Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2019
11

Svenska spels travsatsning!


Svenska spel har alltid varit Sveriges största spelbolag och med den nya spelregleringen som kom vid årsskiftet så har bolaget breddat sitt utbud och försöker ta del av den stora summan som omsätts på hästsporten där ATG är giganten.

Travets intåg på svenska spel går i första hand via det relativt nya poolspelet "Challenge" där man framöver dagligen kommer kunna spela på renodlade travkuponger från 6-8 av dagens bästa travlopp. Det är 10kr i radpris och 70% återbetalning på spelet samt att 2,5% dras av till en pott som svenska spel kommer dela ut senare. Därmed är spelavdraget 27,5% på "Challenge".

Kupongen är 1-x-2 baserad där loppets 2 största favoriter är tecken 1 eller 2 och X-tecknet är att någon av fältets övriga hästarna vinner loppet.

Årets första stora travdag i lördags på Bergsåker så hade svenska spel två "Challenge"-kuponger på trav, omsättningarna på 130.600 kr samt 54.360 kr är väl inget att hurra för. Utdelningen blev ju klen med 261,20 samt 543,60 vilket inte är bättre än övriga bolags tafatta försök att konkurrera med ATG's stora poolspel.

Dock får man ge det lite tid och svenska spel med sin enorma kundbas kanske på sikt kan bli ett hot mot ATG, sen kan man ju diskutera om det är bra eller dåligt för oss spelare.

Utöver "Challenge"-spelet på trav så erbjuder svenska spel nu också fasta odds på travlopp vilket kanske är den roligare nyheten för travintresserade då oddsen många gånger är klart bättre än vad som erbjuds från ATG.

Man kan även redan nu spela på framtida storlopp som:

Prix d'Amérique 2019

Elitloppet 2019

Svenskbekantingarna Readly Express och Propulsion ses båda med mycket goda chanser att vinna dessa storloppen enligt oddsen från svenska spel.

Lycka till!

Kommentera (1)

promo
td