Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2013
11

Hösten sista rekvinnare!

Rektävlingen
Det blev en lite försenad nyhetspost denna månad då vi velat undersöka ett omfattande försök till fusk i rektävlingen som uppdagades i november månad. Två stycken tävlande har försökt manipulera betyget på sina egna rekar genom att skapa flertalet konton och därefter röstat höga betyg på sina rekar. Vi har noga gått igenom användarnas aktivitet och betygsättningar och kan helt utesluta att det är vanligt röstande. De två fuskarna är nu diskade från att delta i alla framtida Sharps-tävlingar. Vi går inte ut med namnen då vi hoppas att dessa medlemmar kan lära sig en läxa och stanna kvar som produktiva Sharps-medlemmar även om de nu inte får delta i några fler tävlingar.

Till december månad har vi gjort finjusteringar i röstprocessen för att ännu lättare kunna se försök till manipulation och dessutom stoppa det innan det äger rum. Vi har också infört krav på ett visst antal registreringsmånader och poster innan dess att betyget räknas lika mycket som för en etablerad medlem.

Novembers vinnare av rektävlingen är följande:
1. 1500 kr - Tomte
2. 750 kr - jocklon
3. 250 kr - Krille25
4. 250 kr - pluskas
5. 250 kr - Faremisch

Stort grattis till alla er som kommer med bra rekar och följer tävlingens regler. Som vanligt kommer betalningen att ske till era Skrill-konton. Har ni inte angivet eller vill byta Skrill-konto PM:a Boone under veckan så kommer betalning att ske under helgen. För december månad kör vi på med samma prisstege som tidigare med Betsson som sponsor och hoppas nu vi slipper se mer försök till röstmanipulation.

Spelbolag

Det har nu gått över ett år sen Betsson förvärvade vår samarbetspartner NordicBet och vi känner oss nu trygga med att även låta Betsson komma in som reksponsor och rekommenderat bolag på Sharps. Som bolag är Betsson väldigt snarlikt NordicBet, men från vår egen efterfarenhet har dem lite fler utstick och lite högre limits.

Just nu erbjuder Betsson en bonus på 100% upp till 1500 kr som ska måste omsättas 6 gånger till odds över 1.50.
Registrera dig genom att klicka på loggan över texten. Mer information finns här.


Den exklusiva bonusen till ComeOn fortsätter även i december månad. Sätt in 2400 kr och få 3000 kr i bonuspengar som bara ska omsättas 3 gånger till över 1.70 i odds. Mer information om ComeOn finner du här.

---

Vi jobbar just nu med att plocka fram fler exklusiva bonusar till Sharps och är intresserade av vad det är ni vill se för typ av bonusar. Är det högre bonusprocent, bonussumma eller fria spel som intresserar mest? Kanske är det mer intressant med tröjor från NHL eller landslaget?

Mvh
Sharps Crew

Kommentera (14)

promo
td