Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2018
17

Genomgång av Europatipset (18/12)

Ett Europatips över två dagar dessvärre. Det positiva är att det är välkända lag åtminstone. Personligen tycker jag de kunde klämt in samtliga tretton matcher på en dag och tagit med någon mer udda liga. Men i sak spelar det ingen större roll när det gäller att hämta hem storkovan. Lilla missen består mest i att man inte kan få reda på de exakta laguppställningarna för onsdagsmatcherna. Lycka till med ert komponerande av systemen och tänk på att analyserna skrevs när det fortfarande var väldigt låg omsättning. Pendlande form här, men nio rätt på enkelraden senast är okej, dock så faller jag på att för många favoriter höll för trycket. Nya tag!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Bayern München (match 10, en etta)
(10) Bayern München – RB Leipzig 1
Det ser jämnare ut mellan lagen än vad det är trots tabellplaceringen. Vi ska även komma ihåg att Bayern München startade allt annat än bra i serien men har nu kommit igång på allvar. Lägger vi till att Leipzig är ett renodlat hemmalag den här säsongen så blir valet enkelt trots höga 75% streck på ettan. På de två matcher inbördes München haft hemmaplan så har det slutat 3-0 och 2-0. Spel mot ett mål så bara att spika!
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Wolfsburg (match 8, en etta)
(8) Wolfsburg – Stuttgart 1
Stuttgart har det tufft på bortaplan med 1-1-6 (6-18). Wolfsburg visar upp bra form med tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste matcherna i ligan, där man slagit både formstarka Eintracht Frankfurt men även Leipzig. På de tio senaste hemmamatcherna inbördes har det blivit nio segrar och en oavgjord. Traditionen kommer hålla i sig även nu. Streckade på 65% men vinner drygt 55% bara enligt marknaden.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Hoffenheim (match 13, en tvåa)
(13) Werder Bremen – Hoffenheim 2
Här väljer jag att helt förlita mig på marknaden då den särskiljer sig enormt från strecken. Visserligen låg omsättning men tvåan är streckad på 33% medan de ska vinna runt 47% av de här matcherna. Inbördes har Hoffenheim endast vunnit på borta en gång på tolv försök och sammanlagt är det tre segrar på tjugotvå försök. Flertalet skadade i hemmalaget men få av dessa har varit startspelare under säsongen. Formtapp på Bremen med en seger på de sex senaste medan Hoffenheim kommer med fyra raka oavgjorda i ligan. Följ marknaden även om det kan finnas tvivel.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(5) Bologna – Milan 1
Bologna vinner drygt var femte match här och kommer med stor sannolik ha bra värde då de endast är streckade på 14% i nuläget. Plockar sina poäng hemma och har endast en förlust på de sex senaste matcherna där. Milan har samtidigt endast två segrar på bortaplan på sju försök. De dominerar dock statistiken inbördes med fem raka segrar och dessutom åtta segrar på de tio senaste mötena. Dags Bologna vänder detta och höjer värdet nu.
Statistik

(7) Hertha Berlin – Augsburg 2
Ofta målsnålt mellan lagen och där merparten faktiskt slutat oavgjort. På de fem senaste är det fyra oavgjorda där två varit mållösa. Berlin dock obesegrade inbördes på hemmaplan. Tufft för Augsburg men till låga 11% är det ett måstestreck. Kommer säkerligen landa närmare 20% då de enligt marknaden vinner drygt 30% av dessa matcher. Formen är dock usel med två poäng på senaste sex matcherna, men Berlin förlorade senast mot bottenlaget Stuttgart så möjligt de är i nedåtgående trend.
Statistik

(12) Mainz – Eintracht Frankfurt 1
Senast hade jag förhoppningar att defensiva Mainz skulle kunna ta poäng borta mot Leipzig, men det blev hela 4-1 i baken. Nu är det åtminstone på hemmaplan de spelar där de har 3-3-2 (8-7). Frankfurt i uppåtgående form med seger borta över Lazio i Europa League vilket följdes upp med 2-1 hemma över Leverkusen. Trumfkortet är att Mainz inte förlorat inbördes på hemmaplan på fjorton försök. Fina fyra segrar och en oavgjord på fem senaste där. Nästan omvänt när Frankfurt haft hemmaplan. Låga 25% känns som ett gratis julbord med valfri dricka.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Leicester – Manchester City 2
kvartsfinaler i ligacupen och svårbedömt vilka startspelare lagen kommer använda. City i grunden överlägsna om matchen verkligen varit viktig. Leicester har segrat på straffar mot Wolves och Southampton i sina två senaste ligacupmatcher efter mållösa 90 minuter. City har slagit Oxford och Fulham på vägen hit. Regerande mästarna ska vara favoriter då de har så många spelare som håller klass. Tråkiga 79% dock vilket gör den halvintressant att gardera.
Statistik

(2) Middlesbrough – Burton 1
Starkt av League One laget att ha tagit sig ända hit efter tre raka hemmasegrar mot Aston Villa, Burnley och Nottingham. Resan tar nog slut här dock men till höga 82% känns hemmalaget inte som någon spik. Slagit ut Preston på straffar samt besegrade man Crystal Palace med 1-0 hemma senast. Våga gardera även om Middlesbrough vann med 2-0 i hemmamötet när de möttes i Championship förra säsongen. 1-1 blev det på Burtons hemmaplan.
Statistik

(3) Arsenal – Tottenham 1
Trots att Arsenal har sina problem försvarsmässigt och förlorade borta mot Southampton i helgen med 3-2 så får de lov att vara favoriter här. Lagen möttes i ligan för två veckor sen och då vände Tottenham underläge till ledning 2-1 vilket var halvtidsresultatet. Arsenal vände dock tillbaka och segrade med 4-2 och i det här mötet är det nog en del prestige dessutom. Det är tio bortamatcher sen Tottenham lyckades besegra Arsenal i det här derbyt. Knappt värde på ettan som segrar drygt 40%.
Statistik

(4) Chelsea – Bournemouth 1
Hade vi vetat att Chelsea gått in för matchen hade det varit kupongens säkraste spik. Nu är det dock hög sannolikhet att de vinner likväl, framför allt pga Bournemouths usla form. I ligan har de sex förluster på sina sju senaste matcher och Huddersfield är enda laget som besegrades – orättvist dessutom. 87% på hemmalaget är mycket men har en stark trupp i grunden. Slagit liverpool och Derby på vägen hit. Titeln finns inom räckhåll. Bournemouth har tre hemmasegrar på vägen hit mot klart mediokra lag som Norwich och Blackburn t ex.
Statistik

(6) Düsseldorf – Borussia Dortmund 2
Dortmund startade som ett skenande tåg i ligan men har nu fått en mer normal hastighet. Sex raka segrar i ligan fortfarande men där fem av dessa varit med uddamålet. Gör vad som krävs men inte mycket mer just nu. Düsseldorf är en av strykpojkarna i ligan, men på hemmaplan har de lyckats ta sina enda tre segrar. Förvånar mig mycket om Dortmund går på en mina här, men 83% streck är lite väl högt. Dock hamnar marknaden lite för lågt på sina 65%. På mindre system är spiken bra.
Statistik

(9) Schalke 04 – Bayer Leverkusen X
Extremt svårlöst match. Leverkusen var på gång men fick se sig besegrade på bortaplan mot Frankfurt senast. Schalke måste rycka upp sig ifall de ska ha chans att nå en respektabel placering i ligan, de slutade trots allt tvåa senaste året, då med endast två förluster på hemmaplan. Matchen är streckad i paritet med sannolikheten för de olika tecknen. Plocka med allt här för det kan sluta nästan hur som helst.
Statistik

(11) Freiburg – Hannover 96 1
Hannover fortfarande utan seger på bortaplan. Även förra säsongen hade de bekymmer borta där det endast blev en tredjedel av den totala poängen. Uppe i tjugo raka bortamatcher i ligan utan seger. Freiburg inget topplag men presterar okej på hemmaplan med 3-3-2 (12-10) hittills. Två raka oavgjorda inbördes på hemmaplan och fem raka utan förlust där. Har besegrat topplagen Mönchengladbach och Leipzig hemma och bör i normalfallet även segra här. Vinner runt 50% av dessa matcher men är streckade lite högre på 57%.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 2592 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 36 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Europatipset

Kommentera

promo
td