Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2019
25

Genomgång av Stryktipset (26/1)

En intressant kupong som blandar matcher från FA-cupen samt Championship. Flera klara favoriter men vi gör vad vi kan för att hitta de finaste karamellerna i skrällarnas cup. Tillbaka så smått efter sjukdom men jag tvekar inte på min form för det. Rygga det lilla spelförslaget och fyll på med egna idéer. Det kan man komma riktigt långt på. Lycka till!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Manchester City (match 1, en etta)
(1) Manchester City – Burnley 1
Burnley har visserligen hittat en vinnarform men motståndet har varit skralt och nu står giganten City på andra sidan. City nu uppe i sju raka vinster igen där de hållit nollan senaste fem. Frågan borde mest handla om med hur många mål hemmalaget vinner här. Klasskillnad och FA-cupen prioriteras tillräckligt för att spiken ska kännas stabil här även till 88% som nästan är värde.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Portsmouth (match 4, en etta)
(4) Portsmouth – Queens Park Rangers 1
Serieledaren Portsmouth från League One kommer visserligen med två raka förluster från seriespelet men har i övrigt sett väldigt stabila ut under hela säsongen. I senaste FA-cupmatchen besegrade de Norwich på bortaplan. Nu ställs de mot QPR som visar sviktande form med endast en seger på senaste fem matcherna. Det var hemma mot Leeds i FA-cupen där motståndet inte prioriterade cupen speciellt mycket. Kommer från 1-4 hemma mot Preston och det är tveksamt om det kommer bli så mycket bättre här.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Wolverhampton (match 5, en tvåa)
(5) Shrewsbury – Wolverhampton 2
Skrällarnas cup i all ära men det är klasskillnad mellan de här lagen och dessutom uppvisar Wolves en uppåtgående form där Liverpool och Tottenham har besegrats på slutet. Shrewsbury slog visserligen ut Stoke i senaste omgången men det är också enda segern för laget på senaste åtta matcherna och Stoke har mer fokus på ligan. Relativt låga 63% på tvåan här får ses som bra procent då både jag och marknaden värderar upp den något.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(10) Blackburn – Hull 2
Hull har hittat tillbaka till formen efter en bedrövlig inledning på säsongen. Endast två förluster på senaste femton matcherna och laget befinner sig på åttondeplats i tabellen och börjar dofta kval uppåt där det endast skiljer sex poäng upp till Derby på sjätteplats. Nykomlingen Blackburn har gjort det strålande så här långt under säsongen och har fina 6-6-2 på hemmaplan. Men jag tycker inte de ska vara favoriter här trots hemmaplan. Mycket jämnare än så även om de bägge lagen har 40 poäng och hemmaplan oftast gör sitt. 31% på tvåan är dock väldigt trevligt här.
Statistik

(11) Rotherham – Leeds X
Inte för att Rotherham borde ha något att sätta emot hemma mot serieledaren Leeds i normalfallet men vårsäsongen har inletts och som vanligt händer något med Leeds då. Nu har fyra förluster på de fem senaste matcherna och även om det skiljer både i kvalité och tabellplacering här så tycker jag vi behöver syna 23% på krysset. Att Rotherham sen endast har en seger sen den 3 november är så klart något vi måste tänka men 1-1 här känns både logiskt och kul för tipset i övrigt.
Statistik

(13) Stoke – Preston 2
Visserligen kommer Stoke från en seger hemma mot Leeds men det är ändå frågetecken på hur mycket vi ska värdera upp de tre poängen. Dessförinnan hade laget nämligen sex raka utan seger och formen är helt klart inte på topp. Möter nu Preston med ungefär samma formkurva. Seger med 4-1 borta över QPR senast men innan dess sex raka utan vinst. Ettan här absolut mest sannolikt men 18% på Preston kan jag inte blunda för då det är mycket tillfälligheter inom fotbollen.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Millwall – Everton X
Visserligen har Everton haft rätt tuffa bortamatcher den här säsongen men likväl har de endast kunnat besegra två lag på sina elva tävlingsamatcher på resande fot. Millwall klart stabilare hemma då deras enda seger borta hittills kom mot Ipswich på Nyårsdagen. Lär kriga på och kunna stå upp bra i den här cupmatchen som verkligen betyder något. Visserligen hyfsat höga 27% på krysset och den som litar blint på marknaden bör spika tvåan här som ska ha värde.
Statistik

(3) Newcastle – Watford X
Newcastle tog sig till sist vidare i förra omgången av FA-cupen genom att i omspelet borta mot Blackburn avgöra med två mål i förlängningen. Springer nu på formtoppade Watford som endast har en förlust på senaste nio matcherna och det mot Chelsea. Lite oroväckande för skatorna är att det är 13 år sen de överlevde längre i FA-cupen än till januari månad. Kan nog kriga till sig ett omspel här i en målsnål match. Marknaden gör tvåan till favorit medan streckspelarna fastnar på ettan i högre utsträckning.
Statistik

(6) Brighton – West Bromwich 1
WBA borde ha fullt fokus på ligan resterande del av säsongen då de ligger på tredjeplats i Championship och endast har tre poäng upp till direktuppflyttning. Brighton imponerar inte formmässigt just nu men kan gå in med fulla muggar inför det här mötet och bör gå segrande ur striden. Tog sig till kvartsfinal förra säsongen.
Statistik

(7) Wimbledon – West Ham 2
Wimbledon jumbo i League One och kommer med två raka nederlag på hemmaplan. Tog sig vidare i cupen mot Fleetwood senast men här bör det ta stopp då det skiljer några nivåer till West Ham. Även om Wimbledon har fullt upp med att rädda nytt kontrakt i ligan så kan en vinst här göra att säsongen blir något ljusare. West Ham kommer behöva gå för fullt för att avancera. 71% på tvåan är i högsta laget men på mindre system är det spik oavsett.
Statistik

(8) Norwich – Sheffield United 2
Toppmöte i Championship där tvåan Norwich tar emot fyran Sheffield U. Inbördes hittar vi två raka för bortalaget men tveksam form då det blev förlust med 1-0 borta mot Swansea senast. Visserligen inte fokus på FA-cupen där de åkte ut hemma mot Barnet med 1-0 i början av januari men stort frågetecken för målskyttet på slutet. Även Norwich med sviktande form där de dock efter fyra raka utan vinst besegrade Birmingham med 3-1 hemma. Svårlöst match där tvåan är för lågt streckad med 26%.
Statistik

(9) Aston Villa – Ipswich 1
Ipswich med en enda seger på bortaplan på fjorton försök ska inte ha mycket att hämta i det här mötet mot Villa även om hemmalaget nu är uppe i fem raka utan seger. Räddade upp 0-2 hemma mot hull senast vilket ändå visar på lite moral. Mycket enklare motstånd nu och att Ipswich ska kunna störa och plocka poäng här känns inte sannolikt då de nu har sex raka förluster borta och noll gjorda mål på dessa matcher.
Statistik

(12) Nottingham – Wigan 1
Wigan lika bedrövliga borta som Ipswich då även de har 1-2-11. Nottingham inledde säsongen strålande men har sen mitten av december stora bekymmer. Endast en seger på de åtta senaste seriematcherna samt uttåg ur FA-cupen mot Chelsea. Mållösa i tre raka matcher och viss risk finns för att Wigan kan plocka en pinne här. Spika ettan vid behov men krysset är också högintressant här trots 28%. Litar man på marknaden är tvåan mycket spelvärd till 16% då den är understreckad med tio procentenheter.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 24 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td