Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
24

"Fimpens" resa med Betsson, del 3!

Betssons resa med "Fimpen" fortsätter och den här gången beger han sig till Östergötland och Linköping där det blir lite smeknamnsparad när han träffar "Pajen", "Monstret" med flera så det är lite klassiskt hockeytugg kan man säga. Han jagar också lite godis som han alltid fått av bortalagsvärden "Jensa" även om arenan numera inte är lika förknippad med godis som tidigare eftersom den inte längre heter Cloetta Center.

Tredje avsnittet i "Fimpens" resa med Betsson kan ni se här:För er som missat det så erbjuder Betsson en grym bonus till Sharps medlemmar och den gäller såväl för nya som gamla kunder med nya spelregleringen som kom vid årsskiftet.

Betssons Bonus

Till kvällen har vi 5 matcher i SHL i en omgång som känns väldigt jämn och oviss på förhand då det är idel tighta matcher mellan ganska jämna lag. Oddset på Frölunda mot dagens videolag Linköping lockar eftersom Linköping inte lyckats vinna under ordinarie tid mot Frölunda på senaste 10 matcherna, 8 segrar i ordinarie tid har Frölunda och Linköping har vunnit 2 matcher som gått till OT. Så här ser oddsen ut i skrivande stund hos Betsson:


Stort lycka till!

Kommentera

promo
td