Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2019
14

Sharps Snöboll!


För er som inte vill delta i Unibets Australian open tävling eller vill tävla på flera håll så vill vi varmt rekommendera vår alldeles egna Snöbollstävling som är en av dom absolut bästa tävlingarna som finns och få andra kan matcha denna roliga tävlingen.

Det är helt gratis att delta för alla Sharps medlemmar samt väldigt enkla och simpla regler som alla klarar av. Det finns också delpriser i snöbollen så man kan vinna lite även om man inte klarar sig hela vägen till jackpotten. Eftersom ingen klarat sig hela vägen på länge nu så har jackpotten växt till hela 29 000 kr som man alltså kan vinna helt utan att satsa något själv. Även i snöbollen kan man välja spel från Australian open.

Sporterna som ingår denna veckan är:

Basketboll --- Alla ligor
Tennis --- Alla ligor
Football --- Alla ligor
Ice Hockey --- Alla ligor


Tävlingen är igång och det är dags att gå in och välja måndagsspelet för att delta!


In och tävla, stort lycka till!

Kommentera

promo
td