Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2018
30

Genomgång av Stryktipset (1/12)

Ett par större favoriter som bör vinna, men trots det känns omgången extremt svår och flertalet av favoriterna blir väldigt överstreckade. I kombination med att min egen form som är helt bortblåst så kommer jag i första hand förlita mig på de oslagbara City – som bara ska vinna. Utöver den spiken så vågar jag knappt tro på mina idéer den här omgången, men skam den som ger sig när det blåser lite motvind. Oavsett så kämpar jag vidare för 13 rätt som vanligt och jag önskar er andra som också är på jakt efter miljonerna, lycka till!

Se aktuell streckprocent här


Amaerildes singelstreck: Manchester City (match 2, en etta)
(2) Manchester City – Bournemouth 1
Trots att City endast lyckades rädda en poäng i slutet mot Lyon i Champions League så skiljer sig motståndet en del nu. På hemmaplan i Premier League är det ytterst sällan som de viker ner sig och under förra säsongens matcher var det bara i tre matcher som det inte blev vinst på Etihad Stadium. Märkligt nog mot Everton, United och Huddersfield. Som helhet är det likväl imponerande med 16-2-1 (61-14) som facit medan de är på väg mot något liknande eller ännu bättre i år, då de har inlett med 7-0-0 (27-4). I nuläget känns det dumt att gå mot en så sannolik spik. För Bournemouth som inledde serien bra har de små smått börjat falla och har nu tre raka 1-2 förluster, mot Newcastle bl a.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Manchester United (match 1, en tvåa)
(1) Southampton – Manchester United 2
Måhända att United inte imponerar fullt ut men de verkar ha en sanslös lagmoral trots allt då de avgör mängder med matcher i slutet. Mot vilket annat motstånd som helst hade jag inte lagt mina pengar att vila på United men Southampton känns inte som ett lag med någon vidare form eller kvalité. Nu är de uppe i nio raka matcher utan seger och även om de lyckats få med sig en poäng i fyra utav dessa är det inte mot några speciellt bra lag. För United gäller att de har ett riktigt starkt lag på pappret, och det är framför allt det jag vilar på här. Att de kommer från en 0-0 match hemma mot Crystal Palace handlar mer om att Palace är lite på gång och i grunden ett bättre lag än Southampton. Inbördes är det klar fördel United, både i nutid och i ett längre perspektiv.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Middlesbrough (match 8, en etta)
(8) Middlesbrough – Aston Villa 1
Senast när jag gick mot Aston Villa och spikade Derby på hemmaplan för några veckor sen blev der verkligen ridå ner. Nu prövar jag åter att vila på hemmalaget som faktiskt har än bättre statisk och är ett starkare lag. Dock oroväckande att de inte segrat hemma mot Villa på de två senaste försöken i Championship och längre tillbaka i Premier League var det också svårfunna segrar. Men trots Villas 3-0 seger borta över Derby så kommer inte segrarna som på beställning när de är på resande fot. Hittills har de mindre bra 2-3-4 (12-13) som facit borta, medan de förra säsongen förlorade nio stycken bortamatcher. Middlesbrough är starka hemma med 5-3-1 (10-3). De inledde med fyra raka segrar där de höll nollan i samtliga men efter det har de dessvärre dallrat lite. Fina 2-0 senast mot Wigan kan ha lyft laget i rätt riktning igen, då det följdes upp med fyra poäng på två bortamatcher. Villa kommer från ett 5-5 möte hemma mot Nottingham och har god form generellt men borta ser det som nämnts klart sämre ut. Ettan finns till hyfsat låga 48%
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(5) Crystal Palace – Burnley 1
Medan Burnley går rejäl kräftgång och inte alsl imponerade hemma mot Newcastle senast så känns det som slöseri med streck i en ny bortamatch där de släpper in över två mål i snitt per match. Crystal Palace jagar fortfarande första hemmasegern men det ser bättre och bättre ut för laget och senast tog de med sig en poäng i en mållös match borta mot United. Men 0-1 mot Tottenham och 2-2 mot Arsenal är två andra helt klart okej resultat på hemmaplan nu på slutet. Dags för Zaha att vakna och känslan är att Crystal Palace likt Newcastle kommer göra det nu. Höga 63% men vinner över 60% av matcherna enligt marknaden.
Statistik

(12) Queens Park Rangers – Hull X
QPR är ett av de mest överstreckade lagen i omgången och i kombination med spikarna från Manchester blir ettan här iskall. Streckad på hela 68% men vinner inte ens hälften av matcherna. På hemmaplan har de dock fina 5-1-3 (12-9) men möter nu ett lag som är så smått på gång. Hull inledde serien bedrövligt men har endast en förlust på de fem senaste matcherna, mot Starka Nottingham. Hull segrade hemma mot QPR i våras med 4-0 och har endast en förlust inbördes på de senaste sex matcherna. Till låga 18% är det här ett alternativ att spika men även tvåan till 14% har fantastiskt värde.
Statistik

(13) Reading – Stoke 2
Stoke är riktigt på gång nu efter den tröga inledningen där de tippades som seriesegrare. Sex raka matcher utan förlust har lett dem till en tolfteplats i tabellen med 26 poäng. Reading gör det okej med 17 poäng och en tjugondeplats, tack vare hemmaspelet till stor del där de har 3-1-5 (14-13). Stoke endast två förluster borta totalt och har nu fem raka matcher utan förlust. Dessutom har de mött topplagen Norwich, Sheffield U och Nottingham med endast ett insläppt totalt. Till låga 40% är det verkligen ett bra spikförslag när även marknaden rankar upp Stoke till nästan 50%.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(3) Leicester – Watford X
Svårlöst match då bägge lagen gör det bra för tillfället och ligger på nionde- och tiondeplats i tabellen med två poängs skillnad. Watford visserligen med tre matcher i rad där det totalt endast blivit en poäng men matchen hemma mot Liverpool speglar inte matchbilden. Snäppet sämre på bortaplan annars och det är väl det lilla som kan peka till Leicesters fördel. Vardy och laget saknar dock målformen och därför känns krysset logiskt här. Endast fyra gjorda mål på de fem senaste mot lag som Cardiff, Burnley och West Ham säger den del. Inbördes har dock Leicester tre raka segrar på hemmaplan.
Statistik

(4) Newcastle – West Ham 1
Skatorna från norr imponerar mer och mer och har nu tagit tre raka segrar i ligan. Spelschemat är klart enklare än hur inledningen såg ut och egentligen har de aldrig spelat speciellt dåligt. Tar sig an ett West Ham som är i paritet med motståndet på slutet och det kan nog trilla in ytterligare tre poäng. Segern senast mot Burnley på bortaplan med 2-1 kunde slutat med klart större siffror. Laget har gott om självförtroende. West Ham är dessutom inget stabilt bortalag med 1-2-3 (6-11) hittills den här säsongen och 3-6-10 (24-42) från föregående säsong. Newcastle tre raka segrar inbördes och vi måste tillbaka till 1998 och 30 matcher sen de segrade på bortaplan. Newcastle streckade på 50% men marknaden bedömer chansen till 40% bara. Det är för lågt och de ligger närmare 50% än 40% påstår jag.
Statistik

(6) Huddersfield – Brighton 1
Huddersfield kommer med en imponerande bortaseger med 2-0 över Wolves och laget spelar i harmoni just nu med tre raka matcher utan förlust och dessutom sju poäng in på kontot dessutom. Jämför det med endast tre poäng på de tio första matcherna. Brighton hade en period tidigare med tre raka 1-0 segrar som de inte var värda speciellt mycket och nu presterar de åter vad som anses normalt. En poäng på de tre senaste och bl förlust borta mot Cardiff med 2-1. Det här fixar Huddersfield som dessutom har två raka hemmasegrar inbördes med en målskillnad på 5-1. Streckade på 46% vilket är lite högre än deras vinstchans.
Statistik

(7) Birmingham – Preston 2
Birmingham gör det bra och pulveriserade vår spik Millwall senast med 2-0 borta. Nu är det åter hemma där de är obesegrade med 3-6-0 (16-11) men strecken blir därefter också, höga 48%. Preston inledde serien med ynka fem poäng på de nio inledande matcherna men har nu ryckt upp sig rejält. Nio raka utan förlust där det dessutom tillkommit 17 poäng på kontot. Fortfarande klart bättre hemma men till låga 23% här måste de streckas först. Inbördes har de heller inte förlorat på de nio senaste mötena och vann med fina 3-1 borta förra säsongen.
Statistik

(9) Blackburn – Sheffield Wednesday X
Nykomlingen Blackburn har imponerat hittills och speciellt hemma där de har fina 3-5-1 (10-9) men samtidigt är formen nedåtgående. Samma gäller för Sheffield och tillsammans har de två lagen endast två segrar på sina tolv senaste matcher tillsammans. Sheffield kommer med sin seger i bagaget, men 1-0 hemma mot Bolton är inte det vi höjer på ögonbrynen åt. Svårlöst match där ettan blir lite överstreckad och jag är tveksam till om de ens ska ha 49% segerchans här.
Statistik

(10) Bolton – Wigan X
Även här blir det svårt att hitta en segrare. Bolton har nu nio raka matcher utan seger och under den här tiden har den dessutom endast gjort ynka två mål framåt. Det är också de enda matcherna som lett till poäng men samtidigt väller inte bollarna in bakåt. Det är endast 13 insläppta under samma period. Bolton på 17 poäng och en 23e plats i tabellen medan Wigan skrapat ihop 24 poäng och en femtondeplats. Dock ska vi tillägga att Wigan har smått usla 1-0-8 (8-19) på bortaplan men är det i någon match de ska prestera så är det här. Småtrevligt värde på tvåan här som bör med på kupongen.
Statistik

(11) Derby – Swansea 1
Det logiska är att Derby ska segra här men kollektivet lägger alldeles för mycket streck här och gör att vi tvingas ta med både det oavgjorda och tvåan på kupongen för att samla ihop lite värde och höja utdelningen i samma veva. Swansea har dock svikit två gånger i rad på hemmaplan mot Norwich och WBA med en sammanlagd målskillnad på 2-6. Segern dessförinnan kom mot just Bolton och det säger det mesta. Lär få det svår här också så klart men borta har de spelat målsnålt och har 3-3-3 (6-6). Värda streck även om det tar mot på känslan. Derby med 5-2-2 (14-11) hemma och är normalt ett stabilt lag även om det kommit lite oroväckande många förluster på slutet.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 864 rader på Liverättning

1. 2
2. 1
3. 1x2

4. 1x
5. 1x
6. 1

7. x2
8. 1
9. 1x2

10. x2
11. 1x2
12. x2
13. 2


För den som vill komma billigare undan. 72 rader på Liverättning

1. 2
2. 1
3. 1x2

4. 1
5. 1
6. 1

7. x2
8. 1
9. x2

10. x2
11. 1x2
12. X
13. 2

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td