Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2013
02

Rekvinnare i oktober månad!

Hösten är nu här på riktigt vilket betyder färre löv, mer stormar och ännu mer tid man kan rättfärdiga att sitta inne och kolla på sporter. Vi har under månaden fått in mycket feedback på hur ni vill att rektävlingen ska fungera i framtiden och vi har nu börjat arbeta fram ett koncept som vi tror kommer göra att Sharps även i fortsättningen uppmuntrar till att dela med sig av spelförslag. Upprustningen är omfattande och kommer att ge sidan ett lyft överlag så vi hoppas ni har tålamod med att det kan dröja ett tag då all mjukvara skrivs egenhändigt av mars. Mer information kommer att följa, men i nuläget försöker vi konkretisera idéer och se hur de kan fungera på en stor skala.

Rektävlingen under oktober månad slutade på följande sätt:

1. 1500 kr - offside
2. 750 kr - Tomte
3. 250 kr - Krille25
4. 250 kr - Emanresu
5. 250 kr - patrik_g

Ett stort grattis till vinnarna och framförallt till offside som än en gång med sina rekar visar att det lönar sig med genomtänkta och välmotiverade spel. Betalning kommer att ske till era tidigare specificerade Skrill-konton under veckan. Har ni inte angivit något Skrill konto var vänlig att PM:a Boone.

Under november månad kommer den normala prisstegen gälla och tävlingen kommer att sponsras av PinnacleSports under första halvan och under andra halvan hoppas vi kunna komma ut med ett exklusivt erbjudande till ComeOn. Håll ögonen öppna!

Ha en fortsatt trevlig höst!
Mvh Sharps Crew

Kommentera (13)

promo
td