Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2018
22

Rullpott: 161 339 kronor på Bomben 1 (22/10)

Förra omgångens tre ishockeymatcher på Bomben var verkligen en hård nöt att knäcka då bortalagen fullständigt dominerade. Den totala målskillnaden blev hela 1-14 och det innebar att ingen kunde lösa uppgiften. Så vi har alltså en rullpott att se fram emot i veckan (på torsdag med ishockey) som borde kunna ha runt tre miljoner att dela ut till dem som prickar in den korrekt. Nästan 1.5 miljoner har förts över från förra omgången åtminstone.

Jag kan nämna att i förra omgången när det var sju minuter kvar så hade vi alla rätt med en utdelning på över 250 000 kronor på bolagsförslaget, men två mål i tom kasse och två i powerplay gjorde att raden blev 1-5, 0-5, 0-4 istället för 1-4, 0-3, 0-3. Små marginaler ibland även om vi kom långt ifrån till sist. Nya tag nu i väntan på mega-rullpotten senare i veckan.!

Först har vi nämligen en trevlig tre-matchers fotbollsbomb där det är 161 339 kronor extra att dela på för de som prickar in samtliga resultat. Lite enklare med fotboll men även klart lägre odds att se fram mot. Det gäller att försöka sticka ut och hitta en lyckoträff likt den mellan Frankfurt och Düsseldorf i fredags där hemmalaget segrade med hela 7-1! Lycka till!

Det är Bomben 1 som främst gäller ikväll. Här finns samtliga omgångar!


1. Brommapojkarna - Göteborg
En match som kommer innebära mycket kamp då tre oerhört viktiga poäng står på spel. För Brommapojkarna går de förbi Dalkurd vid en poäng, men vid seger så lägger de sig precis bakom Göteborg och flåsar dem i nacken. Två poäng kommer då enbart skilja mellan lagen och det med fyra omgångar kvar. För Göteborg kommer en poäng vara silver värt i den här matchen då man kommer ha sex poäng ner till nedflyttning samtidigt som man behåller avståndet på fem poäng ner till Brommapojkarna som då kommer inneha kvalplatsen. Vid seger är det guld värt för "Blå-vitt" som då kommer ha en marginal ner till eländet på hela åtta poäng. Det här borde också spegla matchkaraktären.

Samtidigt är det två lag som inte presterar någon vidare toppfotboll, och där bägge lagen riskerar att komma med nerverna utanpå kläderna till den här ödesmatchen. Logiken pekar på en försvarsinriktad match där inget lag tänker riskera något då en poäng är klart bättre än noll här. Målsnålt och 0-0 är ingen omöjlighet, men vid ett mål så måste matchen öppna upp sig klart mer och frågan är om det kan rinna iväg då.

Göteborg snittar 1.08 gjorda mål på bortaplan den här säsongen. Det blir totalt tretton mål hittills och då ska vi veta att de gjorde tre stycken mot Trelleborg i våras. Även mot Malmö blev det fina två mål framåt men då var skåningarna under ytan ordentligt. I övrigt har Göteborg haft det svårt borta och endast två poäng till har det blivit. Räknar vi med målen hemma också snittar de 1.28 den här säsongen medan de släpper in 1.8 i snitt totalt. På bortaplan snittar de exakt 2.0 insläppta per match.

Brommapojkarna snittar totalt 0.72 gjorda mål framåt medan den siffran hemma är något bättre, nämligen 0.83. Dock släpper de in fasansfullt mycket mål med ett totalsnitt på 2.24 medan det på hemmaplan är klart bättre med ett snitt på 1.75. Fyra segrar har det blivit på Grimsta IP, mot Häcken, Djurgården, Kalmar och Dalkurd. Tycker inte Göteborg skrämmer mycket mer än de här lagen och de har dessutom Trelleborg kvar att möta.

Med noll till två mål på bägge lagen borde man överlänga länge i den här matchen men ska man hitta någon vinnare och utstickande resultat så känns det som Brommapojkarna även om de släpper in klart fler mål totalt. Ingen match att leta osannolika resultat i tycker jag och 14% på tre mål för Göteborg känns klart överspelat.


2. Arsenal - Leicester
Säsongen är fortfarande i början men de här lagen har inlett seriespelet med överlag målrika matcher. För Arsenals del snittar de hela 3.63 mål i sina matcher medan det för Leicester är lite blygsammare 3.25 mål.

På hemmaplan är det dock inte lika målglatt för Arsenal men det är också färre matcher att gå på. De gör 1.75 mål i snitt framåt medan de släpper in 0.75. För Leicesters del på bortaplan är samma siffror 1.75-1.75. Så det tyder ju på att det åter kan bli en del mål här. Arsenal har dock 14% på fyra mål vilket jag tycker känns aningen högt och ointressant att spela av den enskilda anledningen, även om det är de sex resultaten i en kombination som är avgörande till sist. Arsenal har åtminstone enbart gått mållösa från två hemmamatcher på de senaste 37 försöken och det är mot Manchester City bägge gångerna. Dessförinnan är det en del 0-0 matcher. Sex procent på noll mål för Arsenal känns även det "högt" och tråkigt även om det är väldigt lågt rent generellt som ett fotbollsresultat. Så det kan vara en idé att titta närmare på som ett litet avvikande resultat.

Leicester har gått mållösa från bortaplan fyra gånger på sina tjugofem senaste försök. Arsenal har hållit nollat i trettiosju av sina senaste sjuttiofem hemmamatcher. Imponerande samtidigt som hela 34% av pengarna ligger på noll mål för Leicester här. Leicester gör dock tre eller fyra mål lite då och då och med tanke på att det endast ligger 4% samt 1% här känns de högaktuella ifall vi vill sno åt oss den stora kakbiten av rullpotten idag.

Leta lite udda resultat här för det kan springa iväg med målen om matchen bara får den öppna karaktären som helt klart är möjligt här. De två senaste matcherna de här lagen mötts har det slutat med 3-1 till Leicester på deras hemmaplan och hela 4-3 till Arsenal när matchen avgjordes i London.


3. Sampdoria - Sassuolo
Italiensk fotboll och det ringer direkt 0-0 i någon selektiv minnesbank som lagrats långt in i hjärnkontoret. Men här har vi faktiskt det målrikaste laget totalt den här säsongen, nämligen Sassuolo - åtminstone om vi bortser från Frosinone och Chievo som har släppt in hela tjugofyra mål var. Men utan de mest extrema så har Sassuolo totalt 29 mål att bjuda på under de inledande åtta matcherna. 15-14 i målskillnad och frågan är om de kan rubba stabila Sampdoria som endast släppt in fyra mål hittills, dock tre av dessa hemma.

Sampdoria snittar på hemmaplan 1.5-0.75 medan det inte är roligare siffror för Sassuolo på bortaplan, endast snäppet bättre totalt sett med 1.25-1.5. Däremot är det verkligen här vi ska leta lite udda resultat då tre respektive fyra mål på Sampdoria endast är streckat på 13% och 3%. För Sassuolo är samma antal mål streckat på 6% och 1%. Visst, det är långsökt men det sker likväl alltjämt. Frågan är om det är en måndagskväll som denna.

Inbördes har Sassuolo tre raka segrar med 1-0, 1-0 och 2-1 varav det mittersta resultatet var på bortaplan. För knappt två år sen exakt segrade Sampdoria i det här mötet med 3-2, vilket också är enda segern på de senaste åtta mötena.

Logiskt sett en målsnål match där hemmalaget ska vara knappa favoriter då de sett stabila ut hemma den här säsongen då man mött topplagen Napoli, Fiorentina och Inter varpå den enda förlusten kom med 1-0 mot Inter.


Summering:
Jagar man de stora pengarna är det ett måste att hitta ett klart mindre sannolikt resultat i någon match. Enklast i tredje matchen även om det är mest logiskt i den andra matchen men där drar ju Arsenal rätt mycket streck på flera mål. Tre matcher som slutar 1-1 kommer ge duktigt underbetalt och likaså ifall det blir 2-1 i kombination med 1-1 eller 2-1.


Här lämnar du in dina egna rader på Bomben

Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 1152 kronor.

1,2,3,4 - 0,1,2
0,2,3,5 - 0,1,2,3
0,1,2 - 0,1


Litet och troligt för en mindre peng. Kostnad 48 kronor.

0,1,2 - 0,1
2,3 - 1
0,1 - 0,2


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 10000 rader och är med en enkel reducering nere på 3696 rader.

0,1,2,3 - 0,1,2,3,4 (max fyra mål)
0,1,2,3,5 - 0,1,2,3 (minst tre mål och en segrare)
0,1,2,3,4 - 0,1,2,3,4 (max sex mål)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td