Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2019
26

Genomgång av Europatipset (27/1)

Ett rätt tufft Europatips där tre miljoner i jackpott gör att det åtminstone är värt att grotta ner sig lite extra. Väldigt många felstreckade lag i omgången gör att det går att hitta bra med värde både här och där. Frågan är som vanligt vilka favoriter som är starkare än förväntat. Utgå från det lilla systemförslaget och skapa ditt egna system så brukar det bli bra till slut. Lycka till!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Lyon (match 10, en tvåa)
(10) Amiens – Lyon 2
Lagen möttes i veckan i franska cupen och då segrade Lyon med 2-0 borta. De fick dessutom en utvisad och nu är det åter match på bortaplan där jag tror Lyon kommer ta hem det även i ligan. Blir dock lite högt streckade men vinstchansen är god på runt 62%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Barcelona (match 8, en tvåa)
(8) Girona – Barcelona 2
Åter kommer Barcelona med en förlust i bagaget efter att ha haft bortamatch i cupen där flertalet spelare vilat. De siktar så klart på att avgöra i hemmamötet mot Sevilla. Laget kommer tillräckligt utvilade här för att plocka hem samtliga poäng mot Girona trots bortaplan. Endast 2-2 mellan lagen i höstas men förra säsongen vann Barcelona med 9-1 sammanlagt. Vinstchans över 70% här.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Toulouse (match 11, en etta)
(11) Toulouse – Angers 1
Toulouse har hållit nollan inbördes i fem senaste matcherna och även dragit längsta strået i tre av dessa med en sammanlagd målskillnad på plus sju. Toulouse måste rycka upp sig på hemmaplan den här säsongen dock men turligt har inte Angers någon vidare bortaform med fem raka utan seger. Spiken känns bra men de blir hyfsat överstreckade.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(1) Crystal Palace – Tottenham 1
Tottenham saknar två av sina bästa målskyttar nu. Kane skadad och Son i asiatiska mästerskapen. Blir absolut inte en enkel match i det här Londonderbyt i FA-cupen. Crystal Palace kommer också med blodad tand till matchen då man utmanade Liverpool rejält på bortaplan där de hade 2-2 men föll med 4-3 till sist. Låga 28% här i cupen känns riktigt bra. Tottenham har fallit på slutet hemma mot Wolves, samt borta mot både United och Chelsea.
Statistik

(3) Atalanta – Roma 1
Två lag som visat uppåtgående form på slutet. Atalanta på en sjundeplats med två poäng och lika många placeringar upp till Roma. Inbördes har Roma endast en seger på de senaste åtta mötena. Atalanta knappa favoriter på streckspelet bara och därför känns ”låga” 37% som ett riktigt kap här men det oavgjorda ligger inte långt bort. Det är dock klart överstreckat.
Statistik

(4) Lazio – Juventus 1
Juventus är ju ligans gigant och det är möjligt att de kommer springa igenom hela serien utan en förlust. Lazio borta tillhör dock en av de matcherna där Juventus skulle kunna falla och 11% på hemmalaget synas på allt så klart. Efter en tuffare period med sju raka utan seger (inklusive Europa League) så har huvudstadslaget ryckt upp sig. Senast blev det dock en knapp 2-1 förlust borta mot Napoli där de fick spela med en man mindre på slutet. Kan de hoppa upp på segertåget igen tro?
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Chelsea – Sheffield Wednesday 1
Chelsea kommer så klart rulla på lite spelare här men är i grunden ett klart bättre lag oavsett. Det lyser dock ingen superform om laget där hemmasegrarna blivit knappa och det även finns två derbyförluster borta. Möjligen kan nyförvärvet Higuain på topp ändra på det. Sheffield W lite i ingenmansland i Championship och de lär komma raggade upp över öronen här för att kunna ställa till med en skräll och ha ett stort mål framför sig resten av säsongen. Tveksamt det kommer räcka, men 91% på hemmalaget är för mycket för att spika på större system.
Statistik

(5) Torino – Inter 1
Inter är ett klart starkare hemmalag där de har 7-2-1 (17-4) mot 5-2-3 (14-10) på bortaplan. På senaste sex matcherna har de endast en seger på bortaplan (inklusive cuper). Inbördes har tre av de fyra senaste slutat oavgjort medan Torino knep segern i den fjärde av dessa. Ingen vidare form i Torino och hittills under säsongen har de spelat mer stabilt på bortaplan. Öppen match där ettan till 17% måste streckas.
Statistik

(6) Athletic Bilbao – Real Betis X
Athletic Bilbao har endast två förluster hemma medan de borta endast har en seger. Stor skillnad alltså även om det är en hel drös med oavgjorda under säsongen, närmare bestämt elva av tjugo. Ska vara huvudet högre här men statistiken är snudd på mördande. Betis går dessutom bra den här säsongen och har häng på platserna till Europa. Överlever nog ofta med halvgardering mot ettan här.
Statistik

(7) Espanyol – Real Madrid 2
Real Madrid har kommit igång på lite mer allvar nu under säsongen. En förlust på senaste fem matcherna inklusive inhemska cupspelet, men det ”som klara” i returen borta mot Leganes. Espanyol klart starkare hemma än borta men har likväl vikit ner sig tre gånger på de fyra senaste hemmamatcherna. Tvåan överstreckad men kan vara trevlig att luta sig mot ändå. Inbördes förlorade Madridlaget i senaste bortamatchen men totalt på de tretton senaste mötena har de segrat i tolv av dessa.
Statistik

(9) Montpellier – Caen X
Två lag med enorma problem i ligan. Montpellier visserligen sexa med 32 poäng men det har endast blivit en seger på senaste åtta matcherna, och det mot bottenlaget Monaco. Caen har det inte mycket enklare med en seger på de senaste tretton matcherna. Indragna i den absoluta bottenstriden och kommer kriga för en poäng här. Tveksamt det räcker men endast 22% vilket ger bra värde i krysset.
Statistik

(12) Düsseldorf – Leipzig X
Leipzig klart bättre i grunden och för två månader sen hade tvåan varit en bra spik. Nu har Leipzig fyra förluster på sina sju senaste seriematcher. Detta samtidigt som Düsseldorf hittat en ny växel där de lämnat bottenstriden med marginal efter fyra raka segrar i ligan. Visserligen mot tre bottenlag men även serieledarna Dortmund har fått se sig besegrade. Leipzig klart sämre borta dessutom med 2-2-4 (7-11) den här säsongen.
Statistik

(13) Sivasspor – Trabzonspor 1
Visserligen endast en niondeplats i tabellen för hemmalaget medan Trabzonspor ligger på en delad femteplats. Sivasspor är dock starka på hemmaplan med 4-4-1 (12-6) jämfört med Trabzonspors bortafacit som visar upp svaga 2-3-3 (10-14). Inbördes var det dock fem matcher sen Sivasspor segrade på hemmaplan. Dags nu igen möjligen. Jämnstreckad match där bortalaget får ett knappt värde.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 48 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Europatipset

Kommentera

promo
td