promo
Logga in
jan 2019
29

"Fimpens" resa med Betsson, del 4!


Betssons resa med "Fimpen" beger sig i avsnitt 4 till Gävle och kolla hur det ser ut i Brynäs. Det blir mycket snack med Brynäslegendaren Dackell som både inledde och avslutade sin karriär med SM-guld hos Brynäs. Vi får även se tävling mot Brynäs kaptener och en hel del snack med Brynäs storstjärna Nicklas Danielsson som är "Fimpens" tidigare lagkamrat. Som alltid bjuds det på en hel del skratt och roliga ögonblick när Eklund är i farten så spana in avsnittet här nedan.

Fjärde avsnittet i "Fimpens" resa med Betsson kan ni se här:För er som missat det så erbjuder Betsson en grym bonus till Sharps medlemmar och den gäller såväl för nya som gamla kunder med nya spelregleringen som kom vid årsskiftet.

Betssons Bonus

Inte så ofta som vi har full omgång på tisdagar men så är fallet ikväll då det spelas 7 stycken SHL matcher till kvällen och samtliga lag är i farten. Dagens videolag Brynäs är en av flera hemmafavoriter och Gävlelaget bör ha goda chanser att slå ett Mora som har 1-10 på sina senaste 2 matcher där 0-5 hemma mot jumbon Timrå ser illa ut. Så här ser oddsen ut i skrivande stund hos Betsson:


Stort lycka till!

Kommentera

promo
td