Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2016
22

Sharps.se är tillbaka

Sharps.se är tillbaka

Hej alla nya och gamla medlemmar!
Sharps.se – Sveriges ledande sportsbettingforum är tillbaka med bättre resurser i ryggen och spännande framtidsplaner.
 
Sedan Sharps först lanserades har våra medlemmar skrivit långt över en halv miljon inlägg på forumet. Under ny ledning växlar bolaget nu upp verksamheten och målsättningen är att åter bli det självklara förstahandsvalet för alla betting-intresserade, oavsett om det handlar om professionellt spel eller sporadiskt tidsfördriv.
 
Utöver en grundlig översyn av de forum och diskussionsmöjligheter vi har redan idag, kommer Sharps under de närmaste månaderna att addera helt nya features, däribland:
 
Spännande tävlingar med stora prispotter
- Efter vintern kommer våra medlemmar att kunna delta i tävlingar med rejäla prispotter. Utöver helt nya tävlingar kommer även "rektävlingen" att nylanseras samt en ny travtävling att adderas. Mer info om detta inom kort.
 
Expertanalyser, fördjupad statistik och fler speltips
- Som ett komplement till våra medlemmars egna värdefulla speltips kommer vi inom kort att även börja leverera dagliga expertanalyser med speltips för såväl traditionella sporter som trav. Ambitionen är att det alltid ska finnas något nytt och intressant att läsa på Sharps.
 
Marknadens bästa insättningsbonusar
- Sharps kommer löpande förhandla fram unika bonusar med de stora spelbolagen. Inledningsvis har vi tagit fram fem högintressanta bonusar till er som medlemmar.


Mobilbet: 100 % upp till 3000 kr. Bonusen måste omsättas 5x till minsta odds 1,80
Klicka här för att ta del av bonusen


Unibet: 100 % upp till 2000 kr. Bonusen måste omsättas 5x till minsta odds 1,40
Klicka här för att ta del av bonusen


10Bet: 10bet har tagit fram två olika bonusar. Båda bonusarna måste omsättas 6x till minsta odds 1,50

50 % upp till 3000 kr
Klicka här för att ta del av bonusen
100 % upp till 1500 kr
Klicka här för att ta del av bonusen


Racebets: För våra travintresserade medlemmar ges på Racebets 100 % bonus upp till 1000 kr + 100 kr i gratisspel. Bonusen måste omsättas 5x till min odds 1,50.
Klicka här för att ta del av bonusen
 
De första 50 personerna som signar upp sig via länken får också ett välkomstpaket av Racebets. OBS! För att få välkomstpaketet hemskickat behöver du skicka din adress samt ditt användarnamn hos Racebets till [email protected]

Fler bonusar 
Fler bonusar kommer att presenteras under vintern. Nya bonusar läggs löpande upp under fliken "Spelbolag" på Sharps.se så passa på att titta in där regelbundet.
 
Poängsystemet Sharp$
Alla registreringar ger från och med nu 500 Sharp$ vardera, oavsett bolag. Mer info som vad som händer med poängsystemet Sharp$ kommer i ett separat mejl. Vi har några väldigt spännande nyheter att presentera...
 
Frågor, tankar eller åsikter som du vill dela med dig av? Kontakta oss gärna här eller på [email protected]
 
Vänliga hälsningar,
/Sharps Crew

Kommentera (46)

promo
td