Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
12

Sharps Travexperters spelförslag till V75 på Jägersro!

Då var det äntligen dags igen för V75 och våra travexperter har synat omgången noga!


V75 Jägersro 12 Januari


AvdI 2140m Voltstart
Vi var tidigt inne på att 4 Juan kunde vara ett bra spikförslag. När sedan 1 Cobbys Olifant blev struken befarade vi att Juan skulle stiga i % avsevärt men än så länge följs 4 Juan och 2 Dolan Spring åt i streckprocent. 2 Dolan Spring har inte många voltstarter i bagaget men har tidigt i karriären visat att man kan vara snabb ut från spår 1. 5 Othala är även kvick ut så spets handlar nog om dessa två.

Men vi tror 4 Juan tål att göra grovjobbet i dödens om det är där den hamnar så vi hamrar in omgångens spik direkt i första avdelningen! Han såg riktigt fin ut i sen debut hos Lövgrens senast och vann efter ett lopp i dödens.

Rank: 4 JuanAvdII 3140m Voltstart
På 3140m så är det ofta hästarna på tillägg som brukar plocka ner framvolts hästarna men denna gång när det tävlas på spetsbanan Jägersro så kan det vara värt att tänka en gång till.

7 Racing Ribb satsas på att köra i ledningen med Kolgjini Junior vilken man kan ställa sig frågande till angående hans tempobedömning på långdistans. Nu är det upp till bevis! 2 Panamera är härdad på 3140m numera med 3 raka starter på aktuell distans. Senast avslutade man bra utan att tömmas till en femte plast i ett lopp där Elliot Coger vann.

8 Sevilla är en stark häst som tål en del jobb själv. Han har 20 m tillgodo på det värsta konkurrenterna och satsar dom på ett offensivt upplägg så får de där bak vara bra för att plocka ner honom.

Där bak kommer ett holländskt/italienskt ekipage 14 Tuxedo Bi med Rick Ebbinge i sulkyn. De brukar alltid göra bra ifrån sig när de kommer till Jägers. Senast var man på Åby och vann. Duon Jepson/Dahlén måste man alltid se upp med så 13 Vischio Holz åker med på lappen tillsammans med skrällarna 12 Amazing Dynamite & 15 O´Sunday

Rank: A: 8 B: 14 C: 7-2-13-12-15AvdIII 1640m Autostart
Här ska det bli väldigt spännande att se 4 Timone Ek som bl.a annat var med i Prix d'amérique förra året. Ingen framskjuten placering då (oplacerad) men detta passar nog mycket bättre med kort distans på Jägers och mera ljummet motstånd.

I ledningen direkt lär väl 2 BBS Sugarlight hamna. Tränaren vill att man ska köras där men mest lämpligt borde väl ändå vara att släppa till den som ställer frågan först utav 4 Timone Ek och 7 Dante Boko som blivit nedstruken hela två spår nu och kan starta snabbt.

Favoriten 3 Turno Di Azzura är inte snabb direkt från start och lär tappa en del men sitter ju direkt i spår 2 så kan han hamna 2-3 utvändigt har den ett bra slagläge.

Rank: A:4 B:3-7AvdIV 2140 Autostart
Stolopp och spårtrappa med 15 hästar och vi tror hästen med högst startnummer har en bra chans här. 15 Unar Bi återigen besök från Holland som har fina 11.6 på medeldistans som rekord. Men det finns två hästar med bra form och utveckling med bättre spår, 1 Ofelia O.E sätter vi ett stort frågetecken om man kan hålla ledningen. 3 Vikens Fingerprint har också bra form och tjänat väldigt snabba pengar, hon är lite startsnabbare än 1 Ofelia O.E men vi tror ändå att raketen 6 Vis Dell´Olmo kan snuva den på ledningen och där blir Wilhelm Paal svårfångad då man vunnit 3 av 4 i spets.

Rank: A: 15 B: 6-3 C: 1-10-2-14-9AvdV 1640 Autostart
Lägsta klassen och sprinterdistans. Här känns det som en skräll kan ligga på lut. Vi chansar med att heltäcka detta loppet och hoppas på en fin rysare!

1 Tootsie Brodde är snabb ut håller den ledningen så ska den givetvis räknas men den har ”bara” vunnit 1 av 4 i Sverige men den vinsten kom när den var på besök senast för 1 månad sedan, övriga tre starter i Sverige var under 2016-2017. 2 Aparaho Ghostdance var alldeles för het senast och körde slut på sig i ledningen men gången där innan kördes den i ryggar och spurtade då till sina andra vinst i livet på 30 starter så formen lär finnas där, inte snabb ut men kan ju då få ett fint lopp i ryggar.

3 Callipygian gjorde debut i Untersteiner Juniors regi senast och avslutade då helt okej till en tredje plats framåt med det loppen nu troligen. Andra platsen i det loppet knep 6 Ferrari Silas som nu är spelad till endast 1% jämfört med 34% på Callipygian…

5 Copitex kan starta snabbt tillsammans med tidigare nämnde 6 Ferrari Silas frågan är om dom kommer så pass fort så dom tar ledningen från 1 Tootsie Brodde.
Kuskplus på 5 Copitex nu med Oskar J Andersson.

Rank: A:3 B: 5-1 C: 2-7-4-10-6-9-11-8AvdVI 2140 Autostart
2 Olle Rols blir storfavorit, inget konstigt med det. Med förra loppet i åtanke. Då vann man från dödens på en tuff bana mot väldigt tuffa hästar. Hästen är inte särskilt snabb ut så troligtvis blir det återigen ett tufft lopp. Kan den tuffa banan varit till klar fördel för Olle Rols då innerspåret blev för tufft för spetshästen? Nu på Jägersro garderar vi upp med två hästar som troligen gör upp om just ledningen, 4 Master Crowe & 5 Västerbo Exact.

Olle Rols måste vara riktigt bra denna gången med om han ska plocka ner någon av dessa från dödens då Jägersro ofta har spetsvinnare.

Rank B: 5-2 C: 4AvdVII 2140 Autostart
Jämnt streckat här och det var väntat, svårt att lösa detta loppet.
Hittar 8 Harran Boko till ledningen trots det usla spåret? Troligtvis inte direkt av egen maskin men kanske blir släppt till ledningen om han ställer frågan. Får man ledningen blir man svårslagen, såg fin ut vid spetssegern senast. Risken är väl att hästen möjligtvis blir för het av forcering mot spets… 2 Aquamarin kommer ifrån klassen under men näst senast visade den sig vara alldeles för bra för just klass 2 då man vann enkelt efter att ha körts i dödens hela loppet.

Christoffer Eriksson är uppåt på 4 Da Pepperboy med ett lopp i kroppen nu med, får den ett lopp i ryggar kan den plockar ner alla på upploppet.

Rank: A: 2 B: 8-4 C: 5-6-3
Vi går ut hårt och spikar i första och hoppas därmed koppla grepp om omgången direkt. Därefter kravar vi minst 1 max 3 A samt max 2 C.


Systemet:
I: 4 Juan
II: A: 8 B: 14 C: 7-2-13-12-15
III: A: 4 B: 3-7
IV: A 15 B: 6-3 C: 1-10-2-14-9
V: A: 3 B: 5-1 C: 2-7-4-10-6-9-8-11
VI: B: 5-2 C: 4
VII: A: 2 B: 8-4 C: 5-6-3

Krav Minst 1 Max 3 A hästar
Max 2 C hästar
Pris 4390 krSpelförslaget lämnas alltid in (vilket är ovanligt för de tipstjänster som finns!) i vårt tillsammansbolag. För de som inte fått plats där (140 personer i kö nu) så hänvisar vi till vårt ombudslag där flera av våra tipsters lägger spel till omgången. Flera lappar är redan slutsålda så in och kika direkt!

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/437M-DGRV-71499


Diskussioner kring spelförslaget eller omgången i stort tar vi i den redan startade tråden i forumet:
https://www.sharps.se/forums/trav-ga...rsro-12-jan-7/

Kommentera

promo
td