Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
18

Genomgång av Stryktipset (19/1)

I den här omgången finns det något för oss alla. De som gillar storfavoriter på hemmaplan eller de som gillar marknadens värdering och lutar sig på en lågprocentare på bortaplan. Toppmöte i Londonderbyt eller de som jagar dubbla pengarna på 13 rätt då Svenska Spel även den här veckan delar ut extrapengar till de med alla rätt. Så nog finns det värde i omgången oavsett om vi väljer lagen som är klart överstreckade enligt marknaden. Lycka till!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Liverpool (match 2, en etta)
(2) Liverpool – Crystal Palace 1
Liverpool har sin formsvacka just nu men samtidigt har det varit tre bortamatcher i rad. Laget presterar klart bättre hemma och mot Crystal Palace spelar det ingen större roll om laget då är i form eller inte. 31 raka matcher på Anfield utan förlust. Senast var det dock just Crystal Palace som segrade den 23 april 2017. Efter det tre raka inbördes för Liverpool även om det inte varit med mängder av mål. Liverpool är dock bättre i år än tidigare och ettan till 84% känns okej.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Watford (match 7, en etta)
(7) Watford – Burnley 1
Burnley har gått riktigt bra på slutet med tre raka segrar i ligan samt slog de ut Barnsley ur FA-cupen. Men motståndet har varit klent och nu ställs man mot Watford som också visar upp bra form med tre segrar på de senaste sex matcherna och endast en förlust på de senaste sju i ligan. Burnley med endast två segrar på bortaplan och det mot bottenlagen Cardiff och Huddersfield. Ettan något högt streckad på 68% men vinner runt sex av tio av dessa möten.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Stoke (match 13, en etta)
(13) Stoke – Leeds 1
Från tio matcher utan förlust har nu Stoke sex matcher utan vinst. Men streckade på endast 23% hemma mot ett Leeds som ser ut att dala blir en riktigt fin värdespik i omgången. Leeds vann visserligen hemma mot Bristol City senast men hade två raka ligaförluster samt åkte de ut ur FA-cupen borta mot QPR. I höstas vann Leeds med 3-1 hemma men våren är ofta deras akilleshäl och strecken avgör i första hand här.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(5) Newcastle – Cardiff 2
Även om Cardiff inte rosar marknaden på bortaplan tror jag det kan passa dem rätt hyfsat mot just Newcastle som kommer bli bollförande här. Inget av lagen visar någon form heller och de har endast varsin seger på de senaste sju matcherna. Newcastle kan dock lika gärna få islossning och vinna här med tre mål som att de torskar med uddamålet. Svårbedömd match där 16% på tvåan känns i lägsta laget. Bra värde där men bli inte förvånade om ettan efteråt blev solklar.
Statistik

(9) Middlesbrough – Millwall X
Plocka med krysset här då ettan blir streckad i högsta laget på sina 74%. Marknaden bedömer chansen till drygt 51% bara och även om jag tycker de ska ha högre chans än så blir krysset väldigt spelvärt här. Millwall vann sin första match på bortaplan i senaste omgången och det mot jumbolaget Ipswich. Middlesbrough tillhör topplagen som kommer kriga om minst en kvalplats uppåt. Lite uddlösa på slutet vad gäller ligaspelet dock.
Statistik

(12) Sheffield Wednesday – Wigan 1
Wigan må endast ligga tre poäng efter i tabellen och komma med en seger i bagaget senast mot Aston Villa hemma. Wigan tar dock nästan 83% av sina poäng på hemmaplan den här säsongen. Sheffieldlaget har ingen superform men hemma har de endast tre förluster på 13 matcher den här säsongen. Kraftigt överstreckade och jag håller till viss del med en tycker det är stabilt nog att luta sig mot ettan här likväl.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Arsenal – Chelsea 2
Londonderby med två topplag och där Chelsea har bäst värde då streckspelarna har gjort Arsenal till favoriter medan marknaden bedömer bortalagets chanser till dryga 41%. Arsenal har dock endast förlorat hemmapremiären av sina hemmamatcher den här säsongen och det mot City. Inget av lagen visar dock upp någon bländande form här och streck på bägge sidor att att rekommendera. Förra säsongen spelade de oavgjort i bägge sina möten medan Chelsea vann i höstas med 3-2.
Statistik

(3) Manchester United – Brighton X
United har gjort det riktigt bra under Solkjaers tid men likväl är United på jakt efter en långsiktig lösning med annan tränare. Men 83% trots hemmaplan och fem raka ligasegrar känns i högsta laget. Brighton har gjort det okej på slutet med endast en förlust på senaste fem och det var mot Liverpool. Får så klart svårt att ta poäng här men till 11% ska det streckas ifall man vill få ut en bra vinst på 13 rätt.
Statistik

(4) Bournemouth – West Ham X
West Ham får ses som laget som går överlägset bäst mellan de här två. Visserligen två lite överraskande förluster på de senaste nio matcherna i ligan men det är också de enda två och laget kan stoltsera med sex segrar under samma period. Slog Arsenal hemma senast och laget verkar inte så beroende av sina hemmaplan som många andra. Bournemouth har 5-3-3 på hemmaplan och det ska så klart respekteras men med fem raka matcher utan seger och en målskillnad på 5-17 så känns inte ettan het ens till 36%.
Statistik

(6) Southampton – Everton 1
Southampton tycker jag har varit på gång en längre tid men tydligen fastnar laget likväl på bromsen. Två gånger om i FA-cupen mot Derby tappar de en 2-0 ledning, och segern mot Leicester senast samt den mållösa matchen mot Chelsea gör att jag sätter frågetecken kring hela laget. Everton visar dock inte upp något speciellt heller och har endast en seger på de fem senast bortamatcherna. Dock tufft spelschema men det finns två 1-0 förluster på de fem senaste också mot Leicester och Brighton dessutom. Gungbrädan tippar över knappt på ettan här.
Statistik

(8) Aston Villa – Hull 2
Marknaden bedömer Aston Villas chanser som klart högst här med hela 48% och det är normalt en bra spik om vi förlitar oss på det. Ettan är nämligen endast streckad på 44% men jag är tveksam till om marknaden är rätt ute här. Hull har verkligen hittat sin form nu och går som tåget. Sex raka segrar i ligan och dessutom ingen förlust på senaste nio. Att de förlorade i FA-cupen borta mot Millwall ser jag itne som någon fara då laget har fullt upp med att jaga ikapp kvalplatserna uppåt. Villa med tre raka utan seger i ligan och senast fick man hela 3-0 i baken mot Wigan. Tvåan måste ses som mest intressant här och jag tycker 29% känns lågt!
Statistik

(10) Nottingham – Bristol City 1
Hemmaplan mot form. Vem vinner då? Nottingham med endast en seger på senaste sju ligamatcherna. Hemma hade de två raka 1-0 förluster innan de senast satte klorna i Leeds och vann med 4-2. Mycket svårbedömda även om de hemma normalt är hyfsat stabila. Krigar två poäng och två positioner bakom Bristol City som just nu ligger på platsen precis under kvalstrecket uppåt. Bristol City med nio raka ligamatcher utan förlust samt slog de ut Huddersfield ur FA-cupen med 1-0. Spelar lika bra borta som hemma. Målsnåla på slutet och ska ses med chans här. Matchen streckad i paritet med chanserna.
Statistik

(11) Queens Park Rangers – Preston 1
Preston har helt tappat sin form och det får fälla avgörandet här. Endast två poäng på senaste fem matcherna av ett lag som tidigare endast hade en förlust på en tolv matcher lång svit. Klart sämre borta dessutom med 2-3-8. QPR hade fem raka i ligan innan förlusten med 1-0 på bortaplan mot topplaget Sheffield United kom. Bör stå starkast här trots en hög procent på strecken. Den som enbart går på värde bör ta bort ettan helt men jag väljer till sist att spika då det ändå är dubbel utdelning för de med 13 rätt den här helgen också.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 64 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td