Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2018
24

GOD JUL! - Sharps.se lanserar ny satsning

God Jul alla Sharpsare!

Som utlovat kommer här årets julklapp till er alla.


Under fredagens Travsnack med Sharps så utlovade Skägget och Gotland en julklapp till medlemmarna på forumet. I lördags levererades en tidig klapp i form av en ordentlig fullträff med drygt 2,4 miljoner kr inspelat på V75. Travet har alltid varit en stor del av Sharps och forumet tillhör landets absolut mest välbesökta tillhåll för traventusiaster. Vi kan nu med glädje lansera en storsatsning på travet i form av – Sharps Travexperter!


Att vi på Sharps har några av landets mest kunniga medlemmar har vi länge vetat och under lördagens V75 small det till ordentligt då vårt tillsammansbolag levererade en fantastisk fullträff med drygt 2,4 miljoner inspelat på V75. Inför avslutningen satt vi med alla rätt och värdet översteg redan då miljonen. Men när spiken Pastor Power galopperade i starten samtidigt som favoriten satt i främre träffen direkt gav nog många upp drömmen om jackpotten men attans vilket lopp vi fick se. Från sist invändigt till solklar seger genom en magisk avslutning gav bolaget alla rätt och 2.440.277kr att dela på.

Men det var inte den enda tilltänkta julklappen. Under det senaste halvåret har vi funderat kring att satsa hårdare på travet och framförallt ta forumet till nästa nivå. Därför har vi samlat några av forumets främsta till en grupp som kommer leverera genomarbetade tips till de större streckspelen. Med ett unikt upplägg där tipsen presenteras på givna tider och framförallt ALLTID lämnas in.


En vanlig vecka kommer gruppen till en början att leverera spelförslag enligt följande upplägg:

Onsdag 19.00 Spelförslag till veckans V86
Fredag 18.00 Veckans Fredagsmys
Lördag 12.00 Spelförslag till veckans V75

Detta kompletteras givetvis med fortsatta avsnitt av Travsnack med Sharps som kommer ut varje vecka.Till skillnad från många andra tipssajter så kommer alltså varje spelförslag att lämnas in. Det spelas i det ordinarie tillsammansbolaget. Länk till laget hittar ni här:

Klicka här för att komma till Sharps tillsammansbolag!


Att vi satte sjuan i lördags har väl inte gått någon förbi vid det här laget men det finns ganska gott om platser kvar i laget trots detta. Först till kvarn!

Detta bolag kommer normalt sett ha ett inköp om 100kr per andel och max 10 andelar per person. MEN, till nyårsjackpotten så slår vi på stort. Då gör vi ett MEGA-system och öppnar upp andelar a 500kr. Vi går verkligen för att konkurrera med de största systemen denna dag!Men nog om spelförslag och bolag. Låt oss nu äntligen få presentera Sharps Travexperter! Här kommer en kort presentation:


Viking
Forumnick – Viking90

Har spelat ganska sporadiskt på trav och utan större eftertanke fram till i somras egentligen,
då växte intresset och många timmar har lagts på att titta igenom startlistor och lopparkiv sen dess.

Den där riktiga höjdarvinsten saknas än men de närmar sig.
Hade en fin vecka tidigare i höstas då jag kammade in dryga 100.000 på en vecka 
med andelsspel här på Sharps. Har varit där och nosat på riktigt fina pengar under hösten med 7 rätt på v86 häromveckan när det blev jackpot på 8 rätt...

Det är inte ofta jag väljer att spika favoriter som är streckade på +50%-60%, de vill man ju gärna fälla. Spelar allt som oftast med åtminstone 2 spikar för att få plats med lite roliga streck i övriga avdelningar.

Min favorithäst måste nog vara Harry Haythrow den lilla startraketen som har rekordet i raka V75 starter med 69 st. Jag är även svag för Lionel N.O, halvnorsk som jag är.

Favoritbana och hemmabana går lite hand i hand för mig, Åby och Halmstad. Ser jag trav live så är det där det blir.


Skägget
Forumnick - lenninen

"Uppväxt" i travstall på Årjängs Travbana.

Roligaste vinst: Sharps Tillsammans 22/12!

Favorithäst: Jämnt skägg mellan Järvsöfaks och Varenne.

Hemmabana/favoritbana: Färjestad/Åby

Spelfilosofi: Fäll alla stora. Tro på idén


Dahle
Forumnick - Dahle

Travfantast från Göteborg.
 
Tycker om det mesta som har med sport att göra, men trav och fotboll är det jag gillar bäst.
Har hållit på med trav sedan mitten av 90-talet och genom åren har jag haft en del framgångar i spelet.

Mina tips baseras oftast på att försöka fälla stora favoriter (vilket kan vara dumt ibland), men de gångerna jag lyckats har det gett utdelning och vid låga utdelningar är jag oftast borta. Så var inte förvånade om en lågprocentare spikas då och då på mina andelar, men ha tålamod, för det är bland det viktigaste i travspelande. 

Favoritbana är självklart hemmabanan Åby och favorithäst var Zoogin på den tiden den tävlade.

Högsta vinsten var föra året på V86, där vi var 10st som delade på 2,3 mille. Härlig känsla kan jag säga. 

Jag ska göra mitt bästa för att hjälpa andra att vinna tillsammans för det är det roligaste som finns. Delad glädje är dubbel glädje.


Basse
Forumnick - Basse

Högsta vinst: 5,4 miljoner på V75 2010-05-13

Övriga roliga vinster: Jag fick halva V4 potten på Jägersro galopp 2011- 504 000kr och köpte dagen efter en galopphäst som sprang in 110 000 de två första månaderna.

Favorithäst: Copiad ligger varm om hjärtat, vi var ett gäng som åkte runt till bl.a. Bjerke för att se Copiads lopp. Elitloppsduellen med Pine Chip upplevdes på E-läktaren på Solvalla.

Favoritbana: Bro Park, Solvalla och Åby

Spelfilosofi: Jag bygger systemen för att kunna vinna stort. Kan plocka bort storfavoriter helt om jag inte tror på dem. Gillar även att låsa lopp på 2-3 skrällar jag tror på där de flesta streckar många, eller i lopp där alla spikar en storfavorit som jag inte tror på. 


Rimfrost
Forumnick – AmaerildeRimfrost

Främst en spelteoretiker, men älskar all form av spel som underhållning! Alltid öppen för diskussion som rör spel, sannolikheter eller skidskytte! Plockar hellre bort en favorit och missar en mindre vinst än att inte ta med skrällen som kan ge miljonerna. Vinner gör inte den som har flest rätt under ett år, utan den som har flest rätt när det är miljonutdelning.

Ett flertal vinster över 100 000 men endast en inom travet – än så länge. Högsta DD-odds är 955 gånger. Haft mängder med osannolika förlopp som gjort att jag missat än snyggare vinster.
Tror 2019 kommer bli mitt år efter ett kallt 2018!

Nealy Lobell var den häst jag skrek fram som tonåring i Hugo Åbergs på Jägersro när Mack Lobell segrade. Haft fler favorithästar som Etain Royal, Revenue och Napolitano om vi nämner några av de mindre kända, annars får det bli Ina Scot, som var helt enorm.

Spelar mest på hemmabanan Jägersro men även mycket på Halmstad och Åby. Kommer fokusera i huvudsak på dessa omgångar men även jackpottar och andra spelintressanta omgångar när jag har något speciellt jag tror på.


Gotland
Forumnick – Gotland

Roligaste vinster: Lördagen var rätt kul! Galet lopp i avslutningen som jag sett ett tvåsiffrigt antal gånger. När krutröken lagt sig ramlade det in drygt 2,4 miljoner på Sharps- tillsammansbolag. Det är min största vinst på andelsspelen… Hittills!

Spelar normalt sett mot strömmen men singlar ibland även storfavoriter om favoritskapet är befogat. Känner mig mer som systemkonstruktör än hästexpert och försöker alltid ta ställning för att få till slagkraftiga system och upplägg.

Är som namnet avslöjar född på Gotland men huserar numera i kungliga hufvudstaden och syns ibland på Solvalla. Favoritbana är dock fortsatt Visbytravet Skrubbs då jag är uppväxt blott 300m därifrån.


Ombudslag

Som komplement till det ordinarie tillsammanslaget och för att ta dessa tipsters till ytterligare höjder kan vi även stolt presentera ett samarbete med Västertorps Spel och Tobak! Här kommer våra tipsters lägga genomarbetade andelsspel tillgängliga för den stora massan med ett av landets absolut lägsta avgifter. Under lanseringsperioden (fram till sista januari) ligger vi på makalösa 2%. I normalfallet ligger de stora ombudslagen på 10% vilket gör detta upplägg till otroligt konkurrenskraftigt.

Våra travexperter spelar här sina ”egna” lag och vi kan således erbjuda flera olika varianter av upplägg och systemstorlekar. Ta chansen och häng på våra experters olika system. Gå med nu för att kunna få hänga med på system från Sveriges vassaste grupp travexperter!

Ombudslaget hittar ni här:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/Z83G-PHV3-71499Under Winterburst smygstartar vi ombudslagen med fyra mindre system.

Gotlands lilla WB – Gotland letar miljondrag med små medel. Formen på topp!

Sharps.se snackisar – Här liras en lapp baserad på de drag och idéer som växer fram i forumtråden under aktuell tävlingsdag.

Sharpest Winterburst – Dagens tipster lirar ett andelsspel med 10 andelar.

Basses Winterburst – Vår tipster Basse komponerar ett unik system som endast finns tillgängligt i ett fåtal andelar.


Systemen lämnas endast in om minst 70% av antalet andelar sålts.
Se mer under respektive lag för ytterligare information samt tankar kring lagets spelupplägg.

Längre fram kommer fler andelslag att öppnas och dessa presenteras senare.
Självfallet kommer vi ha gott om olika upplägg tillgängliga till den stora nyårsjackpotten men den omgången finns ännu inte tillgänglig för spel.
Ha nu en fantastisk jul och häng med oss på vår resa mot nya miljoner!

Kommentera (3)

promo
td