Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2018
31

Premier League, omgång 21!

Strålande form hos Manchester United. Så sammanfattar vi de senaste omgångarna, nummer 19 och 20 av Premier League. Mer offensiv fotboll, garanterat mer glädje och en klart bättre moral i truppen har lett till att det forna storlaget Manchester United är på väg upp på banan igen. Men är de verkligen tillbaka på riktigt? Tre raka segrar och 12-3 i målskillnad är imponerande siffror. Belackarna menar dock att det varit tre billiga motståndare som besegrats och önskar illa kvickt smolk i glädjebägaren. Kan skatorna ordna det i nästa match på St James’ Park tro?

Manchester Uniteds fans har även fått glädjas än mer då värsta konkurrenten Manchester City gick på två riktiga minor innan de åter vände upp skutan på rätt köl igen genom att besegra Southampton borta med 3-1 till slut. Storlagen har nämligen fallit som flugor på senaste tiden, och i helgen var det även Tottenhams tur i en enkel hemmamatch mot Wolverhampton. Trots en planenlig inledning så stod de där till sist med byxorna halvt neddragna och 3-1 i baken på hemmaplan!

Förutom Manchester United är det bara Liverpool som ångat på i det intensiva spelschemat nu kring jul och nyår. Åtta raka segrar är de nu uppe i, varav sju från Premier League. Nästa motståndare är dock Manchester City som inte tål en förlust i det här stormötet. Det skiljer redan sju poäng och ökar det till tio poäng är det mycket som ska till ifall inte The Reds ska få lyfta bucklan i vår. Vilken match vi har att se fram mot nu på torsdag, den tredje januari 2019.

Intensivt spelschema och summerar vi de tre senaste omgångarna så är det hela nio skrällar på de trettio spelade matcherna. Av dessa är det hela fem som slutat med en vinnare med ett odds över 8.00. Så den som enbart spelat mot favoriten har alltså gjort sig en riktigt fin hacka under dessa omgångar. Kommer det fortsätta framöver och hur blir det när FA-cupen ska gå in i omgång tre till helgen?

Huvudmatchen till omgången som avgör nu direkt i början av nya året har vi redan nämnt. Det finns ingen konkurrens helt enkelt när ettan och tvåan i serien möts. Så boka av det ni redan lyckats skriva upp i kalendern, för närmare en Champions League match i kvalité än det här kommer man inte ifall det inte är Champions League! City mot Liverpool, matchstart 21.00 på torsdag. Sista matchen i omgången och det är väl bara att dunka på en målglad match och jobba in målen. T ex ger över tre mål runt 1.85 i odds men då har det sjunkit från 2.10 ungefär och spelvärdet är antagligen borta dessvärre.

Övriga intressanta matcher att hålla koll på i omgången är framför allt Londonderbyt mellan Arsenal och Fulham. The Gunners fick sig en riktig lusing av Liverpool med 5-1 senast och ställs nu mot ett av ligans sämsta lag. Nämligen Fulham som äntligen plockade tre poäng igen, nu hemma mot jumbon Huddersfield. De i sin tur får dock en ny chans då de tar sig an Burnley, ett annat lag som också ligger på nedflyttningsplats i nuläget. Flera viktiga matcher i omgången alltså!

Tabelltoppen efter 20 omgångar:

1. Liverpool, 54p +40
2. Manchester City, 47p +38
3. Tottenham, 45p +22

Nedflyttningsplatserna inför omgång 21:

18. Burnley, 15p -22
19. Fulham, 14p -25
20. Huddersfield, 10p -23

Veckans spelschema (omgång 21):

Nyårsdagen (tisdag):

13.30 – Everton v Leicester
16.00 – Arsenal v Fulham
18.30 – Cardiff v Tottenham

Onsdag:

20.45 – Bournemouth v Watford
20.45 – Chelsea v Southampton
20.45 – Huddersfield v Burnley
20.45 – West Ham v Brighton
20.45 – Wolverhampton v Crystal Palace
21.00 – Newcastle v Manchester United

Torsdag:

21.00 – Manchester City v Liverpool

I förra omgången som vi följde spelet så blev det två stycken push och ett vinstgivande spel. Summerat en nettovinst på 9.76 units vilket är klart godkänt. Formen är verkligen i antågande och det syns även på våra Stryk- och Europatipsbolag. Glöm ej heller bort våra travbolag som har ett flertal olika andelsläggare och där är formen på topp med en miljonvinst gånger 2.44. Våra bästa spel till Premier League presenteras nedan som vanligt.

Vi har en trippel spelare som nu delar förstaplatsen i skytteligan. Det är Kane från Tottenham, Aubameyang från Arsenal samt Salah från Liverpool. Den sistnämnde kunde haft ensam ledning men gav bort en straff senast till Firmino som fick sätta sitt hattrick mot Arsenal. Assistligan är inte lika spännande men Hazard i Chelsea toppar på nio stycken följd av Fraser från Bournemouth på åtta stycken. Därefter en trippel spelare som innehar sju målgivande passningar var, nämligen Eriksen (Tottenham), Salah (Liverpool) och Sané (Manchester City).




Londonlaget har visat enastående form mest hela hösten även om de bl a fått sig en del förluster mot topplag som Inter, Barcelona, Arsenal, City och Liverpool. Men även Watford och nu senast Wolves smyger sig in lite oroväckande. Men Wolves är i grunden klasser bättre än Cardiff, även om de sistnämnda nu skrällde borta mot Leicester i helgen. Vi tror dock Tottenham inte gör en City utan studsar direkt upp på vinnartåget igen. För skapa målchanser kan det här laget och Cardiff kommer få försvara sig mycket.

För drygt en vecka sen fick de t ex en utskåpning av United med 5-1 på hemmaplan. Det kan rinna iväg i något liknande en bra dag för Spurs. Endast 1-0 till dem senast på hemmaplan men de har inte släppt in mål mot Cardiff i de fem senaste mötena, även om en del av dessa är tio år gamla.

Cardiff har förvisso segrat i fyra av sina tio hemmamatcher men Tottenham är omutliga på bortaplan med nio segrar på elva försök. Oddset speglar här runt 66% chans för Spurs medan deras bortastatistik når upp till nästan 82% bortasegrar. Förra säsongen vann de drygt 52% bara men fyra av de fem förlusterna kom mot topp 8 lag. Endast i sista omgången förlorade de mot ett formtoppat WBA när vi tittar på lagen i botten av tabellen. Spelbart till 1.43 ungefär menar vi. BOL!




Efter en bedrövlig start på säsongen så har West Ham höjt sig rejält och spelat som ett lag för den övre halvan av Premier League-tabellen. Under de tio senaste matcherna är det faktiskt bara Liverpool, Tottenham och Manchester City som har tagit fler poäng än Hammers 19 inspelade via 6 segrar, ett kryss och 3 förluster. Formen är med andra ord god hos Londongänget från statdens östra delar och man har fem segrar under de sju senaste matceherna.

I den 21:a omgången av årets Premier League så tar West Ham emot Brighton och det är ett Brighton som kommer från en seger senast hemma mot Everton, men dessförinnan hade man tre förluster och ett kryss under de fyra senaste matcherna. Så knappast något bortalag i storform som kommer till London Stadium.

Brighton är dessutom ett av ligans sämsta bortalag med endast två segrar på sina tio matcher denna säsong. West Ham har förvisso inget skräckinjagande hemmafacit med endast fyra segrar på tio matcher men formen har varit stigande och man har vunnit tre av sina fem senaste och fyra av sina sju senaste hemmamatcher.

Vi ser West Ham som det bättre av dessa två lag och med hemmaplansfördelen så tycker vi absolut att det finns värde att hämta i de 1.98 som erbjuds på Hammers!




Vi börjar med att säga att City haft en lite vacklande form på slutet även om det blev tre poäng senast mot Southampton. De har verkligen kniven mot strupen och måste vinna för att inte i stora drag ha gett upp kampen om titeln senare i vår. Kan de klara den pressen mot ett Liverpool som före 0-0 mötet i höstas hade fyra vinster i rad inbördes när vi räknar med Champions League och en träningsturnering inför säsongen.

Liverpools form är dessutom stekhet med nio mål på de två senaste matcherna, visserligen hemma men mot ett defensivt Newcastle och ett topplag som Arsenal. Det kan nog bli raka motsatsen till den tråkiga 0-0 matchen som lagen spelade mot varandra senast. Så 3-4 är inget omöjligt resultat när vi tittar på de offensiva krafterna.

Dock är det enklare och mer korrekt att spela till 3.60 i odds att hitta vinnaren här än att ha krav på över fyra mål för samma odds. Då är det större chans med en bortaseger här även om ingen av Citys senaste sex hemmamatcher gått under fyra mål.

Vi måste tro på form, serieledare och inbördes här till högsta oddset. Spelvärt till 3.33 ungefär för City ska vara knappa favoriter här, även med enorm press. BOL!

Kommentera

promo
td