Logga in
feb 2019
14

Erbjudande från Mr Green på Malmö - Chelsea!


Ikväll fortsätter Malmö FF's europaäventyr när Europa League går in i slutspelsfasen. Eftersom Malmö imponerade ganska mycket under gruppspelet så får man nu chansen att möta ett rejält storlag när Premier League giganten Chelsea är motståndare.

Kryss var Malmös melodi i gruppspelet som tog dom vidare till nästa rundan, ett kryss även idag får väl kännas som ett bra resultat samtidigt så lär det nog till en vinst om man ska kunna ta sig vidare från detta dubbelmötet då det knappast lär bli enklare i returen på Stamford Bridge.

Sett till Malmös chanser att avancera långt i turneringen så var ju det här mardrömslottning eftersom Chelsea är det bästa laget som finns i Europa League denna säsongen och likväl favoriter till titeln. Å andra sidan är det ju ett drömmotstånd sett till hur attraktiv motståndaren är ur gemene mans synpunkt.

Som ni alla vet är ju Malmö och alla svenska lag mitt uppe i försäsongen nu vilket gör att matchen kommer ju väldigt olägligt så sett. Chelsea är ju mitt uppe i Premier League säsongen men samtidigt så är det ett lite stukat Chelsea som beger sig till Sverige då dom förlorade mot Manchester City med hela 6-0 i sin senaste match. Är Chelsea revanschsugna och springer över Malmö eller är det ett Chelsea som kommer med stukat självförtroende och får det svårt även mot Malmö?

Det återstår att se till kvällen men spännande ska det såklart bli.

Spelbolaget Mr Green väljer att öka spänningen till kvällens match då man erbjuder ett 50kr freebet för varje mål som görs i matchen om man har spelat för minst 199kr.

Erbjudandet gäller endast nya kunder men man är också berättigad till det vanliga välkomsterbjudandet även om man tar detta.

Så har ni inte konto hos Mr Green så kan ni passa på nu då man inte bara får 1 utan 2 välkomsterbjudanden. Klicka på något av bilderna för att komma rätt.


Stort lycka till!

Kommentera

promo
td