Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2018
24

Genomgång av Europatipset (25/11)

En av de roligaste omgångarna av Europatipset på länge. Dels är det runt fyra miljoner i 13-rättspotten och matchurvalet är fantastiskt. Speciellt då kollektivet överspelar ett flertal favoriter. Visst, några av dessa kommer så klart att segra men det finns nästintill oändligt med värde likväl. Se till att våga gå mot de svagare favoriterna eller ställ krav på att minst ett par av lågprocentarna måste vinna. Lycka till!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Borussia Mönchengladbach (match 11, en etta)
(11) Borussia Mönchengladbach – Hannover 96 1
Ett lag som nu har åtta raka hemmasegrar mot ett lag som har 18 raka bortamatcher utan vinst måste bli omgångens bästa spik helt enkelt. Att sen den streckas på höga 88% får vi ta för det är högre än deras vinstchans, men här går vi i första hand på hög sannolikhet än värde. Lilla faran ligger väl i att Hannover lyckats kämpa sig till två oavgjorda på sina sex bortamatcher, men hemmalagets stabila 5-0-0 med 14-2 i målskillnad ska vara klasskillnad här.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Sevilla (match 3, en etta)
(3) Sevilla – Real Valladolid 1
Statistiskt ser inte spiken så bra ut då Valladolid endast har en förlust på bortaplan. Samt har de inlett serien starkt med en sjundeplats, och endast nio insläppta mål på de tolv inledande matcherna. Sevilla ligger dock tvåa i serien och har imponerat med bl a 3-0 hemma mot Real Madrid. Fyra raka hemmasegrar nu även om tre av dessa slutat 2-1 mot lite mer mediokra lag. I grunden skiljer det tillräckligt mellan lagen för att nykomlingen Valladolid ska kunna sätta emot något ofta nog. Sevilla segrar runt 70% men är ven de överstreckade.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Freiburg (match 10, en etta)
(10) Freiburg – Werder Bremen 1
Endast 33% på Freiburg blir en bra spik i kombination med de två giganterna ovan. Bortalaget Bremen inledde säsongen bra med fem raka matcher utan förlust och totalt har de efter elva spelade matcher nått en sjundeplats. Dock är formen riktigt risig och det är tre raka förluster med hela elva insläppta mål. Freiburg blandar och ger. Fin oavgjord borta mot Bayern München för att sen falla hemma med 1-3 mot Mainz 05. Normalt är Freiburg klart bättre hemma och förra säsongen tog de 75% av totalpoängen där. Knappt värde på hemmalaget.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(1) Bournemouth – Arsenal X
Arsenal har en bra offensiv och har hittills gjort 26 mål på tolv matcher i ligan. Dock ser laget ut att ha nedåtgående form då fyra av lagets fem senaste matcher slutat oavgjort och då har de bl a mött Wolves och Crystal Palace i ligan. Bournemouth har överraskat de flesta så här långt och med sin fina sjätteplats är de endast en placering och fyra poäng bakom Arsenal. Hemma har de fina 3-2-1 (11-7). Föll knappt mot United senast och kommer bjuda Arsenal på en match som även har en del småskador. Värdet ligger dock på ettan här men anser krysset vara lika intressant. Arsenal vinner knappt 50% av dessa matcher.
Statistik

(7) Empoli – Atalanta 1
Lågprocentaren Empoli med bara 11% streck är det givna tecknet i omgången för att få ihop värde och höja utdelningen på samma gång. De har dock inlett relativt svagt i serien men på hemmaplan står de upp klart bättre med 2-1-3 (6-7) och segrade senast med 2-1 över Udinese. Möter nu formstarka Atalanta med fyra raka segrar och smått fenomenala 14-3 i målskillnad på dessa matcher. Men trots 5-1 borta över Chievo har de endast fått ihop 2-2-2 (12-11) och några 67% som de är streckade på kan de aldrig bära. Iskall tvåa för de som spikar andra högprocentare.
Statistik

(12) Amiens – Olympique Marseille X
Det skiljer tio placeringar och nio poäng mellan lagen i serien. Amiens tog förra säsongen nästan 65% av sina poäng på hemmaplan och har den här säsongen inlett i liknande stil med nio poäng på hemmaplan av de tretton som de totalt har. Marseille är ett topplag som förra säsongen visade sig starka både hemma och borta men har inlett oerhört svagt på bortaplan den här säsongen. 2-0-4 (7-15) imponerar inte och 19% på krysset här är rena gåvan. Bra värde då det inträffar runt 26% av matcherna.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Wolverhampton – Huddersfield 1
Det mesta talar för att Wolves ska ta tre poäng här men det är långt ifrån en spik. Dels är de streckade på 73% och jag tror även marknadens värdering på runt 65% ligger lite högt. Huddersfield har inlett bedrövligt men i sina två senaste matcher, som bägge varit på hemmaplan, har de ändå lyckats vinna med 1-0 mot Fulham samt spela 1-1 mot West Ham. Ett lag som sakta växer i självförtroende, jämfört med Wolves som faller likt ett sänke genom tabellen. Endast en poäng på de fyra senaste matcherna. Det här kommer bli lite av en nyckelmatch om de ska kunna vända tillbaka skutan eller om det kanske blir bottenstrid trots allt. Nödspika ettan om man måste hålla ner systemkostnaden.
Statistik

(4) Villarreal – Real Betis 1
Villarreal vann elva av sina nitton hemmamatcher förra säsongen men har i år inlett rent ut sagt bedrövligt. Sex hemmamatcher och fortfarande utan seger. Släpper dock endast in ett mål i snitt per match och möter nu ”enkla” Real Betis. Dock ska vi komma ihåg att det här laget stod för tidernas sensation senast då de chockade halva Spanien genom att bortaslå Barcelona! Tveksamt om de gör den bragden och Villarreal måste börja plocka treor hemma nu om den här säsongen ska kunna bli det minsta godkänd. Knappt värde på hemmalaget som har drygt 44% chans att segra enligt marknaden.
Statistik

(5) Lazio – Milan 1
En svårlöst match som egentligen kan sluta lite hur som helst. Tycker dock att marknaden värderar upp Lazio lite för högt genom att ge dem drygt 52% chans att vinna här. Streckade på 50% men är långt från en spik. Inbördes vann dock Lazio senast på hemmaplan i ligan med 4-1 men det är också enda segern på de tre senaste hemmamatcherna. Bägge lagen går starkt i ligan och innehar en fjärde- och femteplats. Krysset riktigt högt streckat på 33% även om det känns som 1-1 här. Helgardera för 17% på Milan är alldeles för lågt och där finns pengar att hämta.
Statistik

(6) Bologna – Fiorentina 1
Likt Empoli är det här också en match där vi ska hämta både värde och utdelning. Bologna lågt streckade på 16% men vinner över 26% av dessa möten. Dock usel inbördes statistik med endast en oavgjord på de åtta senaste mötena. Dock två lag i usel form där Fiorentina har fyra raka 1-1 matcher på sina fem senaste, och förlorade mot Lazio innan. Bologna med tre oavgjorda och två förluster på sina fem senaste. Hemmaplan klart intressant i det läget, speciellt eftersom de tagit sina två segrar där – medan Fiorentina fortfarande inte vunnit på bortaplan den här säsongen.
Statistik

(8) Brommapojkarna – Eskilstuna 1
Brommapojkarna gick bra på slutet i Allsvenskan och kommer med bra självförtroende, samt en seger i första mötet mot Eskilstuna. Kommer kontrollera matchen för att få nytt allsvenskt kontrakt. Eskilstuna med endast två segrar på de tio senaste matcherna kommer högst troligt att spela i Superettan även under 2019. Dock har de bra försvarsspel och det är åter en målsnål match att vänta ifall de inte klappar igenom helt i slutet. Brommapojkarna dock streckade på ofantligt höga 67% medan marknaden värderar chansen till ”låga” 42%. Är inte helt överens med marknaden här men 10% på tvåan är för lågt åtminstone även om de inte når 26% i vinstchans.
Statistik

(9) Genoa – Sampdoria X
Genoa med sex raka matcher nu utan seger, men fick med sig 1-1 borta mot Juventus vilket var starkt. Möter turligt nog ett Sampdoria som också de är helt ur form med tre raka förluster och 4-11 i målskillnad på dessa matcher. Jämn match som är streckad i paritet med chanserna. Svårt hitta en vinnare här och jag utgår från det oavgjorda men rekommenderar att strecka på rakt över.
Statistik

(13) Nice – Lille 2
Här litar jag på marknaden som värderar Lille till över 35% vilket ger riktigt bra värde då de är lågt streckade på 24%. Nice har inlett bra med en sjundeplats men på hemmaplan har det inte fungerat. Smått usla 2-0-4 (3-10). Dock tre raka 1-0 segrar totalt i ligan men mot mediokert motstånd. Lille överraskar rejält och innehar en andraplats, jämfört med en sjuttondeplats förra säsongen och med endast en placering säkrade nytt kontrakt. Har dock tagit majoriteten av sina poäng hemma den här säsongen. Borta har de endast 2-1-3 (6-7) men till låg procent blir det enda bästa tecknet här. Detta trots att Nice vunnit två av de tre senaste inbördes med 2-1, och fem av de sju senaste har slutat oavgjort.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1x2
3. 1

4. 12
5. 1x2
6. 1x

7. 1x
8. 1x2
9. 1x2

10. 1
11. 1
12. 1x
13. 2


För den som vill komma billigare undan. 96 rader på Liverättning

1. 1x
2. 1x
3. 1

4. 1
5. 12
6. 1

7. 1x
8. 1x
9. 1x2

10. 1
11. 1
12. X
13. 2

Här lämnar du in dina egna rader på Europatipset

Kommentera

promo
td