Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
21

"Fimpens" resa med Betsson, del 2!

"Fimpens" resa tillsammans med Betsson fortsätter.

I första avsnittet fick vi se när "Fimpen" besökte Jönköping och HV71 för att tävla mot Thörnberg snacka med flera spelare i laget och följa med hem till Nisse Andersson för att ta del av hans estetiska sida som han har vid sidan om hockeyn.

I avsnitt 2 beger sig "Fimpen" norrut för att besöka Timrå där han har en oplockad gås med lagets stjärnmålvakt Niklas Svedberg som dom gör upp om på isen.

Challe Berglunds son, Emil, visar också oss runt i arenan om omklädningsrummen och förklarar varför han som Stockholmare fortfarande är kvar uppe i Timrå.

Sen är det en hel del annat roligt när "Fimpen" är i farten, precis som vanligt.

Se avsnittet här:För er som vill ta chansen att spela på SHL eller något annat så har vi en grym bonus hos Betsson att ta del av just nu, ska gälla för både nya som gamla kunder med nya spelregleringen efter årskiftet!

Betssons Bonus

Ett speltips kan ju vara att ta vara på följande oddssättning nu när det står klart att Örebros stjärna Aaron Palushaj har bruten fot och kommer missa ett antal matcher och veckor framöver. Såklart omöjligt för honom att vinna poängligan nu när han är skadad och kanske missar hälften av matcherna som återstår:Mycket nöje och stort lycka till!

Kommentera

promo
td