Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2018
09

Genomgång av Stryktipset (10/11)

Gårdagens europatips levererade endast elva rätt på det stora spelförslaget men singelstrecket satt igen för jag vet inte vilken gång i ordningen. Så blandat mellan positivt och lite negativt. Det är dock den sista lilla marginalen som jag i första hand jagar nu, att det kan få skrälla i rätt matcher där jag helt går emot någon större favorit. Jackpott hos Svenska Spel åtminstone där det ligger hela 13 miljoner och väntar till de skickliga och tursamma som lyckas pricka in alla rätt. Lycka till i ert komponerande av system, och jag skulle själv ryggat åtminstone en spik med tanke på form – även om framtiden alltid är lika svår att förutsäga.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Derby (match 10, en etta)
(10) Derby – Aston Villa 1
Här väljer jag Derby som endast har 54% streck på sig. Klart lägre än flera andra storfavoriter, där faktiskt samtliga är överstreckade. Valet faller på att Derby i grunden är hemmastarka med 5-2-1 (14-8) den här säsongen men även förra säsongen segrade man i över hälften av hemmamatcherna. Trots att Aston Villa kom på en fin fjärdeplats förra säsongen ser man tydligt att det är på bortaplan deras problem existerar. Hela nio förluster på tjugotre matcher och den här säsongen har de inte inlett bättre med 1-3-4 (9-13). Förra säsongen blev det 2-0 i det här mötet medan det året innan dess slutade 0-0. Det här blir en hemmaseger i 50% av fallen åtminstone påstår jag även om marknaden lägger sig runt 46%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Leicester (match 3, en etta)
(3) Leicester – Burnley 1
Leicester är långt ifrån någon storform och från de forna dagarna när det blev ligaseger är det en gigantisk skillnad. Endast en seger på de fyra senaste matcherna och det var senast mot bottenlaget Cardiff som besegrades med 1-0. Måste få ordning på mycket och framför allt behöver skyttekungen Vardy börja leverera på allvar. Det passar dock bra att i ett sånt här läge få möta ett Burnley i fritt fall. Tretton insläppta mål på de tre senaste matcherna och noll poäng in på kontot. Tufft motstånd i två av de tre matcherna på slutet men fyra av de åtta poängen hittills i serien har tagits mot Cardiff och Huddersfield och det säger en del.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Newcastle (match 4, en etta)
(4) Newcastle – Bournemouth 1
För att undvika för många spikar på de högt streckade lagen tycker jag faktiskt att låga 35% på ett Newcastle som börjat visa lite vinnarform är intressant. De befinner sig verkligen i ett vägskäl nu men känslan säger att det är bra möjligheter till att de kan fortsätta på den inslagna vägen då de nu får en andra hemmamatch i rad. Har hållit nollan i två raka matcher nu och endast släppt in ett på de tre senaste. Bournemouth har förvisso startat ligan friskt men har även visat upp en enorm sårbarhet i 4-0 förlusten borta mot Burnley. Passa på att spika Newcastle till låga procent här för när (eller om) de börjar leverera på hemmaplan så kommer de vara streckade över 50% mot sådant här motstånd.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(1) Crystal Palace – Tottenham X
Jag har tjatat lite om de här derbyna tidigare och jag står fast på samma blåsiga kajkant den här veckan. Endast 21% streck på krysset och t o m marknaden värderar tecknet över 25%. Tottenham visar inte heller upp den där bländande storformen som jag tror de har kapacitet till innerst inne. Men så länge de inte öppnar upp, och Kane börjar leverera på fullt allvar så ser det här ut som en trevlig match för Crystal Palace att kunna gneta till sig en pinne. Laget har klart högre kapacitet än att ligga med åtta poäng efter elva omgångar och endast nå en fjortondeplats. Klarade 2-2 mot Arsenal och nog ska väl Zaha och Townsend kunna lura Tottenham på minst en pinne här.
Statistik

(11) Middlesbrough – Wigan 1
Alltid lite halvtråkigt att flagga för ett lag som har 70% streck på sig, men vinstchansen är god och det här kan vara en spik ifall man nu gör ett mindre system och nöjer sig med att i första hand jaga tretton rätt. Middlesbrough ligger på fjärde plats i Championship och slog bl a ut Crystal Palace i ligacupen. Har endast släppt in åtta mål vilket de är bäst med i serien på sina sexton matcher hittills. Dessutom hemmastarka med 4-3-1 (8-3) den här säsongen vilket följer deras naturliga mönster då de förra säsongen vann hela fjorton hemmamatcher. Trots tjugo poäng för Wigan hittills så visar de formmässigt inte upp mycket för världen. Endast en seger på de sju senaste matcherna och smått usla fyra inspelade poäng bara. Har bedrövliga 1-0-7 (8-17) borta den här säsongen och som nykomling har de verkligen fått bekänna färg, och det finns nog risk att de åter tar steget ner till League One.
Statistik

(13) Nottingham – Stoke 2
Ett mycket spännande tecken när Stoke endast är streckade på 22% medan marknaden bedömer chanserna till över 32%. Var en av seriefavoriterna innan säsongen men började oerhört svajigt. Har nu fått mer stabilitet i spelet och defensivt ser det bra ut vad gäller siffror. På de sex senaste matcherna har de endast fått hämta ut trasan från det egna målet två gånger. Visserligen inte så många mål framåt heller men fem stycken har likväl räckt till tre segrar och två oavgjorda under den här perioden. Betänk då att på de första tio matcherna släppte de in hela arton mål. Ett lag på uppåtgående helt klart med kul procent på sig. Nottingham annars hyfsat starka hemma med endast en förlust hittills. Kommer med all säkerhet tillhöra toppen den här säsongen och tog en stark seger hemma mot Sheffield United senast.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Huddersfield – West Ham X
Huddersfield tog tre oerhört viktiga poäng senast via ett självmål av Fulham. Kommer få slita hårt för en ny poäng här men samtidigt släpper de in få mål hemma. Har mött Chelsea, Liverpool och Tottenham på hemmaplan och förutom mot dessa har de endast släppt in ett mål – mot Crystal Palace. Fyra av de sex poängen är dessutom tagna på The John Smith’s Stadium. West Ham tog endast tre segrar på bortaplan förra säsongen och hittills har de inlett med 1-1-3 (5-10). Luktar det inte målsnålt och kanske 0-0 t o m?
Statistik

(5) Southampton – Watford X
Watford inledde serien strålande men har på slutet börjat vackla mer och mer. Senast första laget att förlora mot Newcastle och formen är ett frågetecken trots två raka segrar före den matchen. Southampton fick sig en rejäl smäll borta mot City senast där det blev hela 6-1 i baken men kom till den matchen med två raka 0-0 resultat. Kommer åter försöka försvara poängen de har med sig trots hemmaplan här. Inbördes är det dock endast en av femton matcher som slutat oavgjort när Southampton haft hemmaplan. Dags nu igen? Matchen streckad i paritet med marknadens värdering.
Statistik

(6) Birmingham – Hull 2
Birmingham visade upp en strålande form i att vara svårslagna efter två stycken 1-0 förluster i början av säsongen. Det blev hela elva raka matcher utan förlust innan de senast fick se sig besegrade borta mot Derby. Hemmaplan nu igen där de den här säsongen har finfina 3-5-0 (13-8) men Hull verkar ha vaknat nu och måste respekteras till låga 14% här. Två raka 1-0 segrar och trots att laget släppt in tjugoen mål den här säsongen på sexton matcher så har de i de senaste sju endast släppt in fem mål. Tvåan måste med och det kan vara läge att helt plocka bort Birmingham trots att de imponerar den här säsongen. Streckade på höga 65% men vinner färre än hälften av matcherna enligt marknaden.
Statistik

(7) Blackburn – Rotherham 1
Normalt en enkel hemmaseger vid en första anblick. De här lagen har följts åt i ligasystemet de senaste säsongerna och då har det även blivit fyra av fyra för Blackburn hemma med en målskillnad på 9-3. Endast en förlust på samtliga åtta möten. Förra säsongen förlorade de endast två hemmamatcher i League One medan Rotherham förlorade tio av sina tjugotre bortamatcher men likväl tog sig upp via kval. Blackburn är dock streckade på höga 70% vilket är avskräckande. Bra vinstchans likväl. Inlett starkt hemma med 3-4-1 (9-8) medan Rotherham varit bedrövliga borta med 0-2-6 (3-15).
Statistik

(8) Bolton – Swansea X
En match som mycket väl kan få två förlorare, åtminstone en match utan segrare. Formen är usel hos de bägge. Bolton har nu sex raka utan en seger (endast en oavgjord) efter deras fina inledning med 4-3-3. Faller som ett sänke genom tabellen och den lilla trösten för laget är att Swansea helt tappar segerinstinkten borta efter att de hade 2-1-0 efter de inledande matcherna där även Sheffield United besegrats. Nu endast ett gjort bortamål på de fem senaste matcherna, men bara fyra insläppta dessutom. Tveksam om det här ska bli någon målglad historia då det är två lag som vill plocka minst en poäng och bryta den negativa trenden.
Statistik

(9) Bristol City – Preston 2
På pappret kanske den svåraste matchen på förhand. Inte mycket som pekar åt varken det ena eller andra hållet. Det mest intressanta att ta på även om det är historia nu, Preston har fem raka segrar inbördes och hela tio i rad utan en förlust. Senaste förlusten kom i februari 2011. Samtidigt har Preston nu lyckats spela sex raka matcher i serien utan att förlora, men samtidigt är de utan seger på bortaplan den här säsongen efter 0-3-5 (7-16). Bristol City har endast två segrar (bägge 1-0) på de senaste nio matcherna i ligan. Bör väl vara favoriter men visst känns tvåan till 25% lite mer spännande och intressant.
Statistik

(12) Norwich – Millwall 1
Jag har försökt fälla kanariefåglarna tidigare men de lyckas likväl segra – trots att de oftast varit klart överstreckade. Det är inget undantag nu då de har hela 74% av pengarna på sig medan marknaden bedömer chanserna till en hemmaseger här till runt 51%. Normalt en x2 på samtliga system men jag är trött på att hamna fel här och bekostar systemet för att överleva match 12 hur den än slutar. Norwich ligger på andraplats i tabellen med 30 poäng, samma som Leeds som leder. 5-0-3 på hemmaplan med 10-9 i målskillnad. Totalt endast en förlust på de elva senaste matcherna. Har besegrat starka lag på slutet så som Brentford, Nottingham och Aston Villa. För bortalaget Millwall är det dock en säsong i moll. Förra säsongen en fin åttondeplats men nu ligger de endast på en nittondeplats, en poäng före nästjumbon i en tät bottenstrid. Inget direkt bortalag varken förra säsongen eller nu. Fortfarande segerlösa på bortaplan den här säsongen med 0-2-6 (4-14) och då känns inte Norwich som drömmotståndarna precis.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 2916 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1x2
3. 1

4. 1
5. 1x2
6. x2

7. 1
8. 1x2
9. 12

10. 1
11. 1
12. 1x2
13. 1x2


För den som vill komma billigare undan. 32 rader på Liverättning

1. 1x
2. X
3. 1

4. 1
5. 1x
6. x2

7. 1
8. X
9. 12

10. 1
11. 1
12. 1
13. x2

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td