Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2018
05

Rullpott: 210 935 kronor på Bomben 1 (5/12)

Det serveras en ny bomben idag med drygt 200 000 kronor extra som rullpott. Tre matcher från hockeyallsvenskan är det som ska lösas och det är som vanligt en utmaning. Lycka till på jakten mot tre rätta resultat.

Det är främst Bomben 1 som gäller ikväll. Här finner ni samtliga omgångar.


1. Björklöven – Södertälje
Det är åttan mot nian i tabellen som ställs mot varandra och där bägge lagen efter 25 spelade omgångar samlat ihop 34 poäng. Det totala målskillnadssnittet för Björklöven efter ordinarie tid är 2.32-2.64 medan den för Södertälje är 2.68-2.92. Formmässigt är de också väldigt lika varandra där de ligger sjua och åtta med nio respektive åtta poäng.

I hemmatabellen ligger Björklöven på en sjätteplats med sju segrar efter ordinarie tid på femton matcher medan tre gått till övertid eller straffar. Snittet på målskillnaden är här 2.87-2.67 vilket åtminstone är en positiv differens. För Södertälje borta är det en tiondeplats i tabellen med endast tre segrar på tretton matcher. Målskillnadssnittet på 2.38-3.23 tyder också på en klar försämring kontra det totala.

Inbördes möten de två senaste säsongerna inkluderat den nuvarande så är det totala målsnittet på 2.55 mot 2.36 men det ser då jämnare ut då Södertälje är klart starkare hemma. När vi enbart räknar med Björklövens hemmamatcher så är det två segrar för hemmalaget, två oavgjorda där Södertälje dragit längsta strået samt en vinst efter ordinarie tid för Södertälje. Målskillnaden på dessa matcher har ett snitt på 3.20 mot 2.80.


2. Karlskrona – Karlskoga
Karlskrona ligger på en sjätteplats med 40 inspelade poäng medan Karlskoga ligger på en fjärdeplats med totalt 46 poäng. Det totala målskillnadssnittet för Karlskrona är 3.12-2.64 medan det för Karlskoga är 2.96-2.44. I formtabellen skiljer sig dock lagen åt där Karlskrona endast fått ihop sju poäng och ligger på en niondeplats medan Karlskoga toppar med hela 15 inspelade poäng.

I hemmatabellen är Karlskrona inget av de bättre lagen utan har sex segrar på sina tolv matcher vilket ger dem en tiondeplats med ett snitt på målskillnaden på 3.08-2.25, vilket likväl är en förbättring mot det totala. För Karlskoga blir det en sjätteplats i bortatabellen efter fem segrar efter ordinarie tid (plus en på straffar) på sina tretton matcher, med ett målskillnadssnitt på 2.69-2.62.

Inbördes så har lagen de senaste tre säsongerna spelat i olika serier men de har åtminstone två resultat från den här säsongen. De har haft varsin hemmamatch där bortalaget vunnit med uddamålet bägge gånger och totala snittet ligger på 2.00 mot 2.00. Mötet med Karlskrona på hemmaplan slutade 0-1.


3. Västervik – Leksand
Västervik kämpar på i bottenskiktet med sina 28 poäng på sina 25 spelade matcher vilket ger en elfteplats medan Leksand faller genom tabellen och nu innehar en sjundeplats med 40 inspelade poäng. Den totala målskillnaden för Västervik är 2.28-2.84 medan den för Leksand är 2.72-2.60. I formtabellen ser vi däremot en väldig omkastning och mest markant är det att Leksand har idel förluster men där de åtminstone lyckades få en av de sex senaste att gå till straffar. För Västervik är det ingen formtopp men likväl två segrar och sju inspelade poäng.

I hemmatabellen är det dock mörka rubriker när det gäller Västervik som endast lyckats vinna en match av elva efter ordinarie tid. Vidare har det blivit sju förluster, varav en gick till övertid. Snittet på målskillnaden här är dystra 2.27-2.82 vilket inte ger något uppsving alls mot det totala. För Leksand är det i bortatabellen en femteplats som gäller med sex segrar, varav fem efter ordinarie tid på tretton matcher. Målskillnadssnittet är här 3.08-2.46.

Inbördes mellan lagen har de endast stött på varandra förra säsongen och den här. Det har slutat med sex raka Leksandssegrar vilket blir intressant med tanke på deras nuvarande form. Målskillnaden är vad gäller snittet med Västerviks siffror först 1.50 mot 4.50. Så klar dominans från Leksand och inte ens en dålig form kan väl bryta det?

Summering:
I sista matchen kan det vara modigt att gå på minst fyra mål på Leksand som endast är streckat på 16%, just för att de lyckats med detta i samtliga sex matcher inbördes tidigare. Vidare kan det säkert vara läge att gå på ett 2-2 eller 3-3 resultat i någon av de andra matcherna samt sväva ut lite i den tredje med resultat som har en skillnad på tre mål, alternativt att ett lag håller nollan.


Här lämnar ni in era egna rader på kvällens bomb


Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 1440 kronor.

1,3,4,5 - 2,3
0,2,3,5 - 0,2,4
0,2,4 - 1,2,4,5,6


Litet och troligt för en mindre slant. Kostnad 64 kronor.

2,3 - 2,3
2,3 - 0,1
1,2 - 4,5


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 7680 rader och är med en enkel reducering nere på 3705 rader.

1,2,3,5,6,7 - 0,2,4,5 (max nio mål)
2,3,4,5 - 2,3,4,5 (max åtta mål)
0,2,3,4 - 1,2,3,4,5 (ej oavgjort och max sju mål)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning, eller pengar och värde som är det viktigaste, och gör systemet utifrån det.

Kommentera

promo
td