Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
03

Fredagsmys med Sharps (Bollnäs V64 4/1)

Premiär för Sharps officiella fredagsmys! Vår travfantast viking90 går igenom fredagens V64, idag på Bollnäs. Samtidigt ansvarar han för Sharps officiella V64-system som blivit lite av en tradition här i forumet när det vankas helg. Länk finner ni längre ner och självklart är det helt utan avgifter på det här spelet! Så köp en andel och häng med i tugget under eftermiddagen och kvällen! Finns vinnarna presenterade nedan? Vem har störst skrällchans som inte redan nämnts? Vi tuggar på i god ton och passar även på att nämna att det finns andelar kvar till våra officiella andelsspel på V75 om lördagen. Nu kör vi!V64 Bollnäs 4/1


Avd I:
En stor favorit i 8 Tiger Journey på 1640m men 74% känns inte befogat, nästan enbart på just spåret. Den har startat karriären väl med tre vinster på fyra försök. Den är okej ut från start men jag väljer att strecka en trio som kan utmana om spets och antingen köra där eller släppa till favoriten och hitta en lucka på upploppet. 3 Desideria De Soze har tagit pallplats i tolv av arton starter varav tre vinster så den har kapacitet att vara med där framme. 4 Lass Caviar och 5 Epsilon Sisu åker med på kupongen.


Avd II:
1640m voltstart för kallblod brukar oftast handla om de på första volten men nu är de endast fyra stycken som starter där. Bäst är Jan-Olov Persson med 3 Zulu Lynet med en vinstprocent på 20% men förra året startade den endast två gånger som resulterade i en sjätteplats och oplacerad. Annars är detta ett rätt tamt lopp med många hästar som har en vinstprocent en bra bit under 10%.
5 Höstbo Sune ska vara med och fightas om vinsten från spår ett på tillägg. 14 Monster Viking är i grunden en av de bättre hästarna i loppet och är van att möta lite tuffare hästar men den har svårt att vinna och detta utgångsläget gör det inte lättare men han står bra inne i loppet sett till pengarna.


Avd III:
Emelia Leo, känns som hon har haft toppform väldigt länge nu och jag tror hon sitter tidigt i ledningen trots spår två i volten och där kan hon rulla undan i spets. 11 Walkie Talkie är mer rutinerad men tror den får det tufft med att plocka ner 2 Noifsandbuts. 12 Avantis Red Witch är också bra men tror den är bättre ifrån spets.


Avd IV: 1640m här och det finns en del startsnabba. 5 Raclette har inte startat sen i slutet av juli men den är snabb ut om de testar, och den är van tuffare motstånd än så här men givetvis svårt att veta formen nu. 4 Lukas Zaz kan starta snabbt han med. 2 Falcon Scott är okej ut och har en bra statistik ifrån spets 12 (6-2-0) men att den ska sno åt sig ledningen från 4-5 känns tveksamt. Jag streckar på med några till.


Avd V:
Sangrita Ås har varit bra det senaste och hade ett fint år 2018, men den tål inte att göra så mycket grovjobb själv. Vill gärna gå i ryggar och speeda ner dem till slut, men hur löser det sig från spår tre i volten? Jag hoppas 7 Staro Kickback håller sig i trav och kommer till ledningen, om inte direkt så ganska tidigt. Då blir den svårslagen. Den har vilat några månader inför detta vilket så klart är ett frågetecken men från ledningen har de bra statiskt, två vinster på tre försök. Min andra spik i omgången blir 7 Staro Kickback.


Avd VI:
10 Carbure är favorit och rätt sådan. Håller den sig i trav så brukar det bli vinst, rättare sagt håller den sig i trav vinner den alltid... Men den har just galopperat i de två senaste starterna. Lindsay D.E är intressant med tre starter hittills i Sverige med två vinster och en tredjeplats som resultat. Kusken Ferdinand Hirsch är ett nytillskott i svenskt trav och verkar vara duktigt.

Systemet just nu:

1: 3-4-5-8
2: 3-5-10-14
3: 2 Noifsandbuts
4: 2-3-4-5-7-9-10
5: 7 Staro Kickback
6: 3-6-7-8-10-11

Kommentera (74)

promo
td