Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
12

Genomgång av Europatipset (13/1)

Ett klurigt europatips med tre riktigt starka hemmafavoriter. Kan bli bra utdelning även om dessa segrar. Kupongen ihopkomponerad från fem olika tävlingar där toppmötet mellan Tottenham och Manchester United blir mest underhållande på teven.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Barcelona (match 9, en etta)
(9) Barcelona – Levante 1
Barcelona är inte bara en eller två klasser bättre utan överlägsna Levante. Möttes för en månad sen och då vann Barcelona med 5-0 och det kan bli något liknande nu. Cupmötet i veckan där de också möttes behöver vi inte fokusera på då Barcelona kommer avgöra i hemmamatchen med mer ordinarie lag än det reservbetonade lag som ställde upp senast. Här rasar ingen himmel ner.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Tottenham (match 1, en etta)
(1) Tottenham – Manchester United 1
Tottenham är ett av de starkare formlagen just nu även om det blev en överraskande förlust hemma mot Wolves för några veckor sen. Möter ett United som har haft sin smekmånad nu med ny tränare. De har ännu inte ställts mot något tufft motstånd och även om laget är bra i grunden kommer de synas ordentligt nu. Överskattas av streckspelarna framför allt. Inbördes med tre raka till Tottenham på hemmaplan.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Inter (match 7, en etta)
(7) Inter – Benevento 1
Förra säsongen spelade de i samma liga och då med två segrar till Inter. Nu är det cupmatch och Benevento har seglat ner till Serie B. Gör det bra där och är i allra högsta grad med och gör upp om platserna för kval eller direktuppflyttning senare i år. Kan även gå för fullt här då spelschemat är behagligt just nu. Inter blir dock för starka oavsett på hemmaplan och segrar runt 80%. Sund spik.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(4) Nantes – Rennes 1
Visserligen tolv matcher sen Nantes besegrade Rennes, men formmässigt så är det två lag som är på väg åt helt olika håll. Nantes med två raka segrar, varav en cupmatch, och dessutom endast förlust med 1-0 borta mot PSG ”veckan” innan. Obesegrade i senaste sex hemmamatcherna där de endast har en oavgjord. Rennes med två oavgjorda matcher i rad och senast åkte de ur ligacupen på straffar mot Monaco. Hemmaplan måste bryta trenden inbördes nu.
Statistik

(10) Real Betis – Real Madrid 1
Madridlaget får det inte alls att stämma och trots seger hemma i cupen mot Leganes senast så är inte Betis ett lag de bara dammar av. Låga 21% på hemmalaget måste synas då de har åtta raka hemmamatcher utan förlust och det i olika turneringar. Endast ett insläppt dessutom på de sex senaste av dessa. Madrid dessutom med en del skador.
Statistik

(13) Real Zaragoza – Malaga 1
Malaga med två raka utan ett mål framåt och senast föll man tungt i hemmamatchen mot bottenlaget Reus Deportiu. Möter nu ett Zaragoza med två raka segrar och uppåtstigande form. Lägg ingen vikt vid att det skiljer 14 poäng mellan lagen, för Malaga är ett rent hemmalag och Zaragoza till låga 34% är ett fynd.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Everton – Bournemouth X
Flertalet skadade nyckelspelare i Bournemouth får Everton att segla upp till stor favorit här. Hemmalaget visar dock inte upp någon vidare form med en seger på de senaste åtta matcherna. Tog sig vidare i FA-cupen genom 2-1 mot Lincoln och nog kan Bournemouth bjuda upp till minst lika bra motstånd här. Krysset till låga 21% känns intressant här medan ettan till 69% är iskall.
Statistik

(3) Marseille – Monaco 1
Även Marseille är streckade till 69% men har klart större vinstchans än Everton. Annars är läget i Monaco likt det i Bournemouth med mängder av skador. Marseille är dock utan seger i sju raka matcher och det blev respass mot lågserielaget Andrezieux i franska cupen efter jul och nyårsuppehållet. Monaco med liten formkurva uppåt men borde få svårt här.
Statistik

(5) Toulouse – Strasbourg X
Tittar vi på de inbördes matcherna här så spelade de 1-1 i höstas medan det förra säsongen blev en oavgjord samt seger till Strasbourg. Även om de bägge ser formstarka ut i resultatraden så är det bortalaget som drar längsta strået med endast två förluster på de senaste femton matcherna. Matchen streckad i paritet med chanserna för de olika tecknen. Bort med favoriten här.
Statistik

(6) Torino – Fiorentina 2
Italienska cupen och bortalaget kommer med en stark trupp. I ligan i höstas blev det 1-1 och förra bortamötet innan dess blev det seger för Fiorentina. Kan mycket väl bli ännu en seger här till låga 26%, för laget vinner klart oftare än så. I ligan är Fiorentina svårslagna borta med 1-6-3 (8-10). Dessutom de sex senaste bortamatcherna utan förlust. Ingen spik men ska vara utgångstecknet.
Statistik

(8) Napoli – Sassuolo 1
Trots att Napoli ställer över ett flertal spelare i cupmatchen så är det ändå hemmaplan och motståndet skrämmer inte. Sassuolo avslutade höstsäsongen på värsta tänkbara sätt med 3-9 i målskillnad på två matcher mot Roma och Atalanta. Napoli 21 i rad hemma utan förlust. Vann det här mötet med 2-0 i ligan i höstas och har ännu inte förlorat mot Sassuolo på hemmaplan.
Statistik

(11) Athletic Bilbao – Sevilla 1
Lagen möttes i torsdags när det gällde cupen. Då vinst för Sevilla med 3-1 borta. Tre raka inbördes på hemmaplan för Bilbao och trots att Sevilla ligger trea i tabellen ger jag hemmalaget tipset här. Streckade på 27% men uppvisar bra form och har fem raka hemma utan förlust (bortsett från cupmatchen). Sevilla galen form med en förlust på senaste sexton. Bäst värde på ettan om marknaden har rätt.
Statistik

(12) Alcorcon – Almeria X
Alcorcon hade fem raka segrar men det har plötsligt blivit endast en poäng på senaste fem matcherna. Bortalaget har åtta raka utan förlust i ligan. Kniper minst en poäng här till låg procent. Form slår klass och det tar vi vara på här och ratar ettan till 49% även om de enligt marknaden vinner lika ofta. Målsnål match att se fram mot.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3456 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 48 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader till Europatipset

Kommentera

promo
td