Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2018
28

Rullpott: 378 821 kronor på Bomben 1 (28/11)

Så har vi åter en trevlig rullpott på 378 821 kronor vilket kommer hjälpa till i omgången att göra den extra intressant. Två matcher från SHL där det är två tunga hemmafavoriter som borde kunna vinna med ett par måls marginal samt har vi ett möte från allsvenskan där Västerås är knappa favoriter. Så fram med ishackan och se om det går att hitta rätt resultat i samtliga tre matcher. Vi försöker hjälpa till på vägen så lycka till med spelen!

Det är främst Bomben 1 som gäller ikväll. Här hittar ni samtliga omgångar.


1. Färjestad – Timrå
Här är vi inne på att det ska bli en komfortabel seger för Färjestad som har klart bättre form än Timrå. På de sex senaste har Färjestad samlat ihop tolv poäng med endast en förlust jämfört med Timrå som fått ihop sex poäng bara och med hela fyra förluster efter ordinarie tid. Speciellt borta är det ren kräftgång för Timrå med sju raka förluster och en målskillnad på 11-31. Färjestad på hemmais har på de sex senaste fem segrar och endast en förlust och då har de mött bra lag rakt igenom. Streckmässigt en svår match då kollektivet är inne på samma tankar här att Färjestad gör mycket mål och Timrå hamnar på något enstaka. Svårt att bryta sig loss och hitta något spelvärt rent streckmässigt men sex mål på hemmalaget till 6% kanske kan vara intressant.

Färjestad snittar 3.1 gjorda mål på hemmais medan de släpper in 1.8 medan det för Timrå på bortais ligger på 1.8 gjorda mål och hela 4.0 insläppta per match. För lagen generellt i serien gäller målskillnadssnittet för Färjestad 2.7-2.15 och för Timrå 2.2-3.35.

Det är inte i den här matchen vi ska leta skrällresultat på fel lag utan följ strömmen och strecka möjligen lite udds resultat där Färjestad ändå står som segrare och då med ett antal mål.


2. Växjö – Örebro
Även här har vi två lag som håller till i varsin ände av tabellen. Växjö som kommit igång mer och mer i höst efter en lite svagare inledning ligger på en femteplats med 34 poäng medan Örebro håller till i bottenskiktet med 21 poäng. Formmässigt på de sex senaste matcherna hittar vi Växjö på en tredjeplats med tolv inspelade poäng medan Örebro ligger längst ner med en enda vinst efter övertid och tre poäng totalt. Vidare är Växjö näst bästa laget hemma och där har de en målskillnad på 24-17 på sina elva matcher medan Örebro överraskande nog endast har fem förluster efter ordinarie tid borta på sina tio matcher med en målskillnad på 17-24.

Ser jämnare ut på de siffrorna än det kommer bli i verkligheten i kvällens möte. Växjö snittar på de sex senaste hemmamatcherna 3.34-1.83 med idel segrar. Örebro snittar på sina sex senaste bortamatcher 1.5-2.67. För lagen generellt i serien är siffrorna istället 2.2-1.85 för Växjö samt 2.1-2.9 för Örebro.

Frågan är mest hur långt Örebro ska släppa iväg Växjö här, eller om de rent av kan få en målsnål match men likväl förlora med ett eller två mål. Vi ser det som väldigt tufft för Örebro att segra i den här matchen och det mest intressanta skrällresultatet ifall de kan knipa en poäng får bli 1-1. Sex mål på Växjö är streckat på relativt höga 6%. Noll mål på Örebro är knappt spelvärt till 16% medan om de skulle lyckas göra fyra mål mot all logik så är endast 4% av pengarna där.


3. Västerås – Leksand
Västerås har klättrat upp på en sjätteplats tack vare en bländande form där de på de sex senaste matcherna har fem segrar efter ordinarie tid med en total målskillnad på 23-12. De toppar formtabellen medan Leksand har plockat nio poäng på sina sex senaste med en total målskillnad på 16-16. Det betyder att Västerås på sin sjätteplats nu endast är tre poäng bakom Leksand som innehar en tredjeplats.

På hemmais snittar Västerås 3.64 gjorda mål medan de släpper in 2.18 per match. För Leksand på bortais är siffrorna 2.5 mot 2.3. Ser vi på säsongen i sin helhet hamnar Västerås på ett målskillnadssnitt på 2.81-2.32 medan Leksand har 2.86-2.36. Klart jämna siffror men hemmais kan bli avgörande ifall vi tror på den genomsnittliga statistiken här.

Ett ovisst möte där fem mål på de olika lagen endast är streckat på 7% respektive 6% och skulle något av lagen hålla nollan är vi nere på låga 4%. Kan vara här man ska leta de lite mer udda resultaten då sannolikheten för det borde vara som störst. Västerås ska ses som favoriter här med tanke på form och att de spelar hemma.


Summering:
På förhand känns det som en enkel uppgift att sitta segrarna samt ungefär med vilken målmarginal men sen är ju pucken i ishockey likt fotbollen rund på sitt sätt. Men tipset är att utgå från tre stycken hemmasegrar här och sen försöka hitta något avvikande resultat. Om det sen är 1-0 eller 7-1 alternativt att få med en bortaseger så kommer det räcka väl för att höja upp oddset.


Här lämnar ni in era egna rader på Bomben


Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 1080 kronor.

2,3,4,5,6 - 1,2,3
1,2,3,4 - 1,2
2,3,4 - 1,3,5


Litet och troligt för en mindre slant. Kostnad 96 kronor.

3,4,5,6 - 0,1,2
3,4 - 1,2
4 - 2,3


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 10 800 rader och är med en enkel reducering nere på 3672 rader.

2,3,4,5,6,7 - 0,1,2,3 (endast hemmasegrar med minst två måls marginal)
1,2,3,4,5,6 - 0,1,2,3,4 (max sex mål och ej oavgjorda resultat)
1,2,3,4,5 - 2,3,4 (minst fem mål)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning, eller pengar och värde som är det viktigaste, och gör systemet utifrån det.

Kommentera

promo
td