Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2018
19

333 333 extra på Bomben 1 ikväll (19/12)

Tillbaka efter uppehåll och det är lite svårbedömt om lagen fortfarande befinner sig i samma form som tidigare. Vår form på bomben är hyfsat god även om träffarna uteblivit. Dock har vi haft de två senaste på ramen för bolagsförslagen med utdelningar på 218 000 samt 108 000 vilket är irriterande då vi hamnar ytterst fel i reduceringen. Nya tag nu med 333 333 kronor extra i potten, och det är ingen vild gissning att omsättningen som normalt springer upp kring miljonen. Lycka till!

Det är främst Bomben 1 som gäller ikväll. Här hittar ni samtliga omgångar.


1. Djurgården – HV71
HV71 hade precis hittat form med tre raka segrar innan det blev en snöplig förlust med 2-1 borta mot Mora, men samtidigt tacksamt med ett uppehåll direkt efter den matchen. Nu blir det en tuff match borta mot Djurgården då HV71 är ett av de sämre bortalagen hittills den här säsongen. Bägge lagen har hamnat på den undre halvan av tabellen där Djurgården trots det har en imponerande målskillnad på plus 19.

Djurgården på hemmais har sex segrar efter ordinarie tid och en på övertid efter tolv spelade matcher. Deras målsnitt ligger på 2.83-1.83 vilket är lite lägre än totalen som hamnat på 3.04-2.13. Formmässigt går dock laget klart sämre med 2.00-2.50 medan de på sina tre senaste hemmamatcher har två segrar varav en efter ordinarie tid.

För HV71 går det som nämnt tungt på bortaplan och det har endast blivit tre segrar varav en efter straffar på tolv matcher borta. Målsnittet på dessa landar på 1.58-2.42 vilket är klart sämre än om vi ser på helheten av säsongen hittills där de får 2.25-2.13. Tittar vi specifikt på formen så är det just de tre segrarna före Moramatchen som lyser upp den dåliga raden. Målskillnaden totalt under de senaste sex matcherna hamnar här på imponerande 2.33-1.17 och mycket tyder väl på att de även här kommer prioritera sitt defensiva spel.

Inbördes finns det ingen tydlig bild att måla upp från de två senaste säsongerna men det totala målsnittet för bägge lagen tillsammans landar då på 4.33.


2. Skellefteå – Linköping
Norrlänningarna från Skellefteå var så smått på gång efter sju raka nederlag tidigare i höstas. Men efter sex segrar på sju matcher så föll laget tillbaka i gammal synd och nu har de fem matcher i rad utan seger, samtidigt som de fick lämna CHL efter nederlag över dubbla matcher mot tjeckiska Plzen. Även Linköping har tveksam form även om de börjat göra rätt för sig och det är tre segrar på de senaste fem matcherna jämfört med fyra segrar på de senaste fjorton.

Skellefteås är tredje sämsta laget på hemmais den här säsongen med sex segrar på tolv matcher varav fyra är efter ordinarie tid. Målskillnaden hamnar dock ändå på fina 2.42-1.92 i snitt vilket får ses som positivt i kråksången. Laget lyckas faktiskt behålla den positiva differensen i målskillnaden sett över hela säsongen, men mycket kan tillskrivas 9-0 segern hemma mot Malmö för detta, då snittet hamnar på 2.38-2.25. Formmässigt hamnar de på 2.00-2.50 men då har de haft fyra bortamatcher på de sex senaste.

Linköping har fått ihop fyra segrar, varav tre efter ordinarie tid på sina elva försök borta. Målskillnaden på dessa matcher får ett snitt på 1.73-1.91 vilket får ses som relativt målsnålt. Speciellt i jämförelse med säsongen i helhet där de landar på 2.48-2.00 i snitt, vilket mest kan ses som en klart ökad målproduktion på hemmaplan. Formmässigt är laget på gång och det är hyfsade 2.33-1.83 i snitt som gäller.

Inbördes ser vi mest att det är hemmalaget som vinner aningens fler matcher då endast två av nio slutat med bortaseger. Totala målsnittet ifall vi räknar med bägge lagen de senaste två säsongerna, inklusive den här, landar på halvsnåla 4.11.


3. Växjö – Malmö
Malmö fick lämna CHL efter förlust mot RB München över dubbla matcher men det hela hängde på ett mål på övertid. Svårbedömda formmässigt då ett flertal matcher gått till övertid och det finns ingen tydlig linje vart de är på väg. Växjö dominerar på slutet, framför allt hemma även om det smyger sig in en förlust borta lite då och då. Detta har totalt gjort att de klättrat upp till en fjärdeplats i tabellen.

Växjös fenomenala hemmaspel uppvisar endast tre förluster på totalt tretton matcher och då finner vi även hela åtta segrar efter ordinarie tid. Målskillnadssnittet blir även det fina 2.23-1.54. Det sjunker markant sett över hela säsongen då de når 2.13-1.83, men även det är fina siffror. Formmässigt så har det blivit fyra segrar (tre efter ordinarie tid) på de sex senaste matcherna, men då ska vi även notera att det varit i de fyra hemmamatcherna. Laget har faktiskt tre raka förluster borta även om två av dessa gått till förlängning. Snittet på de sex senaste matcherna landar åtminstone på 2.33-2.00.

Malmö gör det bra borta med en fjärdeplats men det skiljer ändå mycket mot deras hemmaspel där de endast skramlat ihop en förlust i jämförelse med bortaspelet där de har sju förluster efter tretton matcher. Snittet på målskillnaden landar på resande fot på rätt dåliga 1.77-2.46. Speciellt i jämförelse med säsongen i helhet där de når skapliga 2.17-2.21, men likväl är det minus. Formmässigt om vi fokuserar på SHL rakt av ser det halvljust ut med fem segrar på de sex senaste men tre av dessa har nåtts via straffar. Snittet blir åtminstone snygga 2.33-1.67 men nu blir det nog oavsett det lite för tufft borta mot Växjö som är seriens bästa hemmalag.


Här lämnar ni in era egna rader på kvällens bomb


Latmasken för den som vill vara med och jaga lite utdelning med ett matematiskt system. Kostnad 576 kronor.

2,4,5,6 - 0,2,4
2,3 - 2,3
2,3,4 - 0,1,2,3


Litet och troligt för en mindre slant. Kostnad 72 kronor.

2,3,4,5 - 1,2,3
2 - 2
2,3,4 - 1,2


Bolagsförslaget som är reducerat och siktar mot de högre slantarna. Ramen består av 9600 rader och är med en enkel reducering nere på 3822 rader.

1,2,3,4,5,6 - 0,1,2,3 (ej bortasegrar)
0,2,3,4 - 0,1,2,3,4 (minst tre och max sex mål)
1,2,3,4,5 - 0,1,2,3 (max fem mål)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning, eller pengar och värde som är det viktigaste, och gör systemet utifrån det.

Kommentera

promo
td