Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2014
04

Januarivinnare och OS-dags!

Årets första månad är nu historia och vi hoppas att vinterkylan inte tagit knäcken på allt för många medlemmar för nu väntar ljusare tider. OS är bara dagar från oss och för de som är mellan jobb eller heltidsspelare och kan stå ut med avdankade friidrottsstjärnor i tv-rutan väntar nu x antal timmar av underhållning.

Vi hoppas givetvis på många svenska medaljer och ett rejält tillskott i kassan när oddsättarna sätts under press för att hålla ordning på alla evenemang. Skulle inte vintersport vara i din smak kan du trösta dig med att Champions League slutspelet drar igång om två veckor och där AddeTheMan redan kommit med en rek:

2014-02-18 AC Milan - Atletico de Madrid (Champions League)

Under januari månad kom det in 76 rekar vilket vi hoppas har hjälpt er att hitta bra spel. Vinnarlistan ser ut som följande för januari:

1. 1500 kr - gullegris
2. 750 kr - Tomte
3. 250 kr - AddeTheMan
4. 250 kr - BroderH
5. 250 kr - Skubb14

Med andra ord så bryter alltså gullegris Tomte's vinstsvit med sina välskrivna tennisrekar. Stort grattis till alla vinnare! Pris för bra rekande kommer också delas ut till Calatan, Sprite och iniestaone som också deltog med 6 kvalitetsrekar var. Pengarna kommer som vanligt att delas ut i slutet av veckan till den Skrill-email ni angivet sen tidigare. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

I februari månad gäller samma prisstege som vanligt (1. 1500 kr, 2. 750 kr, 3-5. 250 kr) och sponsras även denna månaden av ComeOn.


ComeOn! är en relativt ny uppstickare på EUs spelmarknad och de erhöll sin första licens oktober 2011. Licensen regleras av Lotteries and Gaming Authority på Malta vilket många andra pålitliga spelbolag använder sig av. Förutom konkurrenskraftiga sportodds erbjuder även ComeOn poker och kasinospel.

Den exklusiva bonusen till ComeOn fortsätter även i febuari månad. Sätt in 2400 kr och få 3000 kr i bonuspengar som bara ska omsättas 3 gånger till över 2.00 i odds. Mer information om ComeOn och bonusen finner du här.

---

Vi fortsätter arbeta på med nya sidan som kommer bli ett rejält lyft både design- och funktionsmässigt. Det kommer också att skapas en helt ny tävling där den som kan hålla liv i en vinstsvit länge nog kommer att belönas flitigt! Mer detaljer än så får ni inte för stunden, men i nästa månadsbrev hoppas vi kunna bjuda på ett litet smakprov på vad som är på gång när det gäller designen av framtidens överlägset bästa spelsida, för både spel och trav!

På återseende!
Sharps Crew

Kommentera (2)

promo
td