Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
09

Dubbla vinster på 13 rätt!


Den 20 oktober 1934 hade Stryktipset premiär och på den tiden var radpriset 25 öre med 12 matcher på kupongen. Det var först 35 år senare år 1969 som antalet matcher på kupongen utökades till 13 stycken.

På ca 50 år så höjdes radpriser i 6 olika steg från 25 öre i starten 1934 till 1 kr år 1985. Lite underligt att radpriset sedan dess inte höjts på 34 år tills idag trots att värdet av 1 kr blivit förändrat sedan mitten av 80-talet.

Detta innebär att vi i år har 50-års jubileum för att 13-rätt är alla rätt på stryktipset. Svenska spel vill fira detta jubileum genom att under vecka 2 + 3 så det blir dubbla vinster på just 13 rätt.

Till helgen är det redan jackpott på 12 miljoner på stryktipset och den jackpotten dubblas alltså till 24 miljoner i och med denna kampanjen.

Behöver ni lite guidning till 13-rätt så kan ni som vanligt varje vecka ta del av vår expert, AmaerildeRimfrost's, rejäla genomgång av veckans stryktipskupong som han lägger upp under torsdagarna vanligtvis, så håll utkik efter den!

Skulle ni sedan lyckas pricka 13-rätt så är ni ju berättigade den kaxiga "13-rätt"-tröjan som svenska spel började med igen i höstas, klicka här för att läsa hur du får en sådan tröja vid 13 rätt.

Lycka till!

Kommentera (2)

promo
td