Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2014
04

Smakprov och vinnare av rektävlingen i april

Ytterligare en månad har passerat och vi närmar oss nu sommaren med stormsteg. Fotboll i världsklass står på schemat i juni, men redan under denna månad kommer en av säsongens mest prestigefyllda matcher att äga rum där kampen om att inte bara bli Madrids bästa lag, utan Europas bästa lag ska avgöras den 24:e maj mellan Real Madrid och Atletico Madrid. Oddsen talar i skrivande stund för Real (1.60 mot 2.35), men Atletico har slagit ur underläge förr och vet vad som krävs. Det är upplagt för en oförglömlig kamp när det bästa klubblaget 2013/14 ska koras!

Sharps 3.0
Arbetet med nya Sharps fortgår enligt plan och trots att det är många pusselbitar kvar börjar sidan ta form. Den nya sidan kommer inte bara innehålla en uppdaterad och responsiv design utan även nya funktioner som en snygg livescore:

(Siffrorna vid sidan av kommande matcher visar hur många spel som ligger inlagda på varje sida)

Tack vare rapporteringen och lagringen av resultat kommer också möjligheterna till nya spreadsheet-funktioner. Vad sägs som att kunna hämta vilka matcher du lagt in i spreadsheetet och få upp en personlig livescore med dina levande spel? Vi har stora planer för att kombinera spreadsheet, rekar och resultat på ett tilltalande sätt som vi tror kommer uppskattas av såväl erfarna som nybörjare.

Den efterfrågade feedbacken vi fick in under månaden har vi tagit till oss och utformat sidorna om spelbolagen efter. På Sharps 3.0 låter vi er medlemmar betygsätta och recensera spelbolag så att andra användare kan få en ännu tydligare bild över vilka fördelar och brister varje spelbolag har. Vi tror till skillnad från många andra spelsidor att det är viktigast att sätta användarna i första hand istället för spelbolagen vilket kommer vara ännu tydligare på nya Sharps.

Rekvinnare i april månad
1. 1500 kr - NicklasJ
2. 750 kr - gullegris
3. 250 kr - AndyMart
4. 250 kr - MitchxMLB

Under april månad var det 4 personer som kvalificerade sig för prispengar ledda av NicklasJ. Stort grattis till er! Pengarna kommer som vanligt att delas ut i slutet av veckan till den Skrill-email ni angivet sen tidigare. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

Rektävlingen pågår ända tills nya Sharps lanseras vilket betyder att vi fortsätter med samma förutsättningar som vanligt, det vill säga minst 6 rekar för att kvalificera sig om priser och en prisstege enligt följande: 1. 1500 kr 2. 750 kr 3-5. 250 kr. Under maj månad är det också William Hill som fortsätter sponsra tävlingen!


William Hill bonus på 1000 kr!

William Hill erbjuder alla Sharps medlemmar en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr. Omsättningskraven är bara 4x på spel med minst 1.5 i odds. För att ta del av bonusen klicka på loggan över eller här: William Hill och ange koden SVWH vid registrering.

Fördelar:
+ Skattefritt
+ Stort utbud av flertalet sporter
+ Många specialspel och annorlunda marknader i de flesta sporter
+ Tidiga oddssättningar i tyska ligor
+ Sticker ofta ut med odds på baseball

Summering:
William Hill är ett traditionellt brittiskt spelbolag som har funnits ända sen 1934. Med sin långvariga existens har William Hill vuxit till att bli ett av de mest namnkunniga bolagen i industrin och opererar på alla tre möjliga fronter: online, på gatan (över 2300 spelbutiker i Storbritannien och Irland) och genom telefonen. De erbjuder massor med spelmöjligheter, men har specialiserat sig på tennis och fotboll. Livemöjligheterna är bra och sidan finns på mängder med språk (inklusive svenska) och man kan välja på elva olika valutor för sitt spelkonto.

---

Mvh
Sharps Crew

Kommentera (15)

promo
td