Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2018
23

Genomgång av Stryktipset (24/11)

En omgång som på förhand känns väldigt enkel, och tack vare 12.5 miljoner som jackpottpengar i 13-rättspotten kan det bli en okej utdelning även med ett gäng favoriter. Samtidigt har omgången enorm potential ifall storlagen börjar svika för hela nio tecken är streckade under 16% nämligen. Vässa pennorna och ladda upp med något att tugga på medan kupongerna konstrueras i väntan på att matcherna startar. Tolv av matcherna startar klockan 16.00 medan derbyt mellan Tottenham och Chelsea har den sena avsparken 18.30. Visst vore det fint med tolv rätt inför den matchen, får då sitter det stora spelförslaget. Lycka till.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Millwall (match 10, en etta)
(10) Millwall – Bolton 1
Två lag i botten av tabellen, båda med 16 poäng. Skillnaden är dock att Bolton går som ett sänkte genom tabellen och utan stopp verkar det som. Efter fyra omgångar hade de spelat in tio poäng men sedan har de mer eller mindre hamnat i fritt fall och har nu endast spelat in en poäng på de senaste sju matcherna. Fyra raka matcher utan ett gjort mål och på bortaplan har de lyckats göra ett mål på de senaste fem matcherna. För Millwall är det förvisso inte guld och gröna skogar men de har åtminstone tre raka segrar på hemmaplan. De två förlusterna innan uppehållet kom bägge på bortaplan och mot starka Norwich och hemmastarka Brentford. Till 60% är Millwall en bra spik.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Manchester City (match 7, en tvåa)
(7) West Ham – Manchester City 2
Gillar inte att singelstrecka 73%-are normalt sett, men här ser det ändå ut att fungera då det är City som enligt marknaden vinner det här runt 77% av gångerna. Inbördes har de sex raka segrar med en målskillnad på 21-3. En av dessa var förvisso en träningsmatch som slutade 3-0 till City. I de tre tävlingsmatcherna på bortaplan är det förkrossande 13-1 i målskillnad. Som City spelar nu så är de få lag som kan störa dem. Sju raka segrar med cuperna inkluderat och det ska mycket till om det inte blir en åttonde här. West Ham har dock gjort det okej på hemmaplan med 0-0 mot Chelsea och 3-1 över United, men som strecken är just nu blir skrällettan här iskall till 13%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Swansea (match 13, en etta)
(13) Swansea – Norwich 1
Norwich har jag både ratat och lyft fram de senaste omgångarna. Det visar sig dock att de alltid vinner men det måste ta slut förr eller senare. Just nu överpresterar de och risken är att deras energi i laget gör att de kommer segla framåt ytterligare ett tag. Men uppehållet som varit kan också ha stört laget lite samtidigt som man möter ett Swansea som är på gång på allvar nu. Swansea hade nämligen en tyngre period med endast två segrar på elva ligamatcher men har nu tre segrar på de fyra senaste matcherna. Samtidigt har de på de fem senaste hemmamatcherna 3-1-1 (10-4). Helt klart ett lag som till 39% kan plocka ner serieledarna Norwich.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(4) Fulham – Southampton 1
Fulham med ny tränare borde kunna få ett uppsving här, då deras lag klart underpresterat hittills. Endast fem poäng på kontot men möter nu Southampton som även de endast har en seger. Streckade på 40% men segerchansen ligger i paritet med det, och Fulham kan vara en spik på de mindre systemen först och främst. Bra spelare som inte alls får ut det de i grunden kan. Dags nu?
Statistik

(6) Watford – Liverpool 1
Här ska självklart Liverpool vara favoriter men ettan är intressant då endast 16% av pengarna ligger här och segerchansen är i runda slängar detsamma. Liverpool har nämligen inte alls imponerat på slutet i deras bortamatcher även om de fortfarande är obesegrade i ligan hittills. På de fem senaste bortamatcherna med Champions League inräknat har Liverpool endast gjort tre mål. En seger bara och det med 1-0 mot Huddersfield. Watford är helt okej hemma där de har fyra segrar och bl a besegrat Tottenham med 2-1, och nu senast 3-0 mot Huddersfield.
Statistik

(12) Stoke – Queens Park Rangers 1
Två lag med bra form där Stoke endast har en förlust på sina åtta senaste ligamatcher, och samtidigt har QPR endast har en förlust på sina sju senaste matcher. Stoke inledde serien lite knackigt som seriefavoriter, där det endast blev två segrar på de tio inledande matcherna. Set mycket stabilare ut på slutet, där framför allt det defensiva fungerar bättre. Två insläppta över de senaste 630 minuterna. Måste ses som en bra favorit till 50% på hemmaplan. Föregående säsong spelade QPR 3-6-14 (20-39) på bortaplan medan det hittills den här säsongen är 3-1-4 (6-13).
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Tottenham – Chelsea 1
Jag väljer att gå mot marknaden här trots att de tycker att lagen har ungefär lika stor chans att vinna. Chelsea endast streckade på 31% i det läget mot Tottenham på 39%. Vi ska dock komma ihåg att Chelsea är obesegrade den här säsongen, inklusive cupmatcher. De två senaste säsongerna inbördes har Tottenham vunnit vårmötet medan Chelsea vunnit höstmötet. Bägge lagen har dock lite problem just nu och vinsterna blir knappa. Tottenham får fortsatt spela på Wembley Stadium till 2019 pga förseningar med bygget. Där har de dock endast 2-0-2 (5-4) men både Liverpool och City har varit på besök. Två knappa förluster för Tottenham och nu är det dags att stå emot ett topplag. Men öppen match och på stora system är det dumt att utelämna något tecken.
Statistik

(2) Brighton – Leicester X
Senast var jag helt inne på att Leicester enkelt skulle besegra Burnley på hemmaplan. Matchen slutade mållös och de forna vinnarna har fortsatta problem med att segra trots ”skyttekungen” Vardy i laget. Går trögt även för honom som endast delar interna ledningen med tre mål. Brighton klart bättre hemma än borta och har där fina 3-1-1 (8-6) och kommer inte vika ner sig här heller.
Statistik

(3) Everton – Cardiff 1
Trots att Cardiff segrade över Brighton på hemmaplan senast lever de i en annan division av Premier League än Everton. Speciellt på bortaplan är Cardiff helt under isen med 0-1-4 (2-11) och då kommer det krävas mycket om man ska kunna hota Everton som har fina 4-1-1 (12-6) på hemmaplan. Everton med endast en förlust på senaste sex matcherna, borta mot United. Inledde serien med endast en vinst på de sex första matcherna men har nu fått upp farten. Tacksamt att möta Cardiff hemma då.
Statistik

(5) Manchester United – Crystal Palace X
Jag vill verkligen jobba in en skräll här trots att United så klart är rätta favoriter. Dock är de streckade på höga 76% och det hjälper föga även om marknaden har rätt att de segrar närmare 70% av dessa matcher. Jag fortsätter som en envis och dum åsna att tjata om Townsend och Zaha i Crystal Palace. De besitter kvalitéer men får inte ut det resultatmässigt. Möjligen har uppehållet kunnat hjälpa till då det varit sex raka matcher och endast en poäng för dem hittills. United både imponerar samtidigt som de stundtals är urusla, men de brukar till sist likväl kunna stå som segrare. De behöver visa bättre kvalitéer först innan jag tänker singelstrecka dem i en sån här match.16% på krysset tackar jag för.
Statistik

(8) Hull – Nottingham 1
Äntligen ser det ut att ha vänt för Hull som inledde serien katastrofalt med en endast två vinster på de inledande fjorton matcherna. På de fem senaste har de nämligen klart godkända 2-2-1 och överlag har de även fått ordning på försvarsspelet. Åtta insläppta mål på de åtta senaste bara, vilket kan jämföras med sexton insläppta på de nio resterande matcherna. Nottingham trummar på strax bakom täten tack vare sitt hemmaspel. Borta går det lite trögare med 2-5-1 (12-8) även om de sällan förlorar. Kan säkert knipa en poäng även här men Hull känns mest intressanta till 35%. Enligt marknaden dessutom knappt värde då de ska segra drygt 37% av dessa matcher.
Statistik

(9) Leeds – Bristol City 2
Leeds föll ner från tronen senast genom förlust med hela 4-1 borta mot West Bromwich. Nu kan de dock vara tacksamma att de springer på Bristol City som inte uppvisar någon vidare form med tre raka förluster, mot lag som innehar platserna 14, 18 och 20. Samtidigt blir Leeds groteskt överstreckade här då deras segerchanser stannar vid 55% enligt marknaden. Tvåan till låga 13% känns väldigt intressant trots att de inte segrat borta mot Leeds sen 1979, visserligen endast sex bortamöten efter detta år. Senast lyckades de få med sig 2-2. Leeds bör vinna men gardera med tvåan här åtminstone.
Statistik

(11) Sheffield Wednesday – Derby X
Sheffield W har det tungt just nu efter en helt okej inledning. Målskyttet uteblir nästan helt och tack vare 0-0 i derbyt senast bröt de den fyra matcher långa förlustsviten. Känns inte som ett vinnarlag jsut nu och blir även smått överstreckade då deras vinstchans endast ligger kring 28%. Derby svek dock rejält senast då man förlorade hemma mot Aston Villa med 3-0. Svårt veta var de står just nu men möjligen kom uppehållet lägligt för att snabbt bryta en påbörjad negativ trend. Jag har svårt att hitta en vinnare här även om Derby har störst chanser. Jag utgår dock från det smått överstreckade krysset här då vi behöver lite halvrensare på kupongen med samtliga större favoriter.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 1944 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1x
3. 1

4. 12
5. 1x2
6. 1x2

7. 2
8. 1x
9. 1x2

10. 1
11. 1x2
12. 1
13. 1


För den som vill komma billigare undan. 144 rader på Liverättning

1. 1x
2. 1x
3. 1

4. 1
5. 1x2
6. 12

7. 2
8. 1
9. 12

10. 1
11. 1x2
12. 1
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td