Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
apr 2014
01

Rekvinnare i mars och William Hill ny reksponsor!

Det verkar redan som att vinterkylan lämnat Sverige (peppar peppar) och det är är nu mindre än 100 dagar tills dess att Brasilien ska ta sig an Kroatien i årets upplaga av fotbolls-VM! Få tillfällen är det så berättigat att vara inne trots strålande väder som när vi under två veckor i juni får njuta av högklassig fotboll, där 31 lags drömmar kommer krossas och där en nation till slut står som segrare. Gräsklippning? Eu não entendo!

Inte nog med fotbolls-VM utan till sommaren beräknar vi kunna presentera den nya versionen av Sharps som förhoppningsvis kommer det göra enklare att både ta del av spel och dela med sig av information. Fortfarande återstår mycket jobb, men vi tror definitivt att ni kommer tycka det var värt all väntan! Tyvärr blir inga smakprov denna veckan då det främst jobbats med kärnan sen sist, men i nästa månads nyhetsbrev lovar vi att dela med oss av något nytt av vad som är på väg.

Med den nya sidan vill vi också bli bättre på vilka spelbolag som rekommenderas och kommer därför gå över till ett nytt system där det är ni medlemmar som får avgöra genom att rösta på en skala mellan 1 till 5 på utvalda kriterier med (eller utan) en tillhörande recension i skrift. Vi behöver hjälp redan nu med vilka kriterier ni tycker är viktigast när ni väljer spelbolag. Våra egna förslag på kriterier är just nu: Odds, Limits och Insättning/Uttag. Vi har skapat en omröstning här där ni kan rösta. Har du ett eget förslag skriv i tråden så kommer vi att lägga till det bland alternativen!


--

Rekvinnare i mars månad

1. 1500 kr - gullegris
2. 750 kr - NicklasJ
3. 250 kr - Calatan

I mars månad var det bara tre stycken rekare som kvalificerade sig för pris och av dem var det gullegris som plockade hem förstapriset tätt följt av NicklasJ och Calatan. Stort grattis till er! Pengarna kommer som vanligt att delas ut i slutet av veckan till den Skrill-email ni angivet sen tidigare. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

Vi är medvetna om att rektävlingen för tillfället inte fungerar optimalt, men vi har ändå beslutat oss för att köra tiden ut tills dess att den nya sidan är invigd för att därefter låta den återuppstå när vi tänkt ut ett nytt system. För april månad gäller alltså samma tävling och prissumma: 1. 1500 kr 2. 750 kr 3-5. 250 kr. April månad sponsras av William Hill. Vi välkomnar alla att deltagare, nya som gamla!William Hill bonus på 1000 kr!

William Hill erbjuder alla Sharps medlemmar en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr (för alla nya spelare). Omsättningskraven är bara 4x på spel med minst 1.5 i odds. För att ta del av bonusen klicka på loggan över eller här: William Hill och ange koden SVWH vid registrering.

Fördelar:
+ Skattefritt
+ Stort utbud av flertalet sporter
+ Många specialspel och annorlunda marknader i de flesta sporter
+ Tidiga oddssättningar i tyska ligor
+ Sticker ofta ut med odds på baseball

Summering:
William Hill är ett traditionellt brittiskt spelbolag som har funnits ända sen 1934. Med sin långvariga existens har William Hill vuxit till att bli ett av de mest namnkunniga bolagen i industrin och opererar på alla tre möjliga fronter: online, på gatan (över 2300 spelbutiker i Storbritannien och Irland) och genom telefonen. De erbjuder massor med spelmöjligheter, men har specialiserat sig på tennis och fotboll. Livemöjligheterna är bra och sidan finns på mängder med språk (inklusive svenska) och man kan välja på elva olika valutor för sitt spelkonto.

---

På återseende
Sharps Crew

Kommentera (18)

promo
td