Logga in
jun 2014
06

Ladbrokes ny sponsor, VM-tävlingar och Rekvinnare i maj

Fyra års väntan är över och vi kan nu börja räkna ned dagarna till dess att fotbollsfesten i Brasilien börjar. Först ut är värdnationen som tar emot Kroatien till en fullsatt arena i São Paulo och med det går startskottet för en dryg månads underhållning i världsklass!

För att göra VM extra spännande kommer vi också att arrangera två tävlingar som vi hoppas att så många som möjligt av er medlemmar väljer att delta i:

Sharps Officiella VM-tävling 2014

Vår första tävling är den traditionella VM-tävlingen via spreadheet som kommer att utse Sharps bästa VM-spelare. Deltagandet är helt gratis och alla Sharps medlemmar kan delta. Kort sagt går det ut på att du bokför dina spel i ett speciellt spreadsheet skapat för just VM där du får satsa max 500 kr på varje spelform (Under/Över och HCP-spel) på alla matcher. Oddsen är direkt tagna från Pinnacle och förändras i takt med att Pinnacle själva ändrar dem.

För VM-tävlingen är det Ladbrokes som står för prispengarna och prisstegen ser ut som följande:

1. 3000 kr
2. 1500 kr
3. 1000 kr
4. 500 kr
5. 500 kr

Pengarna kommer att betalas ut via Skrill. För mer information om Sharps VM-tävling och om hur du kan delta gå in på följande dedikerade tråd:

https://www.sharps.se/forums/nyheter/...evling-2014-a/

Aktuell topplista till VM-tävlingen

Sharps officiella liga på VM-Elvan på 2014
VM-Elvan 2014 är en tävling som Aftonbladet anordnar till VM och går alltså ut på att välja ut 11 spelare från VM-lagen som man tror kommer prestera mest i förhållande till sitt pris. Att göra ett lag kostar 59 kr och med ditt lag kan du ställa upp i så många ligor/cuper du önskar (varav Sharps liga självklart är en av dem).

Här finner ni den dedikerade tråden för detta evenemang:
https://www.sharps.se/forums/nyheter/...-a/#post347343

Länken för att anmäla ditt lag till ligan:
http://manager.aftonbladet.se/se/ab-...upp/enrollment

Priser (utöver Aftonbladets egna priser):
1:a 500 kr
2:a 250 kr
3:a 100 kr

Rekvinnare i maj månad
1. 1500 kr - gullegris
2. 750 kr - Tomte
3. 250 kr - NicklasJ

Under maj månad var det 3 personer som kvalificerade sig för prispengar ledda av gullegris. Stort grattis till er! Pengarna kommer som vanligt att delas ut på söndag till den Skrill-email ni angivet sen tidigare. Önskar ni lägga till eller ändra er adress skicka då ett PM till Boone.

Eftersom VM-tävlingarna kommer löpa under juni och juli månad är nu rektävlingen i dess nuvarande form pensionerad tills vidare. Tack för alla era välskrivna rekar! Vi hoppas med nya versionen av Sharps att kunna skapa en ännu bättre tävling där antalet deltagare är ännu fler och reglerna ännu tydligare.

Sharps 3.0
Vi arbetar fortfarande väldigt intensivt med den nya versionen av Sharps och under senaste månaden har vi främst arbetat med själva kärnan. Utan att lova för mycket kan vi säga att vi förbättrar Sharps på alla fronter; design, användarvänlighet, spreadsheet, tävlingar och mycket vilket ytterligare kommer att befästa Sharps position som det allra bästa spelcommunitiet i Sverige. Dessvärre har vi inga nya smakprova att bjuda på denna månad då vi inte jobbat med designen utan bara fortsatt bygga grunden som hela Sharps kommer vila på. Tills nästa nyhetsbrev kommer vi däremot bjuda på ett nytt smakprov så håll ögonen öppna!

Ha en trevlig start på sommaren!
Sharps Crew

Kommentera (11)

promo
td