promo
Logga in
okt 2018
04

663 228 kronor extra på Bomben 1 (5/10)

En äkta rullpott med massvis av enkronor som är tillförda potten gör att jag tror det kommer bli mer pengar som delas ut än det spelas för då det är hockeyallsvenskan som står på programmet. Oavsett kommer möjligheterna vara fantastiskt fina för att klonka in några oväntade resultat och det är nog inte omöjligt att vi blir ensamma med över en miljon kronor. Vi gör vårt bästa för att lotsa er fram till pengarna. Som vanligt ser vi gärna att ni är med och kommenterar vad ni tror. Lycka till!

Det är Bomben 1 som gäller först och främst ikväll. Här finns samtliga omgångar!


1. Oskarshamn - AIK
Oskarshamn har inlett säsongen på bra sätt, speciellt i sina två hemmamatcher som de vunnit med en total målskillnad på 8-3. Inbördes mot AIK är det även förkrossande statistik och jag tycker vi lutar oss mot hemmalaget i första hand då AIK är favoriter och även mer betrodda på många mål. Ifall AIK ska vinna detta känns det som en målsnål historia och 1-2, 0-2, 1-3 eller liknande. Vi kommer dock börja med tre mål på hemmalaget till 24% just nu och sen målar vi på uppåt, där t ex sex mål endast är streckade på 2%.

AIK har annars börjat strålande med serieledning efter sex spelade matcher, där fyra vunnits efter ordinarie tid. De har dock haft fyra hemmamatcher och de två bortamatcherna har slutat med förlust 2-1 efter straffar mot Vita hästen samt seger med 2-1 mot Västervik. Inte två topplag precis. Nej, jobba in pengarna här!


2. MoDo - Tingsryd
Tingsryd har haft en tuff inledning där det är fem förluster men åtminstone har tre matcher gått till förlängning så några poäng är trots allt inspelade. Försvaret verkar nämligen helt okej där det blivit tre mål som mest insläppt i en match. Totalt är snittet 1.4 insläppta mål efter ordinarie tid. Det måste vi ha i beaktande för här finns det pengar att hämta då ett mål på MoDo endast är streckat på 10% medan två mål ligger på 16%.

MoDo har annars inlett serien strålande med fyra segrar och en förlust (borta mot AIK) efter ordinarie tid i sina fem matcher. Målskyttet har fungerat hittills. Den här matchen tycker jag vi begränsar till få mål, upp till tre eller fyra och sen sju eller fler så kan vi vara med om de stora slantarna. Åtta av de nio matcher de mötts följer det mönstret och det är lika bra följa med så som säsongen startat här.


3. Södertälje - Leksand
Lagen har inlett helt okej och ligger i mitten av tabellen efter fem spelade matcher på sju respektive åtta poäng. Framför allt är det hemma lagen har tagit sina poäng men det ska också sägas att motståndet varit enklare hemma än då de haft bortamatch.

Svårt att komma fram till något resultat här och det enklaste är att strecka på ordentligt och hoppas det räcker. I Södertäljes matcher har det snittats 7.2 mål hittills medan det för Leksands del snittat 4.4 mål. Väldigt jämnt och normalstreckat på ett till fyra mål per lag här och ska man sticka ut gäller det att något lag håller nollan eller gör sex mål. Så ligger vi på sannolika resultat i de övriga matcherna så stick ut här men jag väljer att följa strömmen i det stora hela i den här matchen.

Summering:
När det är tre matcher hockey på Bomben så finns det enormt med potential för att det ska bli riktigt hög utdelning. Tänk även på att 2-2 eller 3-3 är väldigt vanliga resultat och det skadar inte att ha ett krav på att minst en match slutar så. Dock kommer tre oavgjorda med dessa resultat bli väldigt dåligt betald även om det nu finns massvis med extraslantar.


Här lämnar du in dina egna rader på Bomben

Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 972 kronor.

3,4,5 - 1,2,3
0,1,2,3 - 0,1,2
2,3,4 - 2,3,4


Litet och troligt för en mindre peng. Kostnad 144 kronor.

3,4 - 1,2,3
1,2 - 1,2
2,3,4 - 2,3

Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 18000 rader och är med en enkel reducering nere på 5460 rader.

1,2,3,4,5,6 - 1,2,3,4 (minst fyra mål vid hemmaseger eller max fem mål vid bortaseger)
0,1,2,3,4,5 - 0,1,2,3,4 (max fyra mål eller minst sju mål, samt bort med 0-0)
1,2,3,4,5 - 1,2,3,4,5 (minst fem mål och max sju mål)

Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera (2)

promo
td