Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2018
25

Rullpott: 1 467 340 kronor Bomben 1 (25/10)

Nästan en och en halv miljon extra på Bomben 1 ikväll som avgörs genom tre SHL-matcher. Med en omsättning på strax över två miljoner kommer det alltså finnas runt 2.7 miljoner kronor att dela ut för de som prickar in rätt resultat i samtliga matcher. Det finns alltså all anledning att spela ikväll.

Formen är någorlunda god hos oss på Bomben. För tre omgångar sen så prickade vi rätt till skapliga 20 000 medan vi har rätt på det näst senast med en kvarts miljon men det trillade in några extra mål och av den anledningen har vi alltså den här extrema rullpotten då ingen prickade in samtliga tre resultat. Senast på fotbollsbomben så satt den återigen men med en låg utdelning på runt 2 500 kronor. Men så nära att det lilla spelförslaget på 48 kronor hamnade rätt. Fem rätt och det det var 0-2 mellan Brommapojkarna och Göteborg som vi missade då vi endast hade noll och ett mål på Göteborg. Ikväll vore det extra fint att hamna rätt på det.

Idag kommer nästan alla kombinationer att ha värde. Att enbart gå efter snittstrecken idag blir också väldigt missvisande då jag tror en större andel spelare väljer högutdelningsrader där man tror procenten kommer vara avgörande. Men min rekommendation är att försöka hitta två vanliga resultat i kombination med ett mer osannolikt, vilket borde ge väldigt bra idag. Men det borde fungera lika bra att bara lägga sig på tre hyfsat normala resultat för att nå värde.

Det är Bomben 1 som främst gäller ikväll. Här finns samtliga omgångar.


1. Malmö - Linköping
På elva matcher den här säsongen har Linköping efter ordinarie tid en målskillnad på 32-18 vilket ger ett snitt på 2.91-1.64 och mer specifikt på bortaplan är dessa siffror 1.00-2.00 men det är endast baserat på tre bortamatcher varav ingen av dessa vunnits efter ordinarie tid.

Malmö som har hemmaplan har en total målskillnad på 23-17 efter elva matcher vilket ger ett snitt på 2.10-1.55 medan de på hemmaplan snittar 2.60-2.00 efter fem spelade matcher. Framför allt tycker jag det försvarsmässiga sticker ut med relativt få insläppta mål, men svårt sia om Linköpings bortaspel då slumpen spelar enormt stor roll vid få matcher och Malmös fem matcher är inte så mycket mer.

Lagen möttes på försäsongen och då segrade Linköping med 4-2. Inbördes i övrigt på slutet är det också fördel Linköping och oftast har de segrat med två mål eller mer medan Malmös två enda segrar på slutet varit med uddamålet medan de i åttonde matchen vann med 5-3. Lagen snittar under den här perioden - vilket är de två senaste säsongerna - exakt fem mål per match och då står Malmö för 2.13 utav dessa målen medan Linköping står för 2.88.

Det borde bli en målsnål historia här. Noll mål på något av lagen ligger runt 5-6% medan vi behöver upp på fem mål på något av lagen för att åter nå låga 5-6%. Två respektive tre mål per lag ligger sammanlagt på 50% på vardera lag.

Malmös intensiva matchande har nu fått ett litet välförtjänt uppehåll inför den här matchen, men det kan även vara negativt även om det endast gått fem dagar. Troligtvis max fem mål i matchen och att bägge lagen gör mål där Malmö bör ses som knappa favoriter till segern, vilket även marknaden håller med om.


2. Skellefteå - Frölunda
Skellefteå har exakt 2.10-2.10 vad gäller snittet på sin målskillnad över lagets samtliga tio matcher efter ordinarie tid den här säsongen. På hemmaplan är det istället marginellt förändrat till 2.20-2.20. Ett lag som hittills underpresterat enligt min mening då man förra säsongen var tredje bästa hemmalag - där visserligen Frölunda var andra bästa bortalag.

Frölunda snittar på sina elva inledande matcher 2.36-2.27 medan de specifikt på bortaplan har ett snitt på 2.29-2.00. Även den här säsongen har de inlett bra på bortaplan och toppar den listan, dock med en match mer men även med fyra poängs marginal ner till tvåan. Efter en väldigt målfattig inledning vad gäller deras matcher totalt har det på slutet blivit klart fler mål. Hela 5.8 är snittet på deras fem senaste och om det bara är utfall eller faktiskt har en mer logisk förklaring hittar jag inte. För Skellefteå minskar möjligen snittet något då deras fem senaste matcher endast når ett snitt på 3.6.

Inbördes är det jämnt mellan lagen och under de två senaste säsongerna har de vunnit sex matcher var efter ordinarie tid medan det blivit tre oavgjorda. Med Skellefteå hemma är det 4-2-1. Vissa av matcherna är i slutspelet vilket får en liten annan matchkaraktär oftast. Synar vi enbart serielunken får vi ett totalt snitt på 4.38 mål per match.

Skellefteås form är oroande på slutet och det är fyra raka förluster på slutet, varav två efter ordinarie tid. Endast en seger på de sex senaste matcherna och det är svårt att säga om de lyckas vända det här. Kommer försvaret prioriteras för att försöka komma på banan igen eller släpper de loss lite mer offensiva krafter för att få igång målproduktionen först och främst?

En jämn och svårlöst match där det normala borde blir få mål. Kanske är det dags för 2-2 här och det kan vara en tanke att spika på de riktigt små spelen.

3. Växjö - Luleå
Växjö har fortfarande inte gjort eller släppt in fem eller fler mål den här säsongen och de är i särklass det målsnålaste laget hittills under säsongen. På deras tio inledande matcher snittar de låga 1.50-1.40 efter ordinarie tid. Totalt 2.9 mål per match alltså vilket i runda slängar är en differens på runt 1.5 mål per match till laget som kommer närmast. Vad gäller hemmaplan är det miserabla 0.80-1.60 som gäller men likväl har det blivit två vinster (båda efter ordinarie tid) på fem matcher.

För Luleås del är deras totala snitt 2.55-2.00 hittills under deras inledande elva matcher. Specifikt på bortaplan är dessa siffror 2.25-2.25 och de har en vinst, samt en vinst efter ordinarie tid på sina inledande fyra bortamatcher.

Inbördes de två senaste säsongerna ligger det totala målsnitten på 4.5 mål vilket är väldigt normalt. Växjö har inte vunnit på hemmaplan efter ordinarie tid men har två efter övertid och straffar. En seger totalt efter ordinarie tid på bortaplan och det är fördel Luleå. Två defensiva lag där snittet ändå blir förhållandevis högt.

Förra säsongen blev Växjö klart bästa hemmalag medan Luleå endast nådde en tiondeplats i tabellen över bortamatcher. Även det här en oviss match där marknaden klart favoriserar hemmalaget. Jag är inte så säker på det och Luleås fina form med fem segrar (fyra efter ordinarie tid) på de sex senaste matcherna kan nog fortsätta här mot ett Växjö som framför allt har problem med målskyttet. Att de gjorde fyra på Mora i senaste omgången säger nog mer om dalalaget som släppt in näst flest mål hittills under säsongen. Möjligen kan det gett Växjö lite blodad tand dock.


Summering:
Normalt en målsnål tre-matchers bomben och det kan vara en idé att begränsa totala antalet mål i omgången runt femton, där en kan dra iväg om de övriga två håller sig målsnåla. Fyra mål på Luleå till låga 10% är det som sticker ut mest även om det nog är matchen med minst mål i logiskt sett. För att få ner raderna går det som vanligt att kräva att en match slutar 2-2 eller 3-3. Idag kan det dessutom bli två sådana här matcher om en sticker ut för att likväl få extremt höga odds! Lycka till.Här lämnar du in dina egna rader på Bomben


Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 1215 kronor.

1,2,3,4,5 - 1,2,3
2,3,4 - 1,2,3
1,2,3 - 1,2,4


Litet och troligt för en mindre peng. Kostnad 54 kronor.

2,3,4 - 2
1,3 - 0,2,4
0,2,3 - 1


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 13500 rader och är med en enkel reducering nere på 7200 rader. Lite högre än normalt med tanke på alla extrapengar. Går att reducera ner än mer med antalet hemma- och bortasegrar och totalt antal mål. Minst åtta och max arton t ex.

0,1,2,3,4,5 - 0,1,2,3,6 (minst två mål och max åtta mål)
2,3,4,6,7 - 2,3,4
0,1,2,3,4,5 - 0,1,2,3,4 (max sex mål och ej oavgjort)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera (1)

promo
td