Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2018
26

800 072 kronor extra på Bomben 1 (26/10)

Igår var det ju mega-rullpott på Bomben och då satt vi alla med stora förväntningar men så lyckas det bli det absolut vanligaste resultatet, samtliga tre matcher slutade 2-2 vilket gjorde att oddset - trots en och en halv miljon extra i potten - landade på drygt 1000 bara. Stort antiklimax men som tur är kan vi ta revansch idag även om det är lite svårare att förutse resultaten i hockeyallsvenskan.

Formen känns åtminstone fortfarande god och vi är där och nosar och faktum är så satt ju det stora systemförslaget på 1215 kronor men inte ens det betalade sig. Vi jobbar vidare med nya tag och ikväll hoppas vi på bättre utfall. Lycka till med era rader!

Det är Bomben 1 som främst gäller ikväll. Här finns samtliga omgångar.


1. AIK - Karlskrona
AIK gör det bra i serien så här långt som en av favoriterna och toppar tabellen, både totalt och på hemmaplan även om det är någon match mer än konkurrenterna. Totalt snittar AIK 2.92 gjorda mål per match och den siffran är på hemmaplan 3.43. Antal insläppta i snitt ligger på 2.08 vad gäller totalt och på hemmaplan är den siffran lägre, endast 1.86. På sju matcher har de vunnit fem efter ordinarie tid, medan de avgjorde en efter övertid och den siste förlorades efter straffar. Så AIK är starka på hemmaplan vilket vi ska ta fasta på här.

För Karlskrona är det en mittenplacering i tabellen men de klättrar någon plats i bortatabellen. Totalt gör de 3.17 mål i snitt per match och det är exakt samma snitt på bortaplan. I snitt släpper de in totalt 3.00 mål per match medan den siffran är något högre borta, nämligen 3.50. För Karlskrona har de tre segrar på bortaplan inklusive övertid och förlängning men dessa poäng har plockats mot tre lag i absoluta botten. Även en av förlusterna har varit mot lag i den regionen.

Det här ska bli spel mot ett mål långa stunder av matchen och jag tycker vi kan börja på höga tre eller fyra mål på AIK men även börja på ett vad gäller Karlskrona här. Väldigt sällan AIK håller nollan och för Karlskronas del är det endast i en match den här säsongen de inte lyckats göra mål och då slutade den matchen 1-0 till Karlskoga. Inbördes är det tre säsonger sen lagen möttes när de bägge spelade i SHL så det lägger vi ingen vikt på idag.


2. Björklöven - Karlskoga
Björklöven har det kämpigt i tabellen medan det går klart bättre för Karlskoga som ligger på en fin fjärdeplats. För Karlskogas del ramlar de ner en bit i bortatabellen medan Björklöven har det enormt kämpigt även om det är hemma de spelar. Endast fyra poäng på sex matcher och sämst i hela tabellen.

Totalt gör Umeålaget 2.00 mål per match medan de släpper in 2.55 och fokuserar vi på hemmaplan är dessa siffror 2.50 och 3.00. För Karlskoga är deras totala målproduktion 2.58 per match medan de släpper in 2.08. På bortaplan är siffrorna 2.40 mot 2.20.

Inbördes har lagen mötts åtta gånger de två senaste säsongerna varpå Björklöven vunnit tre matcher och Karlskoga fyra efter ordinarie tid. Karlskoga segrade även i en efter straffar. Den totala målproduktionen för lagen inbördes är 5.38 och delar vi upp den här siffran i de fyra matcher Björklöven haft hemmaplan blir det följande. Björklöven gör 2.25 mål per match medan Karlskoga gör 4.25 mål per match. Dock vann Björklöven bägge mötena förra säsongen medan det säsongen innan blev två storsegrar för Karlskoga.

Det känns som bortalaget ska dra längsta strået här i en relativt målrik match som säkerligen når fem eller sex mål, men det kan vara intressant att även få med några låga antal mål på Björklöven där noll mål endast är streckat på 4% t.ex.


3. Leksand - Västerås
Leksand snittar fina 3.27 mål per match framåt medan de släpper in relativt höga 2.45. På hemmaplan är de siffrorna faktiskt sämre där snittet på gjorda ligger på 3.00 och de insläppta på 2.60. Då är det främst mot bottenlagen det varit problem med målproduktionen medan matchen mot mittenplacerade Karlskrona slutade 7-4 men få utfall och det kan nog se annorlunda ut ikväll.

Västerås ligger några placeringar efter Leksand och med fyra poäng mindre trots en match mer. Deras totala målproduktion är 2.67 mål framåt och 2.58 mål bakåt. När de specifikt spelar på bortaplan är siffrorna 1.40 mot 2.60 vilket visar på en stor skillnad beroende var de spelar. De ligger trea från slutet i bortatabellen men det positiva i kråksången är att de inte släpper in ofantligt med mål åtminstone.

Inbördes har de inte mötts de två senaste säsongerna och vi lämnar det därhän. Normalt borde ju dock Leksand ta hem det här och antagligen blir det också med en del mål, men jag ser lite saker som kan tyda på en målsnål match och Leksand med två mål är endast streckat på 15% t.ex. Eller varför inte tre gjorda för Västerås till låga 23%? Här finns det helt klart potential att kunna få upp oddset om vi lyckas jobba in en skräll eller klart udda resultat.


Summering:
En omgång som är klart svårare än när det är SHL på programmet. Dock tycker jag vi bör förenkla för oss. Ha endast med AIK-segrar t ex. Match två kan man plocka bort fyra mål och eventuellt tre eller fem dessutom för att få med lite mer udda resultat på större system. Det kommer garanterat göras minst tolv mål på kvällens matcher men det går att begränsa målen uppåt också på runt sjutton till tjugo faktiskt och helt enkelt jobba in en målsnål match.


Här lämnar du in dina egna rader på Bomben


Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system (nästan). Kostnad 918 kronor.

1,2,4,5,6,7,8 - 0,2,3 (AIK att vinna, 17 kombinationer)
1,2 - 3,4,5
2,3,4 - 1,2,3


Litet och troligt för en mindre peng. Kostnad 72 kronor.

4,5,6 - 2,3
2 - 4,5
2,4,6 - 1,2


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 8640 rader och är med en enkel reducering nere på 5040 rader.

3,4,5,6 - 1,2,3 (AIK att vinna och max åtta mål)
0,1,2,3,4 - 0,2,3,4,5,6 (Ej noll, fyra eller fem mål)
1,2,3,4,5,6 - 1,2,3,4


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td