Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2013
18

Exklusiv Sharps.se bonus till ComeOn! 125% upp till 3000 kr!


Sharps kan nu i samarbete med ComeOn! presentera en exklusiv insättningsbonus för alla nya kunder på 125% upp till 3000 kr!

ComeOn! fortsätter att växa som spelbolag och har på senaste tiden börjat erbjuda spel på ännu fler marknader. Med sin lättnavigerade sida är det lätt att både spela i förväg och LIVE. Deras återbetalningsprocent lämnar mer att önska, men de är lite flexiblare med limiteringar än övriga konkurrenter med liknande insättningsbonusar.

Sharps exklusiva bonuserbjudande gäller tills vidare, men det kan komma att upphöra med omedelbar verkan så passa på att registrera dig nu, om inte annat för att kunna åtnjuta lite lättförtjänade bonuspengar. Omsättningskraven på bonusen är 3x insättning + bonus och måste omsättas på spel över 1.70 i odds.

Allt du behöver göra är att för att ta del av erbjudandet registrera dig via Sharps ComeOn!-länk genom att exempelvis klicka på loggan nedan:

Kommentera (46)

promo
td