Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2019
01

Genomgång av Europatipset (2/1)

Svenska Spel är igång igen efter uppdateringarna under natten och nu äntligen kan vi spela på Europatipset igen även om det är svårt att veta några spelmönster ännu. När detta skriva är det hela 41 kronor omsatt. Det lär vi stegra rejält fram till morgondagens spelstopp men jag räknar med en klart lägre omsättning än normalt en sådan här vecka. Lite tråkigt dock att det blir ett tvådagars men alternativet hade varit att köra det redan under nyårsdagen och där var de väl förutseende med problemen vad gäller övergången till Svenska Spel Sport och Casino. Oavsett så kör vi vidare så länge till de åter öppna upp för andelsspel igen. Lycka till med tipsen!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Chelsea (match 1, en etta)
(1) Chelsea – Southampton 1
Chelsea har på sistone gnetat till sig segrarna på bortaplan efter förlusten hemma mot Leicester. Det lyser dock ingen storform i laget och det kan säkert bli en liknande historia mot Southampton. Bortalaget som var lite på gång tidigare med två raka segrar över Arsenal och Huddersfield har i sina två senaste hemmamatcher fått kapitulera och senast blev man besegrade mot City som inte kommit upp i normal standard ännu efter sina två överraskande förluster. Det här ska Chelsea vinna drygt 75%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Braga (match 7, en etta)
(7) Braga – Maritimo 1
Braga på en fjärdeplats i tabellen med 30 poäng möter här Maritimo på en femtondeplats med endast 11 poäng. Hemmastarkt Braga med endast två förluster på de senaste 25 hemmamatcherna och då hette motståndarna Porto och Benfica som är Portugals två bästa lag. Två poäng på senaste tio ligamatcherna för Maritimo kommer inte räcka långt här. Klar etta som dock kommer bli överstreckad och landa på runt 90%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Boavista (match 8, en etta)
(8) Boavista – Vitoria Setubal 1
Inget av lagen visar någon toppform emn värst är det för bortalaget Setubal här. Fem raka förluster varav tre är i ligan. Endast ett gjort mål på dessa matcher medan de släppt in elva stycken. Boavista ett helt okej hemma med 11-2-4 (24-17) förra säsongen. Samtidigt har de lätt för Setubal inbördes och har inte förlorat på hemmaplan mot dessa på femton försök. Tre raka segrar och inte ett insläppt mål på de fyra senaste hemmamatcherna. Vinner knappt 40% enligt marknaden men här tycker jag statistiken talar för en högre procentsats.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(2) Newcastle – Manchester United 1
United ångar verkligen på nu och de kan ha hittat exakt rätt i hur man som lag mår bra samtidigt som man producerar på planen. Men frågetecknet befinner sig där trots allt ifall de är lika bra som resultaten säger på slutet, för motståndet har varit skralt. Nu är visserligen inte Newcastle det bästa laget i Premier League men de är taktiskt kunniga och har siktet inställt på en 0-0 match där de inte omöjligt kommer få chansen att kunna kontra in ett segermål. United borde bli överstreckade varför jag tycker det är intressant att gardera just för att United inte ställts på prov mot bra motstånd ännu och borta mot Newcastle är i grunden ingen enkel match.
Statistik

(6) Wolverhampton – Crystal Palace 1
Trots att Wolves kommer vara favoriter här så är det ett tecken som måste streckas och i flera fall singelstreckas. Efter en längre svacka på sex matcher har de åter fått ordning på laget och poängen trillar in. Fyra segrar, en oavgjord och endast en förlust på de sex senaste. Då har Chelsea besegrats medan förlusten kom mot självaste Liverpool. Visserligen endast 1-1 borta mot Fulham men senast besegrades även Tottenham och då ska inte Crystal Palace kunna sticka upp här. Risk för mycket streck på ettan här men en sund spik på mindre system.
Statistik

(12) Manchester City – Liverpool 2
City upplever problem just nu och hade två raka förluster mot Crystal Palace och Leicester innan man senast besegrade Southampton. Men det fungerar inte fullt ut i storklubben just nu och frågan är om de har de rätta nerverna för att kunna ta minst en poäng här så att de inte halkar efter för långt i ligan. Liverpool kommer med strålande självförtroende och de har i grunden inget att förlora här så vågar de sätta hårt mot City kan de mycket väl åka hem med tre poäng och ett avstånd på hela tio poäng ner till City. Drömmatch att se på men svår att spela på. Liverpool kan nog bli överstreckade här.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(3) Bournemouth – Watford 2
Svårlöst match där hemmalaget haft en bedrövlig form på slutet med nio förluster på elva senaste. Nio insläppta mål i sina två bortamatcher mot Tottenham och Manchester United. Möter nu ett mer behagligt motstånd men Watford uppvisar endast en förlust på de fem senaste. Lär bli jämnstreckad med knapp övervikt på hemmalaget, men jag tycker vi borde gå på tvåan i första hand då de har bäst störst vinstchans.
Statistik

(4) Huddersfield – Burnley X
Luktar ju 0-0 lång väg när de två bottenlagen nu ska göra upp. Huddersfield toksist i tabellen med endast tio inspelade poäng. Ypperlig chans för Huddersfield att kunna ta en trepoängare här då Burnley tagit 66% av sina femton inspelade poäng på hemmaplan. Det skulle behövas då de nu är uppe i sju raka förluster i ligan och motståndet har inte varit skrämmande under dessa matcher. Kan hoppas på en överstreckad etta för då får vi fint värde på tvåan som jag tycker bör ha hyfsade chanser här. De slog West Ham hemma med 2-0 senast.
Statistik

(5) West Ham – Brighton 1
West Ham har tappat allt vad heter form efter sina fyra raka segrar. Visserligen är det förlust, vinst förlust på slutet men senast åkte man hem tomhänta från bottenlaget Burnley. Krävs nästan seger här om de ska kunna drömma om en eventuell Europaplats. Tre raka förluster inbördes och här borde de kunna vända det. Brighton klart starkare hemma då endast 28% av poängen spelats in på bortaplan. Lär bli överstreckad som dock inträffar runt 50% av gångerna.
Statistik

(9) Nacional – Guimaraes 2
Förhoppningsvis kan vi få bra värde på tvåan här. Nykomlingen Nacional har uppåtgående form efter en bedrövlig inledning med en seger på nio första matcherna. Tre segrar på de fem senaste nu. Möter dock ett formstarkt Guimaraes med hela nio raka utan förlust nu. För två säsonger sen när de bägge spelade i högsta ligan senast vann Guimaraes bägge mötena. Vinner drygt 40% enligt marknaden och det låter rimligt. Hoppas på under 40% streck.
Statistik

(10) Portimonense – Benfica 2
Benfica med sju raka segrar inklusive cuper innan de senast sprang på en halvmina borta i ligacupen med ett 1-1 resultat mot bottenlaget Deportivo Aves. Möter nu ett hemmastarkt lag som tagit 14 av sina 20 poäng hemma samt gjort hela sexton mål på sju hemmamatcher i förhållande till endast fyra bortamål på lika många försök. På sex försök har de dock inte besegrat Benfica och det är klasskillnad mellan toppen och övriga lag i ligan. Tvåan inträffar nästan två gånger av tre. Glöm inte krysset men det ska mycket till för att även strecka ettan.
Statistik

(11) Rio Ave – Moreirense X
Rio Ave med sex raka utan seger inklusive cupmatcher. Dock har de endast en förlust på sju hemmamatcher. Behöver vända den nedåtgående formen nu men motståndet är ingen enkel match. Moreirense med två raka segrar i ligan samt fem segrar på senaste sju ligamatcherna. Besegrade Benfica borta för två månader sen. Ettan kan bli överspelad här och de övriga tecknen är mest intressanta men finns det pengar strecka på rakt över.
Statistik

(13) Villarreal – Real Madrid X
Real Madrid har rest sig från den värsta perioden men är fortfarande långt från föregående års form och kvalité. Villarreal har det dock än tyngre och ligger sensationellt på en nedflyttningsplats efter sexton spelade matcher. Får inte ens hemmaspelet att fungera men kan glädjas åt att Real är klart svagare borta än hemma. Viktig match för bägge lagen och frågan är vem som tjänat mest på det två och ett halvt veckor långa juluppehållet.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 5184 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 24 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Europatipset

Kommentera

promo
td