmatchen.

Göteborg har tagit två poäng på senaste fem matcherna och ligger endast fyra poäng före Brommapojkarna på kvalplats nedåt just nu. Så frågan är om det är mest ängslighet i Göteborg eller om Hammarby känner att säsongen rinner helt ur deras händer.

Det mentala kommer bli A och O här. Hemmalaget stora favoriter och det är väl korrekt men med tanke på deras form ställer jag mig tveksam om man ska lägga allt krut där. Förlorade näst senast en tung match mot AIK trots att det inte kanske var helt rättvist. Följde upp det med en 0-1 förlust mot Elfsborg. En normal reaktion och batterierna kan nu ha laddats om. Enklaste är väl att bara gå ut och köra utan att tänka för mycket.

Svårt att sia om de mest logiska resultaten här då det kan sluta 4-0 likaväl som 2-3 även om det luktar målsnålt med tanke på form och målskörd på slutet.


3. Örebro - Trelleborg
Örebro ligger på något märkligt sätt på säker mark. En niondeplats med 30 poäng och kan spela rätt avslappnat resterande den av säsongen. Efter två mållösa matcher kan det nog vara både skönt att få möta Trelleborg precis som det kan bli en skräck pga defensivt och tråkigt spel av bortalaget.

För Trelleborg fortsätter kräftgången och det är nu tretton raka matcher i allsvenskan utan en seger. Två poäng är allt som tagits, borta mot Dalkurd för månader sen samt mot Norrköping hemma för en månad sen. Men de har varit nära att plocka poäng mot både Häcken och Hammarby, för att inte tala om senast hemma Dalkurd där man föll på övertid.

Luktar som en målsnål match och det är nog inte här vi kommer plocka hem de större pengarna utan det får bli i de övriga matcherna. 82% av pengarna ligger på noll och ett mål här och det gör ju att det smakar blod på fler mål om man är ett hungrigt lejon.

Mest troliga resultat 2-0, 1-0 och 1-1 men det är inga roliga streck!

Summering
Det gäller att hitta något resultat som sticker ut och kan få utdelningen att stiga. Så det är främst i match ett och två som man bör hitta de lite udda resultaten ifall man nu inte skulle få för sig att ta med två mål på Trelleborg i sista. Som vanligt ta bort resultat som 1-1 i samtliga matcher eller 2-1 till hemmalagen då det ändå kommer ge underbetalt.


Här lämnar du in dina egna rader

Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 486 kronor.

1,2,3 - 1,2,3
1,3,4 - 0,1,3
1,2 - 0,1,2


Litet och troligt för en mindre peng. Kostnad 64 kronor.

0,1 - 1,2
2,3 - 0,1
1,2 - 0,1


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 2880 rader och är med en enkel reducering nere på 1377 rader.

0,1,2,3 - 0,1,2,3,4 (max fem mål)
0,1,3,4 - 0,2,3 (max fem mål)
0,1,2,3 - 0,1,2 (minst två mål)

Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td