Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2018
21

Genomgång av Stryktipset (22/12)

Runt 14 miljoner i 13-rättspotten när det nu är jackpott dan för dan före dopparedan. Självklart hjälper vi som vanligt till med att hitta de mest spelvärda spikarna eller skrällarna som står på tur. Lycka till med era spel och tänk på att samtliga topplag har sin mest intensiva matchperiod nu så det kommer roteras friskt i startelvorna.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Manchester City (match 1, en etta)
(1) Manchester City – Crystal Palace 1
City på hemmaplan är ett lag av nästan utomjordisk klass. Att Crystal Palace skulle vara första Premier League laget att plocka poäng på Etihad Stadium den här säsongen känns inte sannolikt. City har 9-0-0 (33-6). Enda lilla orosmolnet är det intensiva spelschema som är just nu men Citys tredje-elva skulle nog också ta tre poäng här. Spika trots 87% streck för de vinner ungefär lika ofta.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Sheffield United (match 9, en tvåa)
(9) Ipswich – Sheffield United 2
Det är klasskillnad mellan de här två lagen och det visar även tabellen även om det skiljer lite mer än förväntat. Ipswich sist i tabellen med endast 14 poäng. Vann sin första hemmamatch för säsongen med 1-0 senast men att de ska följa upp det här mot topplaget Sheffield U känns mindre troligt. Skiljer 23 poäng mellan lagen och Sheffield krigar för en direktuppflyttning dit de har sju poäng just nu. De har även fina 6-1-4 (18-14) på bortaplan. Streckade i paritet med vinstchansen som ligger kring 55%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Blackburn (match 8, en etta)
(8) Blackburn – Norwich 1
Med två högprocentare passar det bra att plocka med en spik till 28%. Norwich må ligga tvåa i tabellen och möta en nykomling nu men det är inte vilken nykomling som helst. Blackburn har startat friskt och ligger på en tolfteplats i tabellen med endast en förlust på hemmaplan. Norwich visserligen endast en förlust borta men blir i min bok rätt ointressant till dryga 40%. Blackburn slog serieledaren Leeds tidigare i höstas och Norwich är inte ett bättre lag.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(3) Cardiff – Manchester United 1
United med ny tränare kan bli livsfarliga direkt men ett lag som gått kräftgång blir inte alltid hjälpta med en ”quick fix”. Det är trots allt endast en seger på de sex senaste ligamatcherna. Bör ju segra här men Cardiff på låga 16% tänker jag inte åka på. De gör det dessutom bra på hemmaplan med 4-1-4 (12-15) och då ska vi veta att de inledde säsongen bedrövligt, och nu har de fyrar segrar på sina fem senaste hemmamatcher. Visserligen inte mot topplagen men jag vill se mer av United först. Helgardera.
Statistik

(6) Newcastle – Fulham 2
Newcastle ska vara favoriter här men till höga 62% måste vi syna matchen extra noga. Hittills blandar och ger skatorna och nu har de två raka hemmaförluster mot West Ham med 0-3 och Wolves med 1-2. Möter jumbolaget Fulham nu som inte får något att fungera men de har bra spelare i truppen och ett Newcastle som måste föra matchen hemma kan kanske vara det som behövs för att Fulham ska hitta en ny trepoängare. Endast 16% på en motståndare mot Newcastle får ses som rena julklappen när det inte är glödande form på hemmalaget här.
Statistik

(13) Wigan – Birmingham 2
Wigan fick en rejäl käftsmäll borta mot Ipswich senast. Det var Ipswich första seger hemma för säsongen och Wigan fortsatte med sin bedrövliga bortaform. Nu är det åter hemmaplan där de har fina 6-3-2 (14-9) men förlusten senast kan sitta i hårdare än tänkt, och de har nu två raka 0-1 förluster. Birmingham gör det bra i serien med en tiondeplats hittills och känns klart intressanta till 26% även om formen inte är lika lysande som för drygt en månad sen.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Chelsea – Leicester 1
Chelsea ska vara numret för stort här då Leicester fortsatt har det tungt i serien. Endast en poäng på de tre senaste och då har de bl a mött Fulham och Crystal Palace. Fick visserligen 1-1 mot City i ligacupen i veckan men inte ens det kan ha väckt de döda. Chelsea med fina 6-3-0 (19-7) får nog behålla sin förlustnolla intakt även efter 90 spelade minuter till helgen. 78% streck är dock mycket och kan man hitta en gardering här med någon bättre spik så är det inte fel spelteoretiskt.
Statistik

(4) Bournemouth – Brighton X
Hemmalaget streckade på höga 55% här känns på tok för mycket då de kommer med sex förluster på de sju senaste ligamatcherna. Visserligen endast förlust med 1-0 i ligacupen mot Chelsea i veckan, och motståndet nu skrämmer inte. Har haft ett tufft spelschema men förlusterna måste gjort sitt hos spelarna rent mentalt. Brighton har problem med målskyttet men blommar ändå till ibland med några poängsviter. 18% måste streckas trots bortaplan.
Statistik

(5) Huddersfield – Southampton 2
Huddersfield var så smått på gång med sju poäng på tre matcher men har åter fallit ned i förlustträsket. Nu med fyra raka nederlag, alla med uddamålet. Möter ett Southampton som vaknat från de döda, när de hemmaslog Arsenal med 3-2 senast. Borde ha gett självförtroende i laget och är rätta favoriter här. Nästan så 38% känns lågt men det är trots allt bortaplan och där har de kyliga 1-1-7 (7-20). Matchen streckad i paritet med chansen för de olika tecknen.
Statistik

(7) West Ham – Watford 1
West Ham går som tåget nu och med den formtoppen på fyra raka segrar och en målproduktion på elva mål måste laget streckas först. Har 24 poäng, samma som Watford men med två måls bättre målskillnad. Watford gör det dock helt okej överlag men har nu fyra raka bortamatcher utan seger. Anderson och Snodgrass stekheta yttermittfältare fixar tre nya till hemmalaget. Dock streckade på 51% vilket marknaden inte alls håller med om som värderar dem till 41%.
Statistik

(10) Nottingham – Queens Park Rangers X
Nottingham stabila hemma med 5-4-2 (13-9) men vacklar lite på slutet med två raka matcher utan något mål framåt. Möter förvisso QPR som tappat lite av sina fina form det tidigare uppvisade. Segrade dock hemma mot Middlesbrough senast vilket är starka kort. Kan kriga sig till ett oavgjort här till 26%. Har dock aldrig segrat borta mot Nottingham på 27 försök. Inbördes förlorade de med 9-2 under förra säsongens dubbelmöte.
Statistik

(11) Reading – Middlesbrough 2
Reading letar fortfarande efter sin form medan Middlesbrough verkar ha sprungit ifrån sin helt och hållet. På lagens åtta senaste matcher tillsammans har det blivit fyra oavgjorda och fyra förluster. Reading dock indragna i bottenstriden medan Middlesbrough krigar för att behålla sin kvalplats uppåt. Hemmaplan kan bli viktigt här. Tre raka segrar för Middlesbrough inbördes. Fördel tvåan men svårlöst.
Statistik

(12) Rotherham – West Bromwich 2
Rotherham femma från slutet är dock seglivade vad gäller formen just nu. Endast en förlust på de tio senaste matcherna, men dessvärre bara en vinst också. Möter nu WBA som visar form med 4-2-0 (13-7) på sina sex senaste matcher. Segrade även i toppmötet borta mot Sheffield U senast. Bör äta upp Rotherham trots bortaplan och att hemmalaget endast har en förlust på sina elva hemmamatcher hittills. Jobbig spik på tvåan men ska segra runt 53%.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 12 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td