Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
17

"Fimpens" resa med Betsson!


Veckans spelbolag Betsson är som bekant ny storsponsor i SHL inför årets säsong då man tog över efter Nordicbet. Ni som följde spelförslaget igår där vi presenterade veckans spelbolag gjorde det med glädje då matchen slutade 1-1 och vinst på spelförslaget.

Som en del i Betssons satsning på SHL så lanserade man denna veckan serien "Fimpens resa" där vi ska få följa gamla Djurgårdsprofilen Christian "Fimpen" Eklund på en resa runt om i hockeysverige där han ska besöka alla SHL-klubbar och göra lite avslappnade reportage.

Christian Eklund även kallad "Fimpen" var den typen av spelare som man älskade att ha i sitt eget lag men hatade om han var i motståndarlaget. När Hardy Nilsson körde sitt koncept med torpedhockey i Djurgården som initialt skördade stora framgångar så var "Fimpen" det perfekta spelaren att ha i laget som skulle jaga motståndarnas backar non-stop som en arg vildhund. Något skönlir stod Christian aldrig för utan han var den där nageln i ögat på motståndarna som gjorde livet surt för motståndarlaget på alla sätt han kunde.

Eklund spelade alla sina 495 matcher i högstaligan för Djurgården så därför har han själv uttryckt sin glädje över att få åka runt och se hur saker och ting fungerar i andra SHL-lag och samtidigt förmedla en ny inblick i klubbarna till oss tittare.

"Fimpen" är en profil på många sätt och vis som garanterat kommer bjuda till en hel del skratt i denna reportageserien oavsett vad man tyckte om honom sedan tidigare som hockeyspelare.

Robin Olenius pr-chef på Betsson säger följande om "Fimpens resa":

"– Vi ville skapa en längre webbserie i 14 avsnitt som tar avstamp i varje klubbs historia och nutid. Inte bara visa upp snabba klipp till hårdrock utan komma lite närmare in på spelare och klubb, på ett humoristiskt och lättsamt sätt. Serien är ett exempel på Betssons ökade satsning på content i sociala medier, och framförallt allt Facebook, som öppnas i och med det nya licenssystemet."

Mårthen Bergman från byrån Med Vän som producerat serien säger följande om Christian och serien:

"– "Fimpen" har en unik stil i sitt programlederi och filtret som vanligtvis finns mellan journalist och spelare är helt utraderat. Han bjuder på sig själv och får på så sätt även spelarna att släppa garden."

"Fimpens resa" är en serie i 14 delar som hade premiär tidigare i veckan och det kan följas på Betssons hemsida och deras sociala kanaler.

Första avsnittet där han besöker Jönköping och HV71 kan ni se nedan:För er som vill ta chansen att spela på SHL ikväll så har vi en grym bonus hos Betsson att ta del av just nu, ska gälla för både nya som gamla kunder med nya spelregleringen efter årskiftet!

Betssons Bonus

Mycket nöje och stort lycka till!

Kommentera

promo
td