Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2018
18

333 333 kronor extra på Bomben 1 (18/10)

För en vecka sen prickade vi rätt på Bomben 1 med lika mycket extrapengar som den här kvällen. Då gav den över 20 000 kronor och nu siktar vi på att sätta samtliga rätt igen på våra förslag nedan. Som vanligt tror vi omsättningen landar kring miljonen och det innebär att nästan 100% av det som omsätts kommer betalas tillbaka vilket gör att vi får väldigt bra värde på rader som sticker ut lite. Som vanligt kan det alltid vara en idé att eventuellt ha som krav att en match slutar 2-2 eller 3-3 för det kan dra iväg högt upp i utdelningen trots ett sådant resultat. Lycka till med era rader nu!

Det är Bomben 1 som främst gäller ikväll. Här finns samtliga omgångar!


1. Frölunda - Luleå
För en vecka sen möttes de här två lagen uppe i Norrland men nu ska de till västkusten för nytt möte i SHL-lunken som ska spelas i 52 omgångar innan det är dags för förkval och slutspel. Senaste matchen slutade 3-2 till Frölunda och det blev även en så jämn målmässig match som vi förutsåg. Med fyra minuter kvar på matchklockan stod det då 2-2 och det är väl inte helt oroligt att det skulle kunna bli något liknande ikväll.

Dock finns det ju lite intressanta resultat att plocka med som noll mål på Frölunda till tre procent även om det inte är så logiskt men i kombination med lite enklare resultat i övriga matcher kan det vara klokt att hitta någon lågprocentare.

Frölunda har endast haft två hemmamatcher hittills i SHL efter åtta spelade matcher och då är det imponerande med en fjärdeplats i ligan. Det har blivit en vinst och en förlust där den totala målskillnaden på hemmaplan är 5-5. För Luleås del har det blivit tre matcher på bortais med två förluster samt en match där de vann efter övertid. Den totala målskillnaden där är 4-8.

De fem senaste inbördes matcherna har antingen slutat oavgjort eller en vinst med uddamålet. Bägge lagen har även nått upp i minst två mål dessutom och inget lag har gjort fem mål i dessa matcher. Frölunda har heller inte förlorat någon av de sju senaste inbördes på hemmaplan och vi måste tillbaka till den 12 december 2015 för att hitta en bortaseger för Luleå, då med 3-2! Vi måste tillbaka till 2009 innan Luleå lyckades göra fler än fyra mål dessutom borta mot Frölunda.

Rekommendationen ligger i att utgå från 2-2 och resultaten omkring då det känns som ett sannolikt resultat igen, helt med fördel på Frölunda vid seger. Men även 1-0 och 0-1 eller med två mål på segraren kan vara intressant som oddshöjare, eller bör vi gå på resultat likt 5-1 eller 6-1. Försök få bort resultat där matchen drar iväg med mycket mål från båda håll då känslan säger att dessa inte kommer ha värde trots procenten.


2. Skellefteå - Djurgården
Skellefteå är obesegrade på hemmaplan efter full tid efter fyra spelade matcher men det har varit jämna resultat och Djurgården är inte någon enkel motståndare likt Rögle som besegrades med 5-1. Den totala målskillnaden för SAIK på hemmaplan hittills är 11-6. För Djurgården är det dock målkalas som oftast står på schemat och totalt på deras inledande åtta matcher har de inklusive övertid och straffavgörande gjort 32 mål, det är tre mål bättre än serieledande Linköping och bäst hittills i SHL. Ett snitt på exakt fyra mål på ordinarie tid och det är endast i premiären borta mot Frölunda som det varit förlust efter 60 spelade minuter.

När det gäller inbördes möten så har Djurgården ett förhållandevis dåligt snitt vad gäller målproduktionen på bortaplan. Vi måste tillbaka till 2011 och hela sexton matcher sen innan vi hittar över två mål för Djurgården. Jag tycker vi kan ta fasta på det och även försöka vikta resultaten till hemmalagets fördel.

Så även om Djurgården är ett relativt målglatt lag och även snittade 2.77 mål på bortais i grundserien förra säsongen så tycker jag det ligger en bra logik i att begränsa det till 0, 1 och 2 mål här. Skellefteå släppte in 2.15 mål i snitt på hemmaplan förra säsongen i grundserien inklusive övertid. Två mål på Djurgården må vara det mest streckade men vi får råd med lite kul resultat på hemmalaget här, och varför inte sex mål till tre procent även om det inte är särskilt troligt?


3. Växjö - HV 71
Hur ska den här matchen inte sluta helt mållös, eller nära på? Växjös målproduktion är elva mål på åtta matcher vilket ger ett så lågt snitt som 1.38 medan HV 71 inte kommer upp i mer än två gjorda per match i snitt och då är det framför allt hemma de producerar sina mål, hela tolv av sexton mål. Endast tre bortamatcher hittills dock med 5-1 förlust mot Linköping, 3.1 förlust mot Färjestad samt ett 2-2 resultat mot Skellefteå som slutade med en extrapoäng efter straffavgörande.

Inbördes är det sex raka matcher där det max blivit en segermarginal med ett mål och relativt målsnåla matcher i snitt. Vi behöver även gå tillbaka tretton matcher för att hitta ett resultat med en segermarginal över två. Innan vi hittar en bortaseger efter ordinarie tid för HV 71 måste vi tillbaka till 30 november 2013 och hela elva matcher, men då vann de med klara 6-1.

Som Växjö sett ut hittills så lutar det mesta åt ännu en målsnål match här och jag tycker vi kan begränsa oss till max tre eller fyra mål i matchen och eventuell lägga på resultat på minst sju mål ifall det lossnar för hemmalaget och det blir en match med högt tempo och mycket anfall.


Summering:
På förhand en enkel omgång ifall vi följer det statistiska men som alltid har framtida utfall inget minne och gång på gång står vi där med hakan nuddande knäna och undrar vad som hände. Utgå från det sannolika men våga stick ut med resultaten i en match då det ofta är avgörande för att få upp oddset till sexsiffriga belopp. Som vanligt ta inte resultat 2-2 eller väldigt snarlika i samtliga tre matcher och gör det inte för svårt heller genom att ha med 6-1 och 0-5 i två av matcherna. Värdet försvinner snabbt även om vi vid ensam- eller halvpott kan klara oss.


Här lämnar du in dina egna rader på Bomben

Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 1152 kronor.

0,2,4,6 - 1,2,3
3,6 - 1,2,3
1,2,3,5 - 0,1,2


Litet och troligt för en mindre peng. Kostnad 72 kronor.

2,3,4 - 1
2,3 - 1,2
1,2,3 - 0,1


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 15120 rader och är med en enkel reducering nere på 4680 rader.

1,2,3,4,5,6 - 0,1,2,3,4 (max sex mål)
0,2,3,4,5,6 - 1,2,3 (ej uddamålssegrar)
0,1,2,3,5,6,7 - 0,1,2,3 (två eller tre mål, samt sex mål eller fler)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td