Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2019
11

Fredagsmys med Sharps (V64 Romme 11/1)

Dags för del två av Sharps fredagsmys där vår travexpert viking90 synar loppen till dagens V64 på Romme. Det ser samtidigt ut som att det blir endast V6 på hans system som är Sharps officiella andelsspel om fredagen. Länk till det finner ni nedan. Sen kör vi som vanligt allt tugg i tråden till dagens tävlingar. Glöm sen inte morgondagens omgång vad gäller V75 från Jägersro. Läs mer om den omgången i aktuell tråd där ni även hittar länkar till vårt ombudslag där det som vanligt finns andelar att köpa in sig i.


V64 Romme 11/1

V6 Romme 11/1 80 kr andelenAvd I:
Jag var länge i valet av att gardera här, men 9 Diadem Viking har verkligen visat sig vara en riktigt vinnartyp som jag tror plockar hem detta efter noga synande av startlistan. Just nu ”bara” 52% vilket jag tycker är tacksamt men troligen höjs det en aning. Värst emot är 7 Erland som vann snyggt från dödens förra veckan men där fanns absolut ingen Diadem Viking emot då.


Avd II:
Monté är inte min starkaste gren så här streckar jag en del för att känna mig säker. Adolfsson ska ju givetvis med. Emilia Leo med 1 Jet Lini ska med då den har 20 m tillgodo på tuffaste konkurrenterna plus att den har vunnit 1 av 1 på Monté.


Avd III:
Spets och slut för 3 Magic Bråten i min bok. Kuskplus med Oskar J Andersson den här gången, och just nu endast 33%. Helt klart ett fynd som lär stiga till spelstopp.


Avd IV:
Favorit blir 5 Björs Frej som är den bästa hästen men från spår 5 i volten och inte så kvick ut blir det inte ledningen, och den har bara vunnit en gång på kort distans, dock på endast 6 försök. 1 Lex Peidei är kvick första stegen i voltstart allt som oftast och jag tror den håller upp ledningen här. Den har dock ännu sämre resultat på kort distans och har aldrig vunnit på mängder av försök, men jag tror den kan utmana om segern denna gång. Den var tvåa bakom duktige Mofaksan senast. Per Lennartsson upp för första gången är spännande trots att han ses med begreppet ”korvkioskskusk” här på forumet...


Avd V:
2 Highway Patrolman satt sist invändigt inför sista kurvan för en vecka sedan men avslutade riktigt vasst till andra plats, men spets är inte dennes melodi så att den startar 20 m förre resten kanske inte är det bästa utgångsläget... 4 Ajlexes Cubano är en favorit hos mig men just med skor är den dessvärre inte lika vass. Annars streckar jag de flesta på 20m tillägg.


Avd VI:
Storfavorit i 10 Selfie Star som är en finsk gäst som aldrig tävlat i Sverige tidigare. Bra kusk i Mika Forss men jag väljer att gardera denne då den är svår att sätta in mot det svenska motståndet. 2 Lamona Håleryd har betydligt bättre tider hittills jämfört med övriga så den åker med till under 1% just nu.
Systemet just nu:
(V6 – spel mot endast 6 rätt)

I: 9 Diadem Viking
II: 1-5-8-10-11-13-14-15
III: 3 Magic Bråten
IV: 1-5-7
V: 2-3-4-5-7-8-9
VI: 2-5-6-9-10-11-12


Länk till andelsköpet: https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...8-b0c29a862652

Det kan göras ändringar på systemet fram till inlämning. Beroende på hur många andelar som säljs så streckar vi på mer i garderingsloppen.

Kommentera (1)

promo
td