Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
15

Tipset från text-tv till webben!I och med den nya spelregleringen från den 1 januari 2019 så kommer man inte längre kunna följa tipset på det allra mest klassiska sättet via text-tv på sin tv-apparat.

Anledningen till detta är för att SVT med den nya lagen nu vill undvika otillbörligt gynnande.

Dom negativa reaktionerna på denna förändring var ganska rejäla då det är lite kult att följa tipset via text-tv, framförallt för äldre generationer som kanske inte alltid uppskattar den tekniska utvecklingen.

Fotbollskommentatorn Niklas Holmgren som numera också syns flitigt i svenska spels stryktipsgenomgång varje vecka kommenterade så här:

– "Text-TV utan Stryktipset är som England utan fotboll. Det är tråkigt att dessa klassiska sidor går i graven, men jag är glad att de återuppstår i annat format."

Som Niklas säger så behöver ni inte misströsta eftersom sidorna lever vidare i annat format. Svenska spel har valt att erbjuda denna servicen nu via webben istället. Den klassiska designen kommer vara sig lik och fördelarna är ju många nu när man kan komma åt sidorna i alla enheter där internet finns (smartphones, datorer, surfplattor och smarta TV-apparater).

Sidorna som numera förflyttats till webben är:

550.se --- Meny

551.se --- Stryktipsets senaste omgång

552.se --- Stryktipset och Europatipset, kommande omgång

553.se --- Europatipsets senaste omgång

– "Vi styr nu om vår data som vi försett SVT med till webben istället, säger Jonas Nilsson, PR-ansvarig på Svenska Spel Sport & Casino, kommunikationsansvarig på Stryktipset. Det blir exakt samma information, utseende och sidor. På så sätt erbjuder vi ett alternativ till alla som suktar efter klassiskt och enkelt som text-TV symboliserar när man vill ha koll på matchresultaten och rätta sin kupong."

För er som önskar lite hjälp i jakten på 13-rätt så kan ni ju hålla utkik efter vår expert AmaerildeRimfrosts genomgång av både Stryktipset och Europatipset som kommer ut för varje omgång.

Lycka till!

Kommentera

promo
td