Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2018
16

Genomgång av Stryktipset (17/11)

På europatipset senaste så satt samtliga tre spikar men dessvärre trillade det in lite för många favoriter för att passa systemuppbyggnaden. Jag tar nya tag i helgen med dubbla tips. Lördagens stryktips består av sex matcher från Nations League och sju matcher är hämtade från engelskans League One. En kul och trevlig mix som helt klart ökar sannolikheten för bra utdelning. Lycka till.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Rumänien (match 5, en etta)
(5) Rumänien – Litauen 1
Det är klasskillnad mellan de här två lagen. Litauen har lyckats segra i en bortamatch på 23 försök sen hösten 2014. Mot Armenien med 1-0 i en vänskapsmatch i våras. Förra segern kom mot San Marino (2-0) och det säger väl det mesta. Rumänien är kanske inte tillbaka i glansdagarna på 90-talet ännu men de gör det bra. Endast en förlust hemma under de två senaste åren och det var mot Holland. Inte så mycket att säga om. Hållit nollan i fyra av de fem senaste hemmamatcherna och slagit Sverige bl a. Streckade på höga 81% men det är en spik som håller åtminstone.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Italien (match 2, en etta)
(2) Italien – Portugal 1
En målsnål match är att vänta mellan de här lagen. Sex av Italiens sju senaste matcher har gått under 2.5 mål. De släpper in väldigt få mål, och det är fjorton hemmamatcher sen som de släppte in mer än ett mål. Då förlust mot Frankrike med 3-1. Mött lag som Spanien, Tyskland och Holland bl a efter det. Portugal må vara bra och har dessutom imponerat mer än många trott. Senaste förlusten på bortaplan kom mot Schweiz i VM-kvalet. Det är åtta bortamatcher sen men de har inte mött mycket till motstånd. Polen det tuffaste kanske men de är numera under isen. Risk för oavgjort men tror Italien fixar det här till sist ändå. Streckade på 48% och jag håller inte med marknaden här att chanserna skulle gå så lågt som 42% på ettan.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Accrington Stanley (match 7, en etta)
(7) Accrington – Barnsley 1
Här går jag helt mot marknaden och även streckspelarna till viss del. Nykomlingen Accrington från League Two har börjat serien strålande med en sjundeplats och 28 poäng efter 17 matcher. På hemmaplan har de 3-4-1 (10-8) hittills och det följer det snygga facit som de hade från förra året med 17-3-3 (42-19), även om det blivit lite tuffare motstånd. Ett lag som börjat bra i en serie högre måste respekteras. Barnsley kommer från Championship och har också startat bra med en fjärdeplats och 31 poäng. De är obesegrade hemma men på bortaplan har de 4-1-3 (16-9) vilket ändå får anses bra. Har dock förlorat de två senaste bortamatcherna. Hemmalaget endast streckade på 32% här vilket känns som en sund spik. Marknaden värderar dock chansen till dryga 26% bara men det är för lågt enligt mig.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(1) Turkiet – Sverige X
Sverige har ett stabilt försvarsspel i grunden och klarade 0-0 borta mot Ryssland. Revanschsuget Sverige nu som förlorade hemmamötet mot Turkiet med 3-2. Sverige är tvingade att vinna om det ska kunna bli gruppseger men det ser mörkt ut då de även måste besegra Ryssland hemma i nästa match. Turkiet behöver dock vinna för att vara säker på att undvika sistaplatsen. Lite upplagt som mellan Kroatien och Spanien i torsdags men med den skillnaden att världsspelarna som ska göra målen här saknas. Logiskt att tro på målsnålt och krysset ligger nära till hand. 29% streck och vill man inte spika det oavgjorda så ska Turkiet i streckas härnäst.
Statistik

(4) Azerbajdzjan – Färöarna X
Färöarna hade inte mycket att säga till om i hemmamötet mot Azerbajdzjan och det kommer antagligen inte bli enklare nu. Men till låga 15% måste krysset likväl med här. Marknaden bedömer chanserna som över 25% men så högt är jag själv tveksam till. Ettan till 75% blir dock rätt kall, speciellt i kombination med Rumänien. Färöarna är klart starkare hemma där de faktiskt plockar en del poäng mot hyggligt motstånd. Borta har de besegrat Liechtenstein och Lettland sen 2016 samt spelat oavgjort mot Andorra. Inget imponerande facit men motståndet i övriga matcher har varit bra. Kosovo har de dock förlorat två gånger om med 2-0. Azerbajdzjan har dock bara segrat mot San Marino och Kirgizistan på de tio senaste hemmamatcherna, och då har de ändå mött Kosovo, Malta och Vitryssland bl a.
Statistik

(6) Malta – Kosovo 1
Även här lägger sig marknaden alldeles för lågt. Endast drygt 13% på hemmalaget medan streckspelarna höjer upp Malta till 19%. Riktigt så högt kanske vi inte ska gå men ettan måste bara med här då Malta plockar lite poäng på hemmaplan. Dels har de slagit Litauen, men även spelat oavgjort mot Azerbajdzjan och Moldavien. Mindre smickrande med förluster mot Estland och Luxemburg förvisso men till så här låg procent känns de ändå intressanta. Kosovo har aldrig segrat i en bortamatch. Oavgjort mot både Färöarna och Azerbajdzjan från samma grupp. Vinner 64% enligt marknaden och har i sådana fall värde här. Vi behöver dock ha in skrällarna.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(3) Albanien – Skottland X
De här två lagen gör inte många glada nu för tiden. För två månader sen när lagen möttes i Skottland blev det 2-0 till Skottland. Tveksamt ifall de kan upprepa det på bortaplan nere på Balkanhalvön. Svårlöst match där krysset endast är streckat på 26% men ska inträffa över 30%. Jag utgår från marknaden här då det är en svårlöst match i övrigt.
Statistik

(8) Burton – Coventry 2
Burton trillade ner från Championship i våras medan Coventry är nykomlingen underifrån. Coventry har startat säsongen bäst med 28 poäng och en åttondeplats. Burton med en match mindre har samlat ihop 21 poäng och ligger på fjortondeplats. Matchen streckad i paritet med sannolikheten för de olika tecknen. Bortalaget har bra form och det gör att jag väljer tvåan först. Sex raka matcher utan förlust där det dessutom blivit fem segrar i rad innan det oavgjorda senast. Borta har de tre raka vinster.
Statistik

(9) Doncaster – Wimbledon X
Två lag utan någon vidare form. Skillnaden ligger i att Doncaster åtminstone inledde stabilt och tack vare det har de 25 poäng och ligger på tiondeplats. För Wimbledon har det endast blivit 11 poäng vilket för dem ner på en nästjumboplats. Wimbledon har nu sju raka förluster i serien medan Doncaster är uppe i tre raka förluster och där det är fem matcher sen de segrade. Kanske har de två segrarna mot enkelt motstånd för Wimbledon i cuperna på slutet gjort att laget kunnat samla på sig lite självförtroende. Doncaster lyckades inte vinna sina matcher i dessa cuper. Jämnare än man kan tro här och Doncaster till 63% blir kall, speciellt då de endast vinner 50% om marknaden har rätt.
Statistik

(10) Luton – Plymouth 1
Trots 71% streck måste jag ge tipset till hemmalaget Luton här i första hand. Nykomlingar i serien men det skrämmer inte Luton som inlett starkt. En femteplats och kvalplats i nuläget med 29 poäng. Är dessutom obesegrade hemma med 6-2-0 (18-8) vilket är imponerande. Har förvisso inte mött de tuffaste lagen där ännu men Plymouth tillhör likväl inte dessa. Trea från slutet med 13 inspelade poäng. Gör det förvisso inte sämre borta än hemma hittills men krävs en uppryckning om det ska bli poäng här. Förra säsongen slutade de sjua i tabellen men då levde de mycket på sitt hemmaspel. Borta blev det 6-8-9 (21-29). Spika ettan på de mindre systemen är en bra rekommendation.
Statistik

(11) Oxford – Gillingham X
Två lag i nedre skiktet som börjar hitta rätt. Oxford hade sju raka ligamatcher utan seger men är nu uppe i sex i rad utan förlust. Gillingham får sina ryck. De inledde med två raka segrar, sen var det mängder med matcher utan seger. På slutet nu hade de åter två raka segrar, bägge hemma, med en total målskillnad på 7-0. De har dock inte segrat mot Oxford på åtta raka matcher. Får nog svårt åter igen då formen inte verkar ha infunnit sig där ännu. Endast 22% på tvåan gör den dock inte helt ointressant.
Statistik

(12) Shrewsbury – Rochdale 2
Ännu en svårlöst match i bottenskiktet av League One. Jag förlitar mig på marknaden här som menar att det är 39-29-32 i chansvärdering. Då tvåan endast streckats på 25% så är den mest intressant. Shrewsbury slutade dock trea förra säsongen men av det spelet syns inte mycket till nu. Inbördes har laget som spelat hemma vunnit sex raka matcher.
Statistik

(13) Southend – Blackpool 1
Krysset blir rätt kraftigt överstreckat här om vi förlitar oss på marknaden. Jag väljer att göra det hela vägen ut och då favoriten här dessutom har ett knappt värde då de segrar drygt 45% av matcherna men endast är streckade på 42% får det bli ett singelstreck till sist. Blackpool har dock endast en förlust borta på sju matcher och har endast släppt in fem bollar där. Hemmaplan får likväl avgöra här men enligt statistiken ser det svårlöst ut. Southend vann mötet med 2-1 förra säsongen.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1
3. 1x

4. 1x2
5. 1
6. 1x2

7. 1
8. x2
9. x2

10. 1x
11. 1x2
12. 1x2
13. 1


För den som vill komma billigare undan. 192 rader på Liverättning

1. 1x
2. 1
3. 1x

4. x2
5. 1
6. 1x

7. 1
8. 2
9. x2

10. 1
11. 1x
12. 1x2
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera (1)

promo
td