Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
05

Sharps travexperter synar dagens V75 (5/1)

V75 Bergsåker


Avd I – 2140m Auto
Snabb ut från innerspår är 1 Lexington Hall som lär sitta i ledningen men min tro är att 3 Perfect Dynamite om man inte redan kommit förbi i starten gör ett försök efter några hundra meter. Troligtvis blir man släppt till ledningen då Lexington går bättre på kortare distans och utan skor och man är nog nöjda med rygg ledaren. Även 7 Exclamation Mark går bäst i ledningen men testar Örjan så tror jag Ante svarar upp. Perfect Dynamite är den i gänget som är mest gynnad av att alla går med skor. Blir det ordentlig körning där framme så öppnar det upp för 9 It´s Showtime Zaz som är tidig på lappen trots att man aldrig tidigare lyckats vinna från bakspår. Vi plockar även med 11 Zorro Swing som visat fin form i de senaste.

Avd II – 2140m Volt
5 Amiral Weah har lyckats spetsa från spår 5 i volt en gång tidigare. Dock ska sägas att de som voltade innanför tajmade väldigt dåligt men håller den sig i trav och kommer till ledningen är det en mycket spännande skräll. Annars tror jag det står mellan de på sista volten 14 Ginni Weasley & 15 Ile Saint Louis. Av de två rankar jag 14 Ginni Weasley först som satt fast men mängder av krafter senast mot tuffa hästar. Hos 15 Ile Saint Louis känns det som formen är på väg neråt trots en ok insats senast. Tar även med en på mellanvolten om det skulle krångla för dem allra längst bak, 10 Vanessa FB.

Avd III – 2140m Auto
Att inte 7 Lionel var favorit framför 4 Zenit Brick förrän idag är för mig en gåta, speciellt när Göran Antonsen gått ut och pratat om en offensiv styrning med sikte mot ledningen. Man siktar på PdA och de två strykningarna innanför gör att vi utan tvekan hamrar in veckans singelstreck här. Spik!

Avd IV – 1640 m Volt Kallblod
Kallblod är klurigt direkt och när det blir voltstart på kort distans så blir det rejält spännande! Jag tror 3 Björs Viking vinner detta om man lyckas hålla sig i trav men det är långt ifrån säkert. Sett till spelprocenten tycker jag 1 Thess Prinsen har betydligt större chans att vinna än dennes 3%. 15 Bellfaks är bra men att plocka in 20 m på kort distans är riktigt tufft! Från bra spår ska 7 Husnäs Elving skall givetvis inte nonchaleras, men jag streckar på med många till. Glöm ej 11 Hallsta Vinnex som vann fint på Umåkers vinterbana senast och 14 Vespol Gladiator vid gardering.

Avd V 2640m Auto
Strykningen på tidiga favoriten 3 Ceasar F.C öppnar upp loppet ytterligare och vi går på bred gardering. Samtliga hästar finns med på ramen och jag blir inte förvånad om det kommer en riktig stänkare här. Jag plitar ner 11 Bottnas Explosive (som gillar att gå med skor) som första häst men läget gör det hela svårt och vi streckar vidare. Djuse har låtit väldigt positiv om 5 Highsurprise Laday och nu kanske man rent av kan ”Surprisa” från spets. Med favoriten struken är man troligtvis tillräckligt snabb ut för att nå ledningen då få ett fint lopp, 8%! 6 Pastorn kommer med två raka segrar nu med Örjan i vagnen med, näst senast var det något tung bana vilket kan bli idag med. 9 Order by Box står perfekt inne i loppet och förlorade senast med en längd efter att den körts i spets på 2640m. Snällare lopp nu så är det en riktigt rolig skräll på 1%.

Avd VI – 1640m Auto
Nu är det väl dags för 1 Disco Volante att äntligen vinna? Man fick ge sig med en halv längd mot Olle Rols senast men nu är det ett halvvarv kortare och den lär sitta i ledningen och där är det hästen att slå. Frågetecknet är hur banan blir, är den för kladdig så är Stefan ”Tarzan” Melander lite orolig hur det ska klara sig… Vi plockar med 6 Magnefik Brodde också som visat fin form och trivs helt okej på en tyngre bana. Näst senast vann man från spets mot bland annat Disco Volante som dock startade från bakspår då.

Avd VII – 2140m Volt
Första häst här måste väl bli 10 Global Undecided efter dennes fina insats senast då den till och med travade sista hundra meterna med ena tömmen runt sitt bakben…
7 Yrr har fina förusättningar från springspåret men var dock väldigt blek senast. Mitt drag här är 3 Scarpetta som spurtade riktigt vasst senast och nästan hann fram att slå just Yrr. 11 Vincent Chase bakspår är väl inte optimalt men senast blev den fast bakom en trött ledare och kom sist i fältet men spurtade riktigt vasst när den fick fritt.


Vi spelar ett reducerat system med endast en spik och tre utgångar denna vecka.

Spelförslag:
1: A:3 B: 9-7 C: 1-11
2: A: 14 B: 15 C: 10-5
3: 7 Lionel
4: A:3 B: 1-15- C: 7-9-8-14-11-4-2
5: A:11 B:5-6 C:1-8-10-12-9-2-4-7
6: B: 1-6
7: A: 10 B:7-6 C:2-5-11-3-8-12-9-4-1

Minst 1 Max 3 A hästar
Utgång Minst 1 av 3 måste vinna: 3 Perfect D(Avd1) 1 Disco V(Avd6) 10 Global U(Avd7)
Max 2 C hästar
Pris: 4378 kr

Diskussioner kring systemet eller andra V75-saker tar vi i den redan öppnade tråden i travforumet!
https://www.sharps.se/forums/trav-ga...ker-5-januari/

Kommentera

promo
td