Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2018
19

Tips-SM Startar lördag 20/10 Vinn 5 lax från Sharps


Vänner!

Att vara ute i sista stund är förstås inte det allra bästa, men efter att vi med nöd och näppe fick klart VM-tipset i somras men ändå fick så pass många deltagare så ville vi därför inte ändra ett vinnande koncept.
Skämt åsido, det blev lite sent påtänkt, men vi hoppas att alla Stryktipsrävar här på forumet ska nappa. Förutsättningarna är enkla - vi kör helt enkelt simultant som Svenska Spel kör sitt och mer eller mindre deras regler.

Regler:

  1. Anmäl dig på Tips-SM:s startsida genom att klicka på knappen "Anmäl individuellt". Du kan anmäla dig både i dator, mobil och surfplatta.

  2. Logga in på ditt Sharpskonto Du måste vara inloggad på Sharps innan du kan skicka in ditt system
    Skicka in ditt system genom våra nya funktion under fliken Tävlingar
    Väljer du att klicka på "skicka in" och sedan inte går vidare och lämnar in ditt system på Svenska Spel så kan du enkelt ta bort ditt system under fliken Tävlingar och skicka in ett nytt system. Under Tävlingar kan du även se dina inlämnade system.

  3. Med start lördag 20 oktober och därefter de fem efterföljande lördagarna gäller det att lämna in ett 64-raderssystem på Stryktipset. Dina fem bästa omgångar av sex räknas in i slutresultatet. Blir du bland de 13 bästa tipparna går du vidare till final. Raderna lägger du på vår Stryktipssida här hos Sharps, varifrån du skickas vidare till Svenska Spels portal.

Priser:
Förstapris: 5000 kr i presentkort
Andrapris: 2500 kr i presentkort
Tredjepris: 1500 kr i presentkort
Fjärdepris: 15 Trisslotter
Femtepris: 10 Trisslotter

Tävlingsavgörande:

De som hamnar på prisplats kommer att ombedas skicka in screenshots på de kuponger som ingått i tävlngen från sina spelkonton på Svenska Spel så att vi kan verifiera att det gäller samma inlämnade spel. Detta gör vi för att undvika fusk. Vid lika resultat för två eller fler deltagare utgår utslagsfråga.

Kommentera (4)

promo
td